Farkındalığın İlk Belirtileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ajan 47

Kayıtlı Üye
1) Bedensel agri ve sizilar Özellikle sirt, bel ve boyun belgesinde.
Bu agrilara yogun bir DNA degisimi neden oluyor.Bu agrilar gecicidir.

2) Nedensiz derin bir üzüntü
Gecmisini geride birakiyorsun sadece gecmisini degil bütün yeniden
dogusun yol actigi karmalari. Tipki eski evden yeni bir eve tasinirken
geride biraktiklarin icin üzüldügün gibi gecmis yasamlarla da vedalasmak
üzüntüye yol aciyor. Bu üzüntü gecicidir

3) Nedensiz göz yaslarina bogulmak
Bu da tipki iki numarada belirtildigi gibi ortaya cikiyor. Aglamak iyi
gelir ve sagliga da yararlidir. Ayrica eski enerjiler bu yolla disari
atiliyor. Bu da gecici bir durumdur.

4) Mesleki hayatta ani bir degisim
Bu cok yaygin bir durum. Sen degistigin zaman cevren de degisiyor.
Nasil kendine uygun bir is bulacaksin diye dert etme. Cünkü bu da
gecici bir durum. Su anda gecis dönemini deneyimliyorsun. Hayal ettigin isi
bulana kadar farkli farkli is kollarinda kendini calisiyor bulursan
sasirma.

5) Aile ve akrabalardan uzaklasma
Karmalarin dolayisiyla ailenle aranda bag vardi. Ancak bu karmalar
cözülürken aile ve akraba iliskilerinin de cözülmesi cok normal. Kendini
aile ve arkadaslarindan uzaklasiyor giibi hissedebilirsin. Bu da gecici.
Korkma. Yakin bir zamanda sözkonusu kisilerle farkli bir duzeyde yeni
baglar kurabilirsin. Ancak bu kez sözkonusu
iliskilerin eski karmalardan arinmis ve yeni enerjiye demirlemis
olacak.

6) Uyku düzeninde bozulma
Tahminen geceleri 02.00 ile 04.00 arasinda uyaniyorsun. kafanda binbir
konu seni mesgul ediyor. Bazan da sadece nefes almak icin uyaniyorsun.
Endise etme. Eger tekrar uyuyamiyorsan kalk ve hosuna giden seylerle
mesgul ol. Bu durum da gecici

7) Kabus görme
Savaslar, katliamin yani sira korkunc varliklar tarafindan takip
edildigini rüyalsrinda görüyorsan korkma. Cünkü kelimenin tam anlamiyla eski
enerjiyi üzerinden atiyorsun. Savas, katliam, takip edilme ve korkunc
yaratiklar tam da bunun sembolüdür. Korkma bu durum da gecici.

8) Yönsüzlük duygusu
Bazan kendini yeterince bu dünyaya ait degilmissin gibi
hissedebilirsin. Ya da kelimenin gercek anlamiyla yeterince
ayaklarinin yere basmadigi, iki alem arasinda kistirilip kaldigin
hissine kapilabilirsin. Bu gercekten de mekan anlaminda öyledir. Bu da
gecici bir durumdur.
Bilincin yeni enerjideki gecisi deneyimlerken bedenin dünyada asili
kalir. Yeterince odaklanmak icin ormanda yürüyüsler ya da dogada zaman
gecirilmesi önerilir.

9) Kendi kendine sohbetler
Son zamanlara kendini kendinle sohbet ederken yakaladigin anlarin
cogaldigini farkedersin. Hatta birden bire son yarim saattir kendinle sohbet
ettigini hatirlarsin. "Ic"inde yeni bir iletisim düzeyiyle karsi
karsiyasin. Bu kendinle sohbetler aysbergin görünen tarafidir. Bu sohbetler
gittikce derinlecek ve akici hale gelecek.
Birden farkindaliklarin arttigini göreceksin. Olaylar arasindaki
baglantilari aniden kesfedeceksin. Merak etme cildirmiyorsun, sen yeni
enerjideki yolundasin.

