Falcı iyi bir cinim olduğunu söyledi, doğru mudur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anyasdfghjk

Kayıtlı Üye
Merhaba, genel olarak hislerim kuvvetlidir. Büyü vb konularla ilgilenmem kadere veya tabiata müdahelenin gereksiz olduğunu düşünürüm ama burçlar, meditasyon, fal vs. ilgimi çeker. Bugün görüştüğüm falcı aklımda ne varsa inanılmaz isabetli biçimde söyledi bana, geçmişle ilgili bir takım kaygılarımı çok spesifik biçimde çözdü, şu an kendi hayatımda uğraştığım ve pek genel geçer sayılamayacak konularla ilgili cart diye yorum yaptı şok oldum, ilk kez bu kadar isabetli ve hisli bir fal bakılmış oldu bana. Kadın bana kalp gözümün açık olduğunu ama kullanmayı bilmediğimi, fal vs işlerle uğraşmamamı söyledi. Ek olarak iyi huylu dişi bir cinim olduğunu, bu varlığın bana şans getirdiğini koruduğunu, korkmama gerek olmadıpını ama bunu bilmemi ve düşünmememi söyledi, adını sordum söyliyim de yamul burada dedi shsjs genelde haritam ve bana bakılan fallar vs hep benzerdir zaten. Sizce bu söylenenlerin doğruluk payı olabilir mi?

Merhaba, genel olarak hislerim kuvvetlidir. Büyü vb konularla ilgilenmem kadere veya tabiata müdahelenin gereksiz olduğunu düşünürüm ama burçlar, meditasyon, fal vs. ilgimi çeker. Bugün görüştüğüm falcı aklımda ne varsa inanılmaz isabetli biçimde söyledi bana, geçmişle ilgili bir takım kaygılarımı çok spesifik biçimde çözdü, şu an kendi hayatımda uğraştığım ve pek genel geçer sayılamayacak konularla ilgili cart diye yorum yaptı şok oldum, ilk kez bu kadar isabetli ve hisli bir fal bakılmış oldu bana. Kadın bana kalp gözümün açık olduğunu ama kullanmayı bilmediğimi, fal vs işlerle uğraşmamamı söyledi. Ek olarak iyi huylu dişi bir cinim olduğunu, bu varlığın bana şans getirdiğini koruduğunu, korkmama gerek olmadıpını ama bunu bilmemi ve düşünmememi söyledi, adını sordum söyliyim de yamul burada dedi shsjs genelde haritam ve bana bakılan fallar vs hep benzerdir zaten. Sizce bu söylenenlerin doğruluk payı olabilir mi?
Elbette ki doğru olabilir ancak "iyi huylu cin" kavramı bana pek inandırıcı gelmedi hiçbir zaman. Evet benim de kıl payı çoğu şeyden kurtulduğum oldu ama genelde karşılık olarak korkutuldum ve eğlence malzemesi oldum. Kötü huylusu denk gelmiştir diyeceksiniz, öyle olsa ölümüme engel olmazdı diye düşünüyorum.

Site sahibi Urumun bakımları güzeldir bence ona bir baktırın. Bakım her medyumun yapabileceği bir şey değil.

Elbette ki doğru olabilir ancak "iyi huylu cin" kavramı bana pek inandırıcı gelmedi hiçbir zaman. Evet benim de kıl payı çoğu şeyden kurtulduğum oldu ama genelde karşılık olarak korkutuldum ve eğlence malzemesi oldum. Kötü huylusu denk gelmiştir diyeceksiniz, öyle olsa ölümüme engel olmazdı diye düşünüyorum.
Tam üstüne denk geldi, sanırım bu varlık ölümü haber ediyor bana. Geçen sene iki yakın akrabamızı abiden kaybetmiştik ikisinde de önceki gece uyuyamadım ağlamaktan içim çıktı sebepsiz yere. Dün faldan sonra ve gece çok kötü hissettim sıkışmış gibi bir his geldi bu sabah yine yakın bir akrabamızın vefat haberini aldık. Alakası olabilir mi üst üste geldiği için sorayım dedim

