"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Evimde büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan iyi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

iyi

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba. Evimde büyü olup olmadığını anlamanın, bulmanın bir yolunu biliyor musunuz arkadaşlar?

onu sanırım bu işlerle ilgilenen falcılar medyumlar vs.ler bulup biliyor diye biliyorum ama siz şüpheleniyorsanız size önerim evinizi temizlediğiniz suya bir miktar sirke döküp temizlemeniz böylelikle kötü ruhların varlıkların gitmesini sağlıyor.

Herkese Merhaba. Evimde büyü olup olmadığını anlamanın, bulmanın bir yolunu biliyor musunuz arkadaşlar?

Önce hayatınızdaki olumsuzluklar incelenmelidir. Evde sizi daraltan huzursuz eden bir enerji seziyor musunuz? Mesela dua okuduğunuzda içiniz sıkılıyor mu veya huzursuz olup baş ağrınız oluyor mu vb. gibi şeyleri gözlemleyin. Gözlemleriniz dahilinde işin ehli birine sorabilirsiniz. Tabi yinede en sağlıklı bilgiyi yöneticilerden alınız ben şahsen sadece kendi fikrimi söylüyorum.

(30 x 13 inç)
Geri