Farkındalık gerileme bilenlerden yardım!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alin

Kayıtlı Üye
6, 7 aydır farkındalık, kuantumla ilgileniyorum daha önceleri de bilip denemelerim olmuştu ama tam derin uygulamamıştım çok ciddi ilerlemeler gördüm iki arkadaş birbirimize yolculuğumuzda destek olup kuantum koçu vb olmaksızın ciddi yollar kat ettik.Siteden çok şeyler öğrendik hepinize sonsuz teşekkürler.Hatta birçok yakınımızla kuantumu tanıştırdık onların da hayatında gözle görülür hayret verici gelişmeler oldu.Yalnız ruhsal inançsal hiç bir değişiklik yokken 2 haftadır ciddi terslikler yaşıyoruz kuantumla hayatımıza giren güzelliklerin hepsinde terslik yaşanıyor sağlık konularında üst üste göze batacak şekilde sorunlar çıktı ve genel anlamda kuantum öncesine dönüşe gidildi.Şimdi böyle olup böyle kalacağına inamıyorum elbette inancımda gerileme yok sadece farkındalık yolunda böyle ters dönemler yaşanabilir mi yoksa yanlış giden birşeyler mi var? Önlem almamız gerekebilir mi? Olumlamalarım tüm değişimlerim artık hayatımın birparçası öylede kalacak inancım tam ancak kuantumda farkındalıkta böyle acı veren bir dönem oluyor mu yoksa bir msj var evrenle aramızda bir sorun mu yaşanıyor? Ben dualarıma da bildiğim her uygulamaya inancıma aynen devam edeceğim bilenlerden öneri bekliyorum.Bu geçici olduğunu bildiğim dönem neyin işaretidir doğal bir süreç mi?

bipolar bozuklukta olabilir tabii

Sanırım yanlış anladınız durumda depresiflikle alakalı bir şey yok.Ruh hali inançlarda dalgalanma da yok nasıl böyle bir teşhis koyabildiniz anlam veremedim pek açıkçası.
Bilen arkadaşlar umarım yanıt yazar umarım doğal bir süreçtir ilerlememi kaybetmek istemiyorum hiç açıkçası.

Bu süreçte olur olmaz kişilere yeteneklerinizden bahsettiniz mi?
Başkalarının bilmemesi gereken şeyleri ulu orta anlattınız mı?

Bir armağan size verildiği vakit, buna saygısızlık ederseniz
o gerisin geri alınır. İstenmeyen kötü şeyler yaşanır.

Bunu kendi yaşadıklarımdan biliyorum.
Boşboğazlılığım sayesinde bazı şeyler kaybettim.

6, 7 aydır farkındalık, kuantumla ilgileniyorum daha önceleri de bilip denemelerim olmuştu ama tam derin uygulamamıştım çok ciddi ilerlemeler gördüm iki arkadaş birbirimize yolculuğumuzda destek olup kuantum koçu vb olmaksızın ciddi yollar kat ettik.Siteden çok şeyler öğrendik hepinize sonsuz teşekkürler.Hatta birçok yakınımızla kuantumu tanıştırdık onların da hayatında gözle görülür hayret verici gelişmeler oldu.Yalnız ruhsal inançsal hiç bir değişiklik yokken 2 haftadır ciddi terslikler yaşıyoruz kuantumla hayatımıza giren güzelliklerin hepsinde terslik yaşanıyor sağlık konularında üst üste göze batacak şekilde sorunlar çıktı ve genel anlamda kuantum öncesine dönüşe gidildi.Şimdi böyle olup böyle kalacağına inamıyorum elbette inancımda gerileme yok sadece farkındalık yolunda böyle ters dönemler yaşanabilir mi yoksa yanlış giden birşeyler mi var? Önlem almamız gerekebilir mi? Olumlamalarım tüm değişimlerim artık hayatımın birparçası öylede kalacak inancım tam ancak kuantumda farkındalıkta böyle acı veren bir dönem oluyor mu yoksa bir msj var evrenle aramızda bir sorun mu yaşanıyor? Ben dualarıma da bildiğim her uygulamaya inancıma aynen devam edeceğim bilenlerden öneri bekliyorum.Bu geçici olduğunu bildiğim dönem neyin işaretidir doğal bir süreç mi?