10) Yalnizlik hissi (Hatta insanlarla birlikteyken bile)
Kendini yalniz ve insanlardan "ayri" birakilmis hissediyor olabilirsin.
Ancak kalabaliklara girmeyi de istemiyor olabilirsin. kutsal ve yalniz
bir yoldasin. Yalnizliktan ne kadar bunalsan da insanlarla birarada
olmak da icinden gelmiyor olabilir.
Ayrica yalnizlik duygusu enkarnasyonlarin boyunca yaninda bulunan
ruhsal rehberinin daha fazla esneyerek gelismen icin sana yer acmak istemesi
ve senden ayrilmasindan da kaynaklanir. Bu da gecici.
Icindeki bosluk, sevgi ve isikla yeniden dolacak.

11) Cosku ve tutkunun yitirilmesi
Herseye karsi kayitsiz oldugun bir dönemde bulunuyor olabilirsin.
Endiselenme hersey yolunda. "Hicbirsey yapmak istememe"nin tadini
cikar. Cünkü bu da gecici. Bu tipki bilgisayarin yeniden yüklenmesine
benzer. Bilgisayari yeniden daha karmasik bir programla yüklemek için önce
kapamak ardindan acmak gerekir.

12) Özlem duygusu
Bu belki de seni zorlayan en güclü meydan okumalardan biridir.
Icinde ta derinlerde bu gezegeni terketmeyi ve yuvaya dönmeyi isteyen
bir duyguyu zaptetmek bazan güclesir. Bunun intihar egilimi ile ya da
öfke ve kizginlikla da bir alakasi yok. Bu sadece sessizce yuvaya dönmek
isteyen bir tarafindir. Sen karmik devrini tamamladin. Bu hayat icin
imzaladigin sözlesmenin isi bitti. Ek bir hayat icin hazirsin. Bu gecis
döneminde diger tarafin nasil bir his verdigini hatirliyorsun. Burada,
dünya üzerinde yeni bir göreve hazir misin? yeni enerjiye kök salmak
icin karsilasacagin meydan okumalara hazir misin?
Evet! Tabii ki hazirsin. Istersen hemen simdi yuvaya gidebilirsin degil
mi?
Ancak bu kadar enkarnasyondan gectikten sonra bu kadar yol katettikten
sonra, sonunu görmeden filmi yarida birakmanin dogru olmayacagini sen
de biliyorsun. Ayrica Ruh'un sana burada ihtiyaci var. Digerleinin de bu
gecis döneminden yeni enerjiye atlamasi icin sana ihtiyaclari var.
Digerlerinin de eski enerjiden yeni enerjiye atlamayi göze almis bir
"insan"a ihtiyaci var.
Üzerinde simdi bulundugun yol sana Tanrisal insan olma yolunda gereken
bütün tecrübeleri ve hediyeleri sunuyor.
Bu yolculukta bazan karanliga gömülsen ve yalniz oldugunu hissetsen de

Alıntı.

Bunlar tam olarak neyin belirtileri çok fazla anlamadım ben ?
Başlıkta belirttiğim gibi farkındalığın belirtileri. Sanırım farkındalığın ne olduğundan pek haberiniz yok. Osho'nun Farkındalık adlı kitabını okursanız iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Osho Kitaplığı adlı programda daha fazla kitapları mevcut Osho'nun kafanıza takılan konuları kitaplıkta bulabilirsiniz.

osho_kitapligi_1.2.rar - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir
alternatif link: osho_kitapligi_1.2.rar (20,87 MB) - uploaded.to

Başlıkta belirttiğim gibi farkındalığın belirtileri. Sanırım farkındalığın ne olduğundan pek haberiniz yok. Osho'nun Farkındalık adlı kitabını okursanız iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Osho Kitaplığı adlı programda daha fazla kitapları mevcut Osho'nun kafanıza takılan konuları kitaplıkta bulabilirsiniz.

osho_kitapligi_1.2.rar - 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir
alternatif link: osho_kitapligi_1.2.rar (20,87 MB) - uploaded.to

