Absoluta Virtute
Elit Üye
Tabiki bu tılsımı taşırken, korkuları işlemek gerekiyor.
BSFF + olumlamaBSSF değilmi hocam?
Çizebilirsiniz.Absoluta bu çalışmayı hem üstümde taşıyıp hem de bilinçaltı çalıştığım bir defterim mevcut ona çizebilir miyim? Defterim de yanımda oluyor sürekli
Gerçekten öyle.. ve maalesef insanlar konusunda da güvenilir kaynak onay almadığına güvenmeDalkavukluk değil tüm samimiyetimle söylüyorum @Absoluta Virtute gerçekten müthiş bir majisyen, ne söylüyorsa hepsini tek tek yaşıyorum
Yanlış anlamadıysam eğer büyünün mekanizmasını tamamen anladım onun sayesinde Kişiye belli ritüeller ile enerji gönderiyorlar varlık o enerjiye tutunup kişiye etki ediyor, rukye ile ritüel yapınca da o enerji çıkmaya başladığı için varlığın etkisi azalıyor sanırım, zaten arınmalarda sürekli terleme veya mide bulantısı oluyor bende , o şekilde de insandaki pis enerji dışarı çıkıyor ve normale dönüyor.Gerçekten öyle.. ve maalesef insanlar konusunda da güvenilir kaynak onay almadığına güvenme
Yaptığı son bağlamayı da tamamen bozup arındım sayılır hiç bir etkisi yok tabi tekrar rehavete kapılmak istemiyorum yapmaz etmez diye, koruma yapmayı öğreneceğim bundan sonra.Gerçekten öyle.. ve maalesef insanlar konusunda da güvenilir kaynak onay almadığına güvenme
Tabiki bu tılsımı taşırken, korkuları işlemek gerekiyor.Ekli dosyayı görüntüle 3348
Bilinçaltından korkuları, mental blokları, psikolojik travmaları kaldırılmasına yardımcı olur. Bir taşıyıcı üstünde çizilir. Hava, su, toprak elementleriyle aktiflestirir. Üstünde 2-3 ay taşınır.
Deaktive ederken yakılır.
Tabiki bu tılsımı taşırken, korkuları işlemek gerekiyor.
EvetYaparken niyettemi söylemeliyim şu şu durumda şu korkularım olmasın gibi
Bsff yöntemi rhea verdi, onu deneyebilirsiniz. Ya da bildiğiniz başka yöntemler varsa onları deneyin.Tabiki bu tılsımı taşırken, korkuları işlemek gerekiyor.
bunun için ne yapmam gerekiyor sayın @Absoluta Virtute hanımefendi
İnanarak yaptığımda bu sembolun niyetimi gerçekleştireceğine inanıyrum.Bsff yöntemi rhea verdi, onu deneyebilirsiniz. Ya da bildiğiniz başka yöntemler varsa onları deneyin.