12-13 yaşlarındaydım . Tek katlı gecekondu bir evde oturuyorduk .Kışları O zamanlar soba ile ısındığımızdan dolayı tüm aile salonda uyuyorduk . Bir gece gürültüden uyanmıştım ve etrafıma baktığımda salondaki 4 lü masanın etrafında 4 kişi oturmuş taşlı bir oyun oynuyorlardı . Kendi aralarında konuşuyorlar , sigara içiyorlar ve gülüyorlardı .Masanın üzerinde bir lamba yanıyordu ve yüzleri görünebiliyordu ama odanın diğer tarafları karanlıktı . yatağımdan doğruldum ve yatağın içine bağdaş kurup oturdum . Onları izlemeye başladım . Bana kesinlikle bakmıyorlardı . Annem babam ve kardeşlerim uyuyordu . Benim yatağım ise pencerenin olduğu taraftaydı . Çok geçmeden salonda bana doğru yaklaşan uçan bir ışıkla karşılaştım . Ayrıca kulağı tırmalayan çok ince tiz bir ses duyuyordum . O dört adam oyunlarını oynamaya devam ederken havada uçan ışık bana yaklaşıyor ve ses artıyordu . Yatağımın içinde ayağa kalktım ve o uçan şeyi yakalamaya çaliştım ama tutulmuyordu . Ses ise iyice dayanılmaz bir yüksekliğe ulaşmıştı , sese dayanamıyordum .sesi duymamak için ellerimi kulağıma bastırdım . O ince sesten dolayı arkamdaki kalın perdeler yırtılıp yere düşüyordu . Aniden derin bir sessizlik yaşıyor havadaki uçan ışık benden tamamiyle uzaklaşıyor , perdeler eski haine dönüyordu . Ve o 4 kişinin konuşmaları ile oyun yeniden başlıyordu .tamamen korku doluydu . 5-6 kez aynısı tekrarlandı ve kurtulamayacağımı anlayıp yatağımdan aşşağı atladım
Annemlerin yatağına yaklaştım ve annemi uyandırmaya karar vermiştim . Onları da korkutmak istemiyordum ve annemi uyandırdım . Bana ne oldu diye sordu . Bende anneme sadece sesler duyuyorum dedim . Kulağını kulağıma yaklaştırdı ve bir kaç saniye dinledi . Ardından yanımıza yat dedi ve bende annemle babamın arasına girdim . Ve uyudum . Bazı günler ise gece eve birisinin girdiğini hissediyordum . Bir hırsız girdiğini düşünüyordum . gece eve siyah biri sessizce giriyor ve oturma odasının kapısının arkasına saklanıyordu ve sabah kalktığımda ise annemi tembihliyordum . Anne oturma odasının kapısının arkasına sakın bakma diyordum orada hırsız var diyordum . tabi annem beni geçiştirerek tamam diyordu
Annemlerin yatağına yaklaştım ve annemi uyandırmaya karar vermiştim . Onları da korkutmak istemiyordum ve annemi uyandırdım . Bana ne oldu diye sordu . Bende anneme sadece sesler duyuyorum dedim . Kulağını kulağıma yaklaştırdı ve bir kaç saniye dinledi . Ardından yanımıza yat dedi ve bende annemle babamın arasına girdim . Ve uyudum . Bazı günler ise gece eve birisinin girdiğini hissediyordum . Bir hırsız girdiğini düşünüyordum . gece eve siyah biri sessizce giriyor ve oturma odasının kapısının arkasına saklanıyordu ve sabah kalktığımda ise annemi tembihliyordum . Anne oturma odasının kapısının arkasına sakın bakma diyordum orada hırsız var diyordum . tabi annem beni geçiştirerek tamam diyordu