Az çok biliyorum ama evet çok fazla bir bilgim yok. Teşekkür ederim inceleyeyim bakalım :)

önce bayramınızı kutlayayım hayırlı bayramlar
ben 67 yaşındayım yukarıdaki bahsettiğiniz bilgilerin tamamı olmasa bile yarısından çok yaşıyorum yıllardır içimdeki hüznün sebebini araştırdım bulamadım birde kendimle barışık olamadım nedeni bence ahlaken ve vicdanen rahat olmamamdan sanırım ALLAHIMIN men ettiği şeylerin bazılarını nefsime uyarak yaptım çok pişmanlıklar yaşadım haladaha yaşıyorum istediğim tek şey rabbimi aşık olup salih kul olmaktı yıllardır bu hasret içinde yaşaıyorum sizin bahsettiğiniz bilgiler beni arzuladığım hedefe götürürmü acaba bilgilendirirseniz size minnettar olurum hüznümü kederimi dindirirmi
saygılarımla

önce bayramınızı kutlayayım hayırlı bayramlar
ben 67 yaşındayım yukarıdaki bahsettiğiniz bilgilerin tamamı olmasa bile yarısından çok yaşıyorum yıllardır içimdeki hüznün sebebini araştırdım bulamadım birde kendimle barışık olamadım nedeni bence ahlaken ve vicdanen rahat olmamamdan sanırım ALLAHIMIN men ettiği şeylerin bazılarını nefsime uyarak yaptım çok pişmanlıklar yaşadım haladaha yaşıyorum istediğim tek şey rabbimi aşık olup salih kul olmaktı yıllardır bu hasret içinde yaşaıyorum sizin bahsettiğiniz bilgiler beni arzuladığım hedefe götürürmü acaba bilgilendirirseniz size minnettar olurum hüznümü kederimi dindirirmi
saygılarımla
Yanlış anlamayın ama uygulama gibi birşey vermedim burda, ha diyorsanız bu beni rabbime kavuşturma yolundaki belirtiler midir diye size şöyle söyleyeyim farkında olduğunuzun belirtileri bunlar yani gerçeğin farkında olma belirtileri, gerçek nedir ne değildir tarzından bunu hissederek yaşama, duygu olduğu için bu yaşanılan farkındalık tam olarak kelimelere dökülemez kendisi, eğer tanımak istiyorsanız tam olarak farkındalığı osho'nun farkındalık adlı kitabını okuyun kısa olduğu için ilk olarak onu öneriyorum, tabi siz farklı kitaplarıda okuyabilirsiniz, mesela bence mevlana'nın mesnevi eseride bir farkındalık güzidesi. Unutmayın, nerde olduğunuzu (seviyenizi) yalnız kendiniz ve kutsal saydığınız değerler anlayabilir.

bunların aynısını bu genç yaşımda yaşıyorum. öğretmenlerim bile aileme şöyle diyor:
-sanki yaşlanmış çok derin şeyler yaşamış artık yorulmuş gibi bir hali var.
evden çıkmam , arkadaşlarımın yaptığı çoğu şey öyle boş geliyorki. sanırım farkındalık yolunda ilerliyorum .

bunlar psikoloik travmanın belirtileridir bende yaşıyorum saydığınız belirtiler evet doğru farkındalık aynı zamanda pişmanlıktır bunu yaşamakta güzel ama ben sadece aynı şeyleri tekrar irademe sahip olmadan yaşamaktan korkuyorum bukadar!

Ben de farkındalıkla ilgili kafama ciddi takılan sorumu soracaktım başlığı gördüm.Aklıma takılan en önemli kısım da ailem dahil çevremle hayatımda olmadığım kadar farklı hissetmek :( Aileme sevdiklerime çok düşkünümdür benim için çok şey ifade ederler.Bir süredir aramıza bir mesafe giriyor resmen çok bariz :( engel olamıyorum arada farkındalığı kesmeyi bile düşündüm.Bu durumu aşmış kişilerden fikir istiyorum.Hani insan hep tanıdık bildik hislere sarılır ve güven duyar ya.Ben o duyguya geri uzlaşmacı bir dönüş olabilir mi merak ediyorum?Benim için çok önemli.Daha yolun başındayım ama devam edebilmek için öneriye tecrübeli fikirlere çok ihtiyaç duyuyorum.