Farkındalığınız arttığı için enerji seviyenizde de değişimler yaşıyorsunuz.Bu enerji seviyesinde ki değişimlere uyum sağlayabilmek adına bazı ters durumlar yaşamanız ve bazı işlerinizin ters gitmesi normal.Sonuç olarak içinizde ki dengeler değişiyor ve bu dengelerin yeni halini alabilmesi için mutlaka dengesizlikler yaşayacaksınız.Fakat bu geçici bir durum.Bir süre sonra tekrar herşey yoluna girmeye başlayacaktır.Bu süreç içerisinde sakinliğinizi koruyun ve farkındalık yolunuzda ilerlemeye devam edin :)

Bu süreçte olur olmaz kişilere yeteneklerinizden bahsettiniz mi?
Başkalarının bilmemesi gereken şeyleri ulu orta anlattınız mı?

Bir armağan size verildiği vakit, buna saygısızlık ederseniz
o gerisin geri alınır. İstenmeyen kötü şeyler yaşanır.

Bunu kendi yaşadıklarımdan biliyorum.
Boşboğazlılığım sayesinde bazı şeyler kaybettim.
Aslında olur olmaz diye ayırd etmeden içimdeki herkes mutlu olsun fikri vardı engel olamadığım bir huy işte ama sadece sanırım bilgilenmek için çaba serf etmeyen kimseye yardım etmek bize de zararla dönüyor.İstesem de eskisi gibi anlatamam sanırım içimden de gelmiyor artık.Denk ve uygun gelirse ancak kötü dönüş yaşadım

Farkındalığınız arttığı için enerji seviyenizde de değişimler yaşıyorsunuz.Bu enerji seviyesinde ki değişimlere uyum sağlayabilmek adına bazı ters durumlar yaşamanız ve bazı işlerinizin ters gitmesi normal.Sonuç olarak içinizde ki dengeler değişiyor ve bu dengelerin yeni halini alabilmesi için mutlaka dengesizlikler yaşayacaksınız.Fakat bu geçici bir durum.Bir süre sonra tekrar herşey yoluna girmeye başlayacaktır.Bu süreç içerisinde sakinliğinizi koruyun ve farkındalık yolunuzda ilerlemeye devam edin :)
:) içim çok rahatladı aslında sağolun.İnancımı kaybetmiyorum da farkındalık konusunda acı bile çektiğimi söyleyebilirim zaman zaman ama içimden bir ses az kaldı diyor her yeni doğan şeyin acısı büyük ama meyvesi de büyük böyle avutuyorum kendimi.Sanırım bu yola ya koyulmayacağız ya da mutlak devam edeceğiz sabır edelim iyi düşünelim.

Siz birilerine hazır bir bilgi sundunuz diyelim.
Ve o insanlar deneyim ve dersler öğrenmeden zahmetsizce
bir bilgi edinmiş oldular.

Onlar bu bilgiye hem zahmetsizce sahip olup yeterince mutlu olamazlar.
Hem de onların karmalarında bir aksaklık meydana gelmiştir.

O sırada yaşanmayan kötü deneyimler bunun sorumlusuna döner.
Yani onlar için siz kötü enerjiyi üzerinize çekmiş oluyorsunuz.
Çünkü bir şekilde evren bu dengesizliği düzenlemek ister.
Okların hedefi siz olmuş oluyorsunuz diyebilirim.

Bence de siz yolunuza devam edin.
Ama başkalarının öğrenim sürecine müdahale etmeyin.
Böylesi herkes için daha uygun olandır.

Haklısınız hem farkındalıkta sanırım böyle sıkıntılı dönemler oluyormuş hem de dediğiniz şey de akla yatkın geldi.Bir de bazı kimseler sizin gibi daha iyi şeyler yaşasın isterken onlar yaşadığınız enerjiye olumlu şeylere kötü elektrik yolluyolar bu başıma gelen psişik bir şeyde ya da olumlu şeylerde sıkça rastladığım bir durumken tahmin etmeliydim.Bundan böyle evren istiyorsa yollarına zaten çıkacaktır ben de yardım dileyip emek verene elbet yanıtsız kalmam ama her kişiye kesin yol olmamalı zamanla insan doğruyu buluyor

Başımıza gelen iyi veya kötü diye nitelendirdiğimiz her olay aslında bize ders verir.
Herkes kendinden sorumlu, bunu hatırlayın. Öncelikle farkındalık yolunda ilerlerken kendinizi geliştirmeyi hedefleyin. İhtiyacı olan kişiler zaten size bir şekilde gelir. Ancak bu olay sizin bazı şeyleri anlamanızda yardımcı olacaktır,farkındalığınızı geliştirmeniz açısından.
Burda üyelere değil, kendi içinize yönelmeli ve soruyu evrene sormalısınız. Kısa ve net sorular olmalı, cevap zaten etrafınızda duruyor ancak önemli olan doğru soruyu sormakta. Bir şekilde cevabı alırsınız.
Kuantum sıçramadan önce, bazen kişi iyice dibe vurur ancak o zaman sıçramanın kuvveti daha fazla olur. Dibe vurma sırasında depresyon yaşanabilir, bu çok normaldir kendimize karşı en acımasız eleştirmen yine kendimiz oluruz.
Başınıza gelen kötü olaylarda da evren bana ne anlatmaya çalışıyor diye düşünmenizi öneririm. Karşımızdaki kişiler bazen bizlere verilecek dersler için sadece araçtır.
Fazla verici olmak bile bize zarar verebilir.
Etrafımızdakilere istemeden, zamanı gelmeden bilgi verdiğimizde doğal olarak hem değerini hem de anlamını fark etmeyebilirler. Herkesin kapasitesi algıları kadardır. Siz kuantum bilgilerine kendi yolunuzda emek verip ilerleyerek sahip oluyorsunuz, ancak başkaları da ihtiyaç duyduklarında aynı yolu izlemeli.
Önce emekleriz, sonra sıralar, yürür ve en son koşarız. Herkes kendi içinde bu mücadeleyi vermeli, sizde yürümeyi öğrenirken arada tökezleyeceksiniz. Başkalarına da eğer isterlerse sadece yol gösterin, hazır formül sunmayın. Yani hazır tutulmuş balık değil, balık tutmak için gerekli malzemeleri önerin. Gerisi o kişilerin istek ve çabalarına kalmış.

Ayrıca kendi gelişim mücadelemiz sırasında, henüz daha yolun başındayken başkalarına yardım etmeye kalkışmamalıyız. Çünkü yarım yamalak bilgilerimizle, yardım yerine zarar verebiliriz.

Sevgi ve ışıkla kalın:)

Dediklerinize katılıyorum zaten kararlarım da aynı yöndeydi iyice perçinledim danışarak.Evrene sormak vb şeyleri bir süredir kullanıyorum evet acılı sancılı bir hayatım oldu herkesin böyle dönemleri ama uzun ama kısa yaşanıyor.Geçmişi sıfırlayarak yola çıksam da aslında bahsetmek iyi değil bir çok farkındalık durumunu yaşıyordum evet daha yeni yürüyebileceğim sonra koşmak sonra ilerlemek belki zamanla günler yıllar geçecek.Yalnız son yorumunuza dayanarak yanlış anlaşılmak istemem.Çevreme çoğu insana bir iyi niyetle tanıştırma vs girişiminde bulundum zarar vereceğine şundan inanmıyorum bilinçsiz bir formül ya da ben tamamım siz de olun şekliyle değil de.Evreni farkındalığı kuantumu anlayın şeklindeydi.Belki de hayatı boyunca haberdar olmayacakları olsa da göz ardı edecekleri şeylerden haberdar etmek niyetine.Yine de sadece balık malzemeleri önermek en doğrı fikir aynı kanıdayım teşekkürler..

Geri