alin
Kayıtlı Üye
6, 7 aydır farkındalık, kuantumla ilgileniyorum daha önceleri de bilip denemelerim olmuştu ama tam derin uygulamamıştım çok ciddi ilerlemeler gördüm iki arkadaş birbirimize yolculuğumuzda destek olup kuantum koçu vb olmaksızın ciddi yollar kat ettik.Siteden çok şeyler öğrendik hepinize sonsuz teşekkürler.Hatta birçok yakınımızla kuantumu tanıştırdık onların da hayatında gözle görülür hayret verici gelişmeler oldu.Yalnız ruhsal inançsal hiç bir değişiklik yokken 2 haftadır ciddi terslikler yaşıyoruz kuantumla hayatımıza giren güzelliklerin hepsinde terslik yaşanıyor sağlık konularında üst üste göze batacak şekilde sorunlar çıktı ve genel anlamda kuantum öncesine dönüşe gidildi.Şimdi böyle olup böyle kalacağına inamıyorum elbette inancımda gerileme yok sadece farkındalık yolunda böyle ters dönemler yaşanabilir mi yoksa yanlış giden birşeyler mi var? Önlem almamız gerekebilir mi? Olumlamalarım tüm değişimlerim artık hayatımın birparçası öylede kalacak inancım tam ancak kuantumda farkındalıkta böyle acı veren bir dönem oluyor mu yoksa bir msj var evrenle aramızda bir sorun mu yaşanıyor? Ben dualarıma da bildiğim her uygulamaya inancıma aynen devam edeceğim bilenlerden öneri bekliyorum.Bu geçici olduğunu bildiğim dönem neyin işaretidir doğal bir süreç mi?