Ben de farkındalıkla ilgili kafama ciddi takılan sorumu soracaktım başlığı gördüm.Aklıma takılan en önemli kısım da ailem dahil çevremle hayatımda olmadığım kadar farklı hissetmek :( Aileme sevdiklerime çok düşkünümdür benim için çok şey ifade ederler.Bir süredir aramıza bir mesafe giriyor resmen çok bariz :( engel olamıyorum arada farkındalığı kesmeyi bile düşündüm.Bu durumu aşmış kişilerden fikir istiyorum.Hani insan hep tanıdık bildik hislere sarılır ve güven duyar ya.Ben o duyguya geri uzlaşmacı bir dönüş olabilir mi merak ediyorum?Benim için çok önemli.Daha yolun başındayım ama devam edebilmek için öneriye tecrübeli fikirlere çok ihtiyaç duyuyorum.

Sadece korkmayın ve devam edin.

Bir sorum oIacak size sayın Ajan47.Bu beIirtiIerin süresi varmıdır ? Yani ne kadar zaman devam eder bu beIirtiIer merak ettim biIginiz varmı ?

Dönüşü olmayan şeylere hep bir çekingem olmuştur.Sevgilerimiz azalacak bağlar zayıflaşacak gibi düşünürken bir yandan tekrar yeni bir düzen ihtimali de umut oluyor aslında.Çokça açıklayamazsanız anlarım yalnız yaşadığımda bu sanırım.Bir tünelde gibiyim ne geri ne ileri de hareket edilse eskisi gibi olmayacak devam etmek için tanıdık hisler gerekirken onlar bile artık öyle değil.Korkmadan devam etmek sanırım en makul şık bu sonuçta bu durumdan sıyrılmış olmak hedefim yeni güzel bir düzen ve uyuşma olacak değil mi? Derdim bu sanırım artık bu yola çıkıp bu raddeye geldikten sonra.

12) Özlem duygusu
Bu belki de seni zorlayan en güclü meydan okumalardan biridir.
Icinde ta derinlerde bu gezegeni terketmeyi ve yuvaya dönmeyi isteyen
bir duyguyu zaptetmek bazan güclesir. Bunun intihar egilimi ile ya da
öfke ve kizginlikla da bir alakasi yok. Bu sadece sessizce yuvaya dönmek
isteyen bir tarafindir. Sen karmik devrini tamamladin. Bu hayat icin
imzaladigin sözlesmenin isi bitti. Ek bir hayat icin hazirsin. Bu gecis
döneminde diger tarafin nasil bir his verdigini hatirliyorsun. Burada,
dünya üzerinde yeni bir göreve hazir misin? yeni enerjiye kök salmak
icin karsilasacagin meydan okumalara hazir misin?
Evet! Tabii ki hazirsin. Istersen hemen simdi yuvaya gidebilirsin degil
mi?
Ancak bu kadar enkarnasyondan gectikten sonra bu kadar yol katettikten
sonra, sonunu görmeden filmi yarida birakmanin dogru olmayacagini sen
de biliyorsun. Ayrica Ruh'un sana burada ihtiyaci var. Digerleinin de bu
gecis döneminden yeni enerjiye atlamasi icin sana ihtiyaclari var.
Digerlerinin de eski enerjiden yeni enerjiye atlamayi göze almis bir
"insan"a ihtiyaci var.
Üzerinde simdi bulundugun yol sana Tanrisal insan olma yolunda gereken
bütün tecrübeleri ve hediyeleri sunuyor.
Bu yolculukta bazan karanliga gömülsen ve yalniz oldugunu hissetsen de

Alıntı.

