Sevgili çetin inan dinleyemiyorum bile. O kadar yani...günaydın tüm foruma.
2 gün önce izlemiştim bunu. asagıda yorumlarda biri ben inanıyorum bunlara gerçek bunlar demiş. bende merak ettim sordum kesin olarak mı inanıyorsun yoksa belli bir oran verebilirmisin diye. yani insan sunu diyebilir "doğrudur ama hepsi doğru olamaz" ya da "doğru olabilir ama görüntülerde oynama olabilir" gibi
ben simdi merak ediyorum aynı soruyu foruma da sormak istiyorum.
Bir sürü video ve resim var. Bu video ve resimlerin en ufak bir ihtimalle de olsa gerçek olabileceğini düşünen var mı ? ya da içlerinden su gerçek olabilir dediğiniz ?
Yo gayette yalnız değilsin.ya birileri bunların proje ve kurgu olduğunu anlayamayacak kadar aptal sanıyor bizi. ya da biz öyle paranoyaklaştık ki her tarafından gerçeklik akan bu videoları bile kurgu olarak görüyoruz
yani anlaşılır gibi değil. bir tarafta bunların kesin olarak gerçek olduguna inanan insanlar var. diğer tarafta @Enneagram ın da dediği gibi izlemeye bile güç yetiremeyenler ki bende bunlardan biriyim.
nasıl bir zihin havuzu var bu insanlığın. birilerinin bizimle dalga geçtiğini hemde bunu açık açık yaptığını bir tek ben düşünmüyorumdur demi