Ex Aşkınızın Size Dönmesi İçin Majik Uygulama

Bloody_mary

Kayıtlı Üye
-1 beyaz çizgisiz kağıt
-1 beyaz mum
-1 kırmızı tükemez kalem
-1 dikiş iğnesi
-1 parça kırmızı kumaş
-1 kırmızı kurdele
-size kendi rızasıyla verdiği bir nesne
Mumu yakın.Sevdiğiniz kişiyi gözünüz önünde canlandırın.İyice konsantre olun.Kalemle, kağıda sevdiğinizin ismini sonra da sizin isminizi yazın.Parmağınıza iğneyi batırın.İkinizin isminin üzerine de kan damlatın.İsimler içinde yer alacak şekilde bir daire çizin.Kağıdı yarısından ikiye katlayın.Bu kağıdı kırmızı kumaşa koyun,size verdiği nesneyi de kumaşın içine ekleyin.Kese şeklini vererek o kumaşı kurdeleyle bağlayın.
Üç gün saklayın.Gece vakti o keseyi yakın.O yanarken evrenle bütünleştiğinizi düşünün ve şunları birkaç defa söyleyin.
''Be it our destiny,be it our fate,
Hurry my lover to me.Don't wait
İşiniz bitince külleri saklayın.O kişi size geldiğinde bu küllerin olduğu kaseye biraz tuz ekleyin ve 3 gün bekletin.Sonra da toprağa dökün.
(Bu büyüyü ayın büyüme evrelerinde yapmalısınız.)

kırmızı mürekkep kullanılmasının sebebi sanrım renk majisi çünkü bazı aşk muskaları özellikle kırmızı mürekkeple yazılır.
kan büyünün tutması için bir adak halini almış yalnız bu büyü yaptığınızda gerçekten bunu istediğinize emin olmalısınız.ayrıca bu büyüyü hırsla yapmayın hani dönsün ben terk edeyim gibi bir duyguyla ters teper.
her cadı büyüsünde olduğu gibi duası o kadar da önemli değil kendi yazdığınız da olabilir.
büyü tutttuktan sonra tuzla beraber büyü adak olarak toprağa veriliyor
güzel bir büyü
ellerine sağlık

hele işin içinde cadı olduğunda kadının adet dönemini simgelediği için kırmızı çok önemli bir tutar çünkü inanışa göre herşey kadının doğurmasıyla başlar

evet bunu gaia mitinde görüyoruz.evrenin başlandıcı gaianın herşeyi doğurmasıyla başlıyor

Olur cunki sana kendi rizasiyla hediye etmis onlari, ayrica buylerden arta kalanlarin topraga dokulmasi gereken calismalarda bu topragin ayak basilmayan bir toprak olmasina dikkat edin.

peki kendi yazdığı bir not olur mu kendi rızasıyla verdiği sey olarak yada hedi ettiği kurmuş güler olur mu?

evet bende merak ettim demin ay a baktim yarimdan fazlaydi herhalde bu yakinlarda dolunay olucak gibi :)

Bazı konularda sizi aydınlatmam gerektiğini düşünüyorum.Saçma buluyorsanız uygulamayın.Deneyen kişi var mı diye sorulmuş.Ben denedimki yazıyorum yoksa ezbere büyü yazmayı da yazanları da onaylamıyorum.Ama malesef evrensel bir büyü yok.Yani her yapanın işine yarıyacak tarz büyüler.Öyle olsaydı insanlık tek bir şifa büyüsüyle şifa bulur,tek bir aşk büyüsüyle sevdiğini elde ederdi.Şunu da ekliyim gönülden inanmayacaksanız hiç denemeyin zaman kaybı olur.Çünkü inanmadan yapılan hiçbir şey tam anlamıyla olmaz.Sadece büyü değil,her konu için geçerlidir bu.

saçma değil inancınla bütünleşen bir şey bu sacma demeyin kimine ümit verir enerjisi ile bütünleşir ve gerçekleşe bilir...

sevgili urum latin büyüleri hakkında bigin varmı acaba latince sözlerle yapılan sözcüklerin gücünden yararlanılarak yapılan latince aşk büyüsü örneğin varmı tşkr ederim

Geri