Özellikle bu madde ben de fazlasıyla mevcut, kaynağıma dönmek istiyorum diyorum habire deli gibi hem de ama intihar etmek istiyorum manasında değil. deli bir coşku ile. Ama aynı zamanda bunun hazırlık süreci olduğunun farkındayım sadece ne için olduğunu anlamıyorum ama düşünüyorum uzun zamandır , sanırım bu süre icinde kendiliğinden merak etmey,i bıraktım ve kendimi hazır olmaya hazırladım bir şekilde. Sandığım kadar hazırımdır umarım +) Teşekkür ederim

Bu maddeIerden bazıIarından az bazıIarında çok var.BenIigimizin içinde uyanışIar oIarak kabuI ediyorum bunIarı. Hepimiz farkındalıga uIaştıgı zaman diIimIeri ve süreçIer var sanırım.En güzeli de bunIarın ''farkında oImak'' ......

HuzurIa kalın..

Birkaç sene önce hepsini yoğun olarak yaşadım,resmen gözlerimi ' 2 kez ' açtım,ama mutlu olunmuyor bu şekilde aşırı yükleme yapılmış gibi oluyosun,sonra zamanla azaltım böyle çok daha iyiy

Bir sorum oIacak size sayın Ajan47.Bu beIirtiIerin süresi varmıdır ? Yani ne kadar zaman devam eder bu beIirtiIer merak ettim biIginiz varmı ?
Eski bağlarınızı koparıp yeni bağlar kurduğunuzda bu belirtiler ortadan kalkar, çünkü artık farkındasınızdır, süre olarak ele alırsak bu size bağlı ne kadar çok düşüncelerinizi izleyip, teslimiyeti yakınlaştırırsanız o oranda süre kısalır .

Dönüşü olmayan şeylere hep bir çekingem olmuştur.Sevgilerimiz azalacak bağlar zayıflaşacak gibi düşünürken bir yandan tekrar yeni bir düzen ihtimali de umut oluyor aslında.Çokça açıklayamazsanız anlarım yalnız yaşadığımda bu sanırım.Bir tünelde gibiyim ne geri ne ileri de hareket edilse eskisi gibi olmayacak devam etmek için tanıdık hisler gerekirken onlar bile artık öyle değil.Korkmadan devam etmek sanırım en makul şık bu sonuçta bu durumdan sıyrılmış olmak hedefim yeni güzel bir düzen ve uyuşma olacak değil mi? Derdim bu sanırım artık bu yola çıkıp bu raddeye geldikten sonra.
Aynen bunu demek istedim. Ancak bu duruma geri dönülmez bir yol olarak bakmayın, çünkü siz zaten bu yoldaydınız doğduğunuz günden bu yana, hatta belki daha öncesinden beri bu yoldaydınız.

Birkaç sene önce hepsini yoğun olarak yaşadım,resmen gözlerimi ' 2 kez ' açtım,ama mutlu olunmuyor bu şekilde aşırı yükleme yapılmış gibi oluyosun,sonra zamanla azaltım böyle çok daha iyiy
Siz tam olarak farkındalığın tadına bakarsanız, emin olun bir daha asla eskisi gibi olmak istemezsiniz.

