"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri getirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaya_bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen anlamıyorsun dostum beni.Bak istemediğin birini hayatına neden alırsın belki o an boşluktasındır.Benden önce başladığı bir ilişki varmış zaten.E beni istemiyorsan neden aldın hayatına , kısa bir süre de değil.E madem beni aldın hayatına sevdin ki seven aldatmaz ondan neden ayrıldın.Onu seviyordun beni bıraktın diyelim , onu seviyorsan beni neden aldın hayatına.Bir sürü soru var kafamda ve ondan cevap almak en büyük hakkım.Yardım etmeye çalışıyorsun belki kendince çok teşekkür ederim Allah razı olsun ama emin ol olmuyor.Teşekkür ederim iyi geceler
Tamam kardeşim ben pes ediyorum. Yaşa ve gör. İyi geceler

Şimdi yapsam olur mu , normal boş bir kağıda mı çizeceğim .niyetimi de yazacak mıyım.Biraz bilgi verir misin 🙏🏻
evet normal kağıt, kurşun kalem yada su bazlı yazan doğal bir kalem..
Nudo, Vebru ve Laa gliflerinin gücüyle .... (kişinin adı), her şeyi (bilmek istediklerinizi- benden neden ayrıldığını yada neden X kişisine gittiğini) anlatıyor. Glifler ateşle aktive olacak. Glifler bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışacak. Öyle olsun.
Kağıdı yakıp külleri dışarı at rüzgara.

Nudo, Vebru ve Laa gliflerinin gücüyle .... (kişinin adı), her şeyi (bilmek istediklerinizi- benden neden ayrıldığını yada neden X kişisine gittiğini) anlatıyor. Glifler ateşle aktive olacak. Glifler bana ve sevdiklerime zarar vermeden çalışacak. Öyle olsun.
Allah bin kere razı olsun ne dileğin varsa olsun , dediğim gibi engelledi ve başka yerden ulaşmaya çalışsam da engelliyor.Engeli de kaldırıp bana anlatmasını sağlar mı bu formül.ve niyet ederken sadece adını mı söyleyeceğim soyadını da söylememe gerek var mı ya da anne adı doğum tarihi gibi

Niyetimi kağıda yazmayacağım değil mi , sadece glifleri yazacağım sanırım

Adını soyadını söylemen yeterli.. anne adı söylenmiyor.. havass ekolünden değil çünkü bu işlem..

Evet aynen öyle, niyetini sesli olarak dile getiriyorsun.
Teşekkür ederim 🙏🏻

Örnek 10'u dene.. işe yarar mı bilemem tabi.. ben yaptığımda olmamıştı ama yaptığım kişi profesyoneldi.

Sebebi özel değilse sizin yaptığınız neden olmamıştı.Profesyoneldi derken o da spiritüel şeylerle haşır neşirdi anlamında mı ?

Geri döndürmek veya beni sevmesi değil niyetim.Lütfen tek isteğim 1 kez iletişime geçsin benimle .Bunu bilenlerin olduğunu düşünüyorum.Bana bu konuda en azından yardım edin nolur .
Runeler alfabeler var bu durum için bulabilirsem notlarımda gerçeği açıklasın diye bi sembol idi paylaşırım. Sizin adınıza çok üzüldüm ama gerçekten bırakın gitsin umursamayın bile evet çok zor lakin buna zaman lazım zamana ihtiyacınız var ve bi zaman sonra neden kendimi bu kadar üzdüm diye kendinize yöneleceksiniz. Ne kadar uzaklaşır iseniz o kadar kısa sürede atarsınız bu sıkıntılarınızı.

Sebebi özel değilse sizin yaptığınız neden olmamıştı.Profesyoneldi derken o da spiritüel şeylerle haşır neşirdi anlamında mı ?
Haha bitek spiritüel şeylerle haşır neşir olsa neyse 😹 Özel çalışıyor o kadın işi gibi yani 🤑🤩 Anlaşmalı olduğu üflemeci bağlamacı havass hocaları da var iş icabı onlara büyü yaptırıyor, işini seven rahat hayatını o şekilde finanse eden süslüman bir hanım 🤩

Runeler alfabeler var bu durum için bulabilirsem notlarımda gerçeği açıklasın diye bi sembol idi paylaşırım. Sizin adınıza çok üzüldüm ama gerçekten bırakın gitsin umursamayın bile evet çok zor lakin buna zaman lazım zamana ihtiyacınız var ve bi zaman sonra neden kendimi bu kadar üzdüm diye kendinize yöneleceksiniz. Ne kadar uzaklaşır iseniz o kadar kısa sürede atarsınız bu sıkıntılarınızı.
Teşekkür ederim 🙏🏻 Paylaşırsanız çok memnun olurum

Haha bitek spiritüel şeylerle haşır neşir olsa neyse 😹 Özel çalışıyor o kadın işi gibi yani 🤑🤩 Anlaşmalı olduğu üflemeci bağlamacı havass hocaları da var iş icabı onlara büyü yaptırıyor, işini seven rahat hayatını o şekilde finanse eden süslüman bir hanım 🤩
Anladım , öyleleri de var baksanıza.Umarım ben de istediğime kavuşurum gerçekleri öğrenip içimdekileri dökerim en azından.Hak yerini bulsun

gerçekten bağlama büyüsü yapan yaptıran var mı?
olumlu sonuç alabilen oldu mu?
bende geri getirme bağlama büyüsü yaptırmak istiyorum ama dolandırılmadan istiyorum

Acınızı yaşayın, yasınızı tutun. 2 ay süre henüz yas dönemidir. Bu süreç aslında sizin bir ilişkide neyi istemediğinizi anlayacağınız bir zaman dilimidir. Kendinize zaman tanıyın. Bunu size defalarca aldatılmış bir insan olarak söylüyorum. Ayrılığınızın ve aldatılmanızın sebebi de suçlusu da siz değilsiniz. Zamana ihtiyacınız var. Dünyada terkedilen ne ilk ne de son kişisiniz. Her ilişki birer süreçtir. İnsanlar değişir, duyguları değişir. Geri gelse bile siz eski siz olmayacaksınız nacizane bunu da dikkate almanızı öneririm.

Geri