farkındalık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan babyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

babyn

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili mabet ailesi. Açıkçası sorunumun tam olarak ben de bilmiyorum. Şöyle ki bilinçaltımı kontrol etmek istiyorum. Olmasını istediğim şeyle ilgili hayal kurduğumda bazen tam olarak gerçekleşir bazen ise tam tersi oluyor. Örneğin; yeni bir ilişkiye başladığımda güzel şeyler düşünemiyorum. Hep kötü şeyler düşünme eğilimi oluyor. İstediklerimin bazen tam olarak olması bazense tam tersi olmasının nedeni acaba ne olabilir? Bu yüzden artık hayal kurmaya çekiniyorum yani yardımlarınız için şimdiden teşşekkürler.

Sayın babyn konu başlığınızı farkındalık olarak açtığınız için sizin sorununuza bu noktadan yola çıkacağım. Düşüncelerinizin neden etkilendiğini aslında az çok biliyorsunuzdur. Kaygı, endişe, negatif olasılıklar geçmiş ve gelecekle bağıntılıdır. Sizin yakalayacağınız ise şu an. Anda kalabilmek ve bu düşüceleri kafanızdan uzaklaştırıp olmasını istediğiniz olasıklıklara yönelerek olumlama yapmanız sizin hayallerinizin gerçekleşmesi için elzem bir yöntem olmalı. Sevgilerimle...

Bilinacltinizi dinleyin.Genelde farkinda olmayiz,kafamizin icinde konusan biridir,olumsuzdur.Dinleyin,cevaplayin.Cunku olumlama yapmadan once,bilincaltinizi temizlemelisiniz.

Sayın babyn diğer yorumlara katılıyorum. Olumlamalar ve bilinçaltı temizliği bu yolculukta insana bambaşka kapılar açmaktadır. Aslında ikisi de aynı yere dokunmayı, değiştirmeyi ve geliştirmeyi hedefler. Bir konuda sorun vardır ki onun düzelmesini isteriz. Sorunun kaynağı da bilinçaltımızın, bilinçli zihnimizden farklı işleyen ve anlayamadığımız biçimde çalışan düzenidir. Olumlamalar inançla yapıldığında, zamanla bilinçaltını temizlemeye başlayacaktır ve bunu mutlaka yaşamınızda fark edeceksinizdir.

Bilinçaltı temizliğini, hipnoz ve çeşitli uygulamalarla, uzmanlar yapabilmektedir. Böylelikle biz de çektiğimiz şeyleri, artık elimizde olmayan durumlarmış gibi görmeyecek ,daha bilinçli yaratımlar yapabileceğiz. Kendi çabalarımızla da bilinçaltı temizliği yapabiliriz. İç sesimizi takip ederek, farkındalık yolunda ilerleyerek, bilinçaltı kodlarımızın oluştuğu anları yakalayıp, yanlış giden hayat birimlerimizi tek tek sabırla düzenleyerek, çok daha başka ve güzel deneyimler yaşayabiliriz.

Yinelenen ve bizim dilemediğimiz halde kendimize çektiğimiz her bir durum, ayrı ayrı ele alınarak, o kodun oluştuğu ana kadar inerek bu durumu lehinize çevirebilirsiniz. Size daha önce paylaştığım yazıyı link olarak veriyorum, daha detaylı göz atabilirsiniz.
http://www.gizlimabet.com/showthrea...ş-gidiyorsa-Ego-kodları&highlight=ego+kodları
Sevgiyle..

Geri