Falcı kalp gözün açık ancak kullanmayı bilmiyorsun dedi. Nasıl kullanılır ki bu?

anyasdfghjk

Kayıtlı Üye
Hislerim kuvvetlidir, ailecek böyleyiz. Bir post daha atmışrım aynı falcıyla ilgili isterseniz bakabilirsiniz ama ben cidden kalpten inandım kadına çok değişik bi deneyimdi. Kadın bana kalp gözümün açık olduğunu ama kullanmayı bilmediğimi söyledi, bu nasıl bir şey, nasıl kullanılır, ne işe yarar, iyi bir şey midir? Bir de fal bakma kaldıramazsın dedi, neden kaldıramıyorum anlamadım. Cinim de varmış. Maşallah.

Hislerim kuvvetlidir, ailecek böyleyiz. Bir post daha atmışrım aynı falcıyla ilgili isterseniz bakabilirsiniz ama ben cidden kalpten inandım kadına çok değişik bi deneyimdi. Kadın bana kalp gözümün açık olduğunu ama kullanmayı bilmediğimi söyledi, bu nasıl bir şey, nasıl kullanılır, ne işe yarar, iyi bir şey midir? Bir de fal bakma kaldıramazsın dedi, neden kaldıramıyorum anlamadım. Cinim de varmış. Maşallah.
Tamam zaten bir başlık açmıştınız, tekrar neden aynısı için yeni başlık açıyorsunuz?

Sorduğum soru daha farklıydı cevap da alamadım önceki başlıkta. Pek kullanmıyorum siteyi dolayısıyla yoğunluğu soru akışını vs bilmiyorum pek. kusura bakmayın.
Biz de forum hakkında bilgi sahibi olmanız için uyarıda bulunuyoruz zaten, kusurluk bir durum yok.
Aynı konu ile ilgili farklı sorularınız da olsa onun altından devam etmeniz sizin açınızdan da takibi kolaylaştırır.
Sorunuza gelince, bir gelişim hedefliyorsanız zaten başkasının yardımından ziyade sizin göreviniz büyük.
Sizin de bahsettiğiniz gibi yetileriniz olabilir ancak zaten buradaki insanların birçoğu özel yetileri olduğu için buraya çekilmiş ve yine bir çoğu da nereden nereye tırmalayarak gelmiş insanlar.
Yani yeteneğiniz varsa da yalnızca size gökten inmiş gibi keşfedilmeyi beklemenize gerek yok, hergün çalışın, hergün öğrenin. Hergün yeni bir teknik için heyecanlanın, sistemi, evreni sürekli merak edin, ekolleri araştırıp yolunuzu çizin. O halde bu oluşa girdiğinizde memnuniyetle herkes akıştaki sorularınıza yardımcı olacaktır

Kadın bana kalp gözümün açık olduğunu ama kullanmayı bilmediğimi söyledi

Hallac-ı Mansur'un da açıktı ama başı kesildi.
Nesimi'nin de açıktı ama derisi yüzüldü.
Pir Sultan Abdal'ın da açıktı ama asıldı.
Şems'in de açıktı ama suikasta uğradı.

Şimdi falcının söylemini bir kenara bırakıp bu zatları araştırın, hayatlarını okuyun, kalp gözü nedir nasıl açılabilir gibi çıkarımları kendiniz yapın.

Her duyduğunuza da inanmayı bırakın bir zahmet. Eline pamuk şekeri alan ağzı gözü gıda boyası olup geliyor.
İnsanların çıkarımlarını elinizden yüzünüzden silmezseniz ; çıkarılacak birden fazla cine sahip olursunuz.

Yeni cinolar edinmemek adına doğru sorular sormayı öğrenmelisiniz.

Çünkü bir kere bakınca ister istemez cinler ile iletişime geçip onları görürsün. onları görmek genellikle kişilerde akıl sağlığının bozulmasına neden olur. Bende bakıyorum ama bunu genelde farklı şekillerde korunarak yapmama rağmen genelde bir çok kez akşamları rahatsız ediliyorum. Onları görmek istemiyorsan bakmamalısın, eğer bakmak istersen bazı olumlu ve olumsuz sonuçları oluyor. Sana tavsiyem bakmadan önce korunma yöntemlerini öğrenip daha sonrasında bakman. Birşeyi çağırmadan önce onu göndermeyi öğrenmelisin gibi düşün.

Çünkü bir kere bakınca ister istemez cinler ile iletişime geçip onları görürsün. onları görmek genellikle kişilerde akıl sağlığının bozulmasına neden olur. Bende bakıyorum ama bunu genelde farklı şekillerde korunarak yapmama rağmen genelde bir çok kez akşamları rahatsız ediliyorum. Onları görmek istemiyorsan bakmamalısın, eğer bakmak istersen bazı olumlu ve olumsuz sonuçları oluyor. Sana tavsiyem bakmadan önce korunma yöntemlerini öğrenip daha sonrasında bakman. Birşeyi çağırmadan önce onu göndermeyi öğrenmelisin gibi düşün.
Görme yeteneği herkeste yok. Kimi görmez işitir. Hatta kimi ne görür ne işitir farklı iletişim metotları kullanır.

Geliştirilebilir hepsi, kişinin yeteneğine veya yönelimine bağlı. Görme duyusuda sonradan açılabilir. Bu yüzden meditasyonda çakra açma yöntemleri var.
Siz böyle söylememişsiniz ama. Demişsiniz ki bir kere fal bakınca cinlerle iletişime geçer görmeye başlarsınız. Gördükten sonra da akıl sağlığı bozulur gibi dayanağı olmayan şeyler yazmışsınız. Varlıklar herkese görünmez. Göz perdesini kaldıran herkese de görünmez. Bir sürü boyut var; hangi boyuttaki varlıkları göreceğiz ve akıl sağlığımızı bozacaklar?

Siz böyle söylememişsiniz ama. Demişsiniz ki bir kere fal bakınca cinlerle iletişime geçer görmeye başlarsınız. Gördükten sonra da akıl sağlığı bozulur gibi dayanağı olmayan şeyler yazmışsınız. Varlıklar herkese görünmez. Göz perdesini kaldıran herkese de görünmez. Bir sürü boyut var; hangi boyuttaki varlıkları göreceğiz ve akıl sağlığımızı bozacaklar?
Bakmak bir şekilde bağlantı kanalını açar. Ben zaten hemen görürsün demedim! Kişi baktıkça falda ki imgeleri anlamaya başlar ister istemez bazı varlıkları kendine çeker böylelikle görür. Bu kadar ince detaya inmem gerektiğini düşünmediğim için zaman çizelgesini belirtmedim.

Geri