Tam üstüne denk geldi, sanırım bu varlık ölümü haber ediyor bana. Geçen sene iki yakın akrabamızı abiden kaybetmiştik ikisinde de önceki gece uyuyamadım ağlamaktan içim çıktı sebepsiz yere. Dün faldan sonra ve gece çok kötü hissettim sıkışmış gibi bir his geldi bu sabah yine yakın bir akrabamızın vefat haberini aldık. Alakası olabilir mi üst üste geldiği için sorayım dedim
Tabiki geleceği göremezler fakat ölümü sağlayabilir dolayısıyla önden haber verebilirler.

Siz ölseniz ne yer bu Çin? Hayatınızı koruyacak tabiki. Süt veren inek kesilir mi ki?

Olabilir. Yani haber kısmı.

Falcı dediyse kesin doğrudur.

Sahil şeridi kenarlarında ben diyim pop-up reklamları gibi, sen de Vecihi gibi önüne kendinden önce yanık sesli kehanetleri ile çıkıveren şu klasik romen falcılara bile itibar et. Çünkü en güzel haberler onlarda. Tam bir Fiyat/performans falcıları onlar.

Falcilar genelde sallar.Tarot kartları bilinçaltı mesajları da verebilir.Kalp gözün açiksa bunu otomatikman kullanirsa zaten ekstra bir çaba sarf etmene gerek yok.Kalp gözü açik biri artık batinidir.Herseyin iç yüzünü görür.
Dişi cinde aşik olduğu için mussalat olmuş olabilir.Ama ben onuda sağladığını düşünüyorum.Falcilar genelde senin iyi hissetmen için telkinde bulunurlar.Falla gelecek falan bilenemez.

Bir insanla 5 dakika konuşun ahvalini aşağı yukarı anlarsınız. Bu hızlı taramayı da en doğaçlama ve başarılı şekilde sokaklardan gelenler yaparlar. Ömürleri sokaklarda ve nihayetsiz insanlarla etkileşimlerle geçmiş insanlar "sarraf" olurlar. Çünkü onlar muhattabında ışık görebilmeye adanmış bir ömür inşa ederler. Satın alma ışığı. Zaaf ve ilgi ışığı. MErak ve cazibe ışığını alabilmek, o cazibeyi de malını överek sürdürebilmek işin tüm sırrını başlatır. Gerisi masaldır. Ama derinden etkilidir. Ticaret ehilleri insanları çok iyi analiz ederler. Siz bu insanlara karşı 100 metreden gizli duygularınızı ve zaaflarınızı belli edersiniz. Hem de bir tereddütünüzle... anlayamazsınız..

Hele bir de mektepliye denk gelirseniz sizi kitap gibi okur, sonuçta artık marifetname ilimleri psikoloji ilimlerine sirayet etti. Sorun ya anneden ya da babasından geliyor. Sonuçta eril ve dişil enerjiler paralelinde bir analiz disiplini var artık ve bu iki enerji röntgenlemesi üzerinden tüm hayatı okumak olabilecek en sadeleştirilmiş bakım olmuş oluyor. Bunun da vücutta belli sinyal yayma noktaları ve organları var. Bir organın zaafı ise doğrudan yüze yansıyor.. Yüzde 40 çeşit alamet olur en az.

Kısacası sabah ne yediğinizi, hangi tarihte doğduğunuzu vs söyleyemiyorlarsa (doğum tarihinizi peşin isterler ki daha çok malumat sahibi olsunlar) o falcı sizi sarraflık üzerinden canlı canlı okuyarak, resmen sizi size satıyordur.

O zaman ben de bir insana senin yaramaz bir cinin var çünkü senin şu şu şu alanlarda zaafın var , şu konularda çok iyisin, baba tarafından darbe almışşın vs diyerek ikna edebilirim. Kanmayın. Kendine inanamayan başkalarının referanslarında kendini arayacak hale gelir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri