Hayır öyle bir yazı görmedim. Bahsedeni de görmedim.MERHABA ARKADAŞLAR BURADA YAKLAŞIK 6 ÖN ÖNCE BİR YAZI OKUMUŞTUM KÖR BİR ADAM OKUYARAK SENİ BİR KAÇ GÜN YATAĞA DÜŞÜRÜYOR VE 21 GÜN İÇERİSİNDE KARŞI TARAFI SANA DÖNDÜRÜYOR BU NE DERECE DOĞRU BU YAZIYI OKUYUP GÖREN VE YAZANI BİLEN VARMIDIR
Hayır yok yeni uye olduqumdan dolayı platformuda fazla bilmiyorum açıkçasıSearch bar var,
Hayır yok yeni uye olduqumdan dolayı platformuda fazla bilmiyorum açıkçası
üzerinden 5 6 ay geçti adamın birisi okuyarak geri getirme yapıyordu kördü bu adam benı ilk gün yatağa düşeceksin dedi ilk gün hastalandım kalkamadım sonra sen dolandırıcısın dedın benı buna yönlendiren kişiden paramı geri aldım ama meğer adam doğru kişimiş şimdi onu arıyorummıyor. Öyle olm
Doğru söylüyon 3 günde bulsunbence yanlış yerdesiniz
Müge Anlı size daha uygun![]()
BEN İNANIYORUM O KİŞİ EN KISA SÜREDE ULAŞACAK TEKRAR BANAMERHABA ARKADAŞLAR BURADA YAKLAŞIK 6 ÖN ÖNCE BİR YAZI OKUMUŞTUM KÖR BİR ADAM OKUYARAK SENİ BİR KAÇ GÜN YATAĞA DÜŞÜRÜYOR VE 21 GÜN İÇERİSİNDE KARŞI TARAFI SANA DÖNDÜRÜYOR BU NE DERECE DOĞRU BU YAZIYI OKUYUP GÖREN VE YAZANI BİLEN VARMIDIR
şidi durumu şu şekilde özetleyeyim adam gece okumaya başlayınca sabaha karşı ayak kemikleriniz eklem yerleriniz başlıyormuş ağrımaya ve sebepli sebepsiz yerer ağlamalar sızlamalar başlıyormuş birden eski günler gözünüzün önünde canlanıyormuş bu kör adam bunu okuyarak yapıyormuş biriside ona yardım için burdan kişilere ulaşıp destek sağlıyorKarşı tarafın dönmesi için yataklara düşüyor olmanız, sizce de garip değil mi ?
soğuk espiriKör adama sesleniyorum. Bak kardeşim insanlar senin yüzünden yataklara düşemiyor perişan olamıyor . lütfen bunu okuyup şu emir kardeşine yardım et. Bizi de bu eziyetten kurtar.
Allah z kuşağının dilinden biz 80 öncesi insanları korusun amin.
senin zihniyetindeki kişiler anca kendi kendine dalga geçeler ve aynen böyle sanırlar (başkaları ile dalga geçtim) büyüyorum ben çok iyiyim bu konularda vs vsEspiri olsa iyi açık açık dalga geçiyorum
Bak dalganın bile daha ne anlam ifade ettiğini bilmiyorsun evet senin gibi kişiler ile laf dalaşına girmem çocuk değilim çünkü yada senin gibi burda olgun birisi gibi görünüpte 16 17 yaş kişilerdeki beyne sahip değilim son mesajımdır sana.Benim zihniyetimdeki kişiler sizin gibi formu dalga geçme aracı olarak kullananlara karşı bak seni görüyorum be yemiyorum tepkisi veriler. Laf dalaşına girebilmen için benimle 100 kelimelik, sözcük dağarcığınız yetmez.
Hele zihinsel tespit yapabilecek seviyenin sizde olduğunu hiç sanmıyorum. Açtığınız konuyu bir daha okuyun bakalım, ne kadar saçma, sonra gelin bana ergen atarınızı öyle yapın.