Herkese merhaba,
Sitenin çiçeği burnunda üyelerindenim. Sitedeki oaylaşımların hepsini oldukça değerli bulmakla birlikte ajan 47 nin yazdıklarını okuyunca gerçekten çok şaşiırdım. Sonraki measajlarda birçok arkadaşın benzer dnemyimler tariflediğini ve korku hissetliklerini okudum ve naçizane kendi deneyimimi paylaşmak istedim; 2006 nın sonundandan 2008 in başlarına kadar uzanan bir süreçti benimkisi. Bel ve sırt ağrılarım durup durup hiçbrişey yokken ağlamalarım oluyordu. Öyle ilginçtiki tuhaf bir biçimde acı çekiyordum. İkiye bölünmüşlük duygusu çok yoğundu. Evet post travmatik stres belirtileri gibi görünüyordu. Fakat çok ayırıcı olan iki özellik vardı; yuvaya dönme özlemi ve birşeylerin yaklaştığına dair yoğun bir his ve korku. Yuvaya dönmek işstiyoeum diye yazdığım yazılarım bile var o dönemde. Haki,katen aidiyetle ilgili ciddi bir sorun yaşıyordum ve durmadan peki ama yuvam neresi diye soruyıordum. Aile ilişkilerinde de izoleydim. Sadece fiziksel olarak değil duygusal olarak çok ama çok uzaktım. Bağların kopacağı ya da kopması gerektiği hissi çok baskındı. Birşeylerin bana meydan okuduğunu adımı bildiğim kadar net biliyoırdum ve korkuyu iliklerime kadar hissediyordum. Annem o zamanlara dair sürekli odama kapoanıp ağladığımı söyler hala. Birşey yapmam gerekiyır ama ne yapmam gerekiyor doğru ne yanlış ne. Kçkleri kaybetme duygusu gerçekten çok sancılıydı. Bu sürecin sonlarına doğru sanki gökyüzünden başımın üstüne bir şimşek çakmış da ben aşağı düşüyorum gibi hissetmeye başlamıştım. Mesela o dönemde düşlen melekler nefilimler hakkında epey bir okuma yaptığımı hatırlıyorum. Yazılarımda da yukarıdan düşmeye dair bir çok vurgu vardı o dönemde. Ve arkadaşlar 2008 in başında yaşadığım şehri işimi değiştirdim. Ama inanın ölü gibiydim. Hiç bir biçimde heyecan veren değişikliklar değildi bunlar. Şu anda yaladığım şehire taşınım. Ailemden farklı bir şehire. Bu şehre ilk geldiğimde tanıştığım ilginç biri beni hiç tanımadığı halkde yaşadığım düşme deneyimini çizdi. Hem de benim hissettiğim başıma indiğini duyumsadığım şimşekle birlikte resmetti ve apzımı bile açmamıştım. Kimseye anlattığım dneyimler değildi bunlar. O gece bu arkadaş benimle bir 5 dk kladar basit bşr enerji çalışması yaptı. Nasıl bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Ertesi sabah uyandığımda banyoya gidip elimi yüğzümü yıkarken kök çakramdan aşağı bir ağaç kökünün indiğini ve zeminin içine ince ince köklerin salındığını gördüm. Ve bütün bunlardan sonra hayatımın daha öncekinden farklı bir yere evrilmiş olduğunu biliyroum. Evet başka görevler ve enerjiler. Bunu hakikaten duyumsayabiliyrıum. Ailemle ilişkilerim kopmadı güçlendi. Bu dönemde yakın aile bireylerimle ilgili şu anki yaşam karmasıyla sorunlarımla oldukça sert biçimde yğzleştim. Eş zamanlı olarak o dönemde transit satürnün natal 4. evime transit yaptığını biliyordum. O dönemde astrolojik bilgi özellikle psikolojik astrolojiden oldukça yarar gördüm.Bir tür rehberdi daha doğrusu. Ama herkes aynı şeyi bilmek zorunda değil. Bu yüzden bu sitede bu durumlarla ilgili bilgi aktarımında bulunarak rehberlik eden insanların olması çok güzel. Çünkü gerçekten tüm olup bitenlerin ne anlama geldiğini bilmediğimiz zaman korku daha yoğun oluyor.

Neyse çok uzun oldu. Başında söylediğim gibi deneyimimi paylaşmak istedim. Sürçülisan ettiysem affola.

Paylaşım için teşekkürler.Uzun olmadı aksine farkındalıkla ilgilenenler için her kelime fikir çok şey ifade ediyor.Bir kaç acı çekme dönemi yaşadım.Geri dönmek ileri gitmek arasında sıkıştım arada dengesiz ruh hali vb sıkıntılar yaşanıyor.Daha huzurlu daha mutlu olabilmek anlayabilmek kendimizin farkında olabilmek için bir yola giriyoruz ki aslında zaten var olan bir yol anladığımız.Ancak dibe çökmeler yaşanabiliyor.Şimdi ileri devam diyelim kendime şöyle teselli veriyorum dünyaya bir hayat gelirken acılar içinde gelir bunda da aynı durum doğaldır.

Geri