"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

erkek arkadasımla ayrıldık

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kirlikedi

Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar. 2 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Geri dönüp dönmeyeceğini öğrenebileceğim fal çeşidi var mıdır? Şimdiye kadar baktırdığım fallarda evleneceğim kişi olarak görünüyordu fakat, 2 gündür ayrıyız. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.

Yok hayır, arkadaşlarımdan duyduğum ve benim de memnun kaldığım kişilerdi. Onlardan öğrenip de erkek arkadaşıma falda bunlar çıktı dediğimde, benim bilmediğim onun bile şaşırdığı seyleri söylediler.

hala falcıların laflarına inanıyor olmanızı anlayamıyorum.gelecek değişkendir,her bir olayın doğuracağı belki yüzlerce seçenek ve her seçenekte değişen yine yüzlerce başka seçenek.... geri dönmesini istyorsanız erkek arkadaşınızla olan sorununuzu çözün,oturup konuşun,falcıya gitmekten daha verimli olacağına eminim.

şimdi şu dediklerimi iyi okuyun lütfen,

her sabah burcumu okurum en az 2 farklı kallavi yorumcudan,

16-17 Agustos finansal açıdan parlak ve süper geçecek diyordu,

ne oldu biliyormusunuz koskoca hüsran, full zarar ettim.

ve güne iyi olumlamalar ile başladım, akşam eve dönerken agzıma gelen küfrün haddi hesabı yoktu, ondan sonra inanç yerine oturmuyor.

ya gerçek sen neye inandıysan o oluyor diye düşünüyordum ama fos çıktı.

fal falan bana göre hikaye Allah dilemeden sen diliyemiyorsun o kadar.

en mantıklısı konuşmak taşları dökmek anlaşmak,hayırlısını dilemek, gerisi yalan.

İliskilerde inis cikis elbetteki olur ayrilma olur geri donmede olur kanun degil ya bu bence bi kac gun konusmayin 2 tarafta degerini anlasin birbirinin hem olay biraz yatisir sonrasinda karsilikli olarak konusun sorunu cozun :)

"İlla bu olsun,illa böyle olsun" düşüncesiyle yaşarsan hayatı mutsuz olma ihtimalin çok yüksek,çünkü Allah kimsenin keyfini bu dünyanın dönüşüne merkez yapmamış.Esnek olursan,hayırlısı neyse o olsun dersen hayattan daha fazla zevk alır ve mutlu olursun.
Belki seni daha hayırlı bir eş adayı bekliyordur.

Barışırsınız, her ilişkide bu gibi kesintiler olur, normaldir. Bazen bir hafta ayrı kalınır, bazen bir ay, ama mutlaka barışırsınız bence. Bu ayrı geçen süreçte ondan soğumadığın sürece, düzelir :D

İnsanı hayvanlardan ayıran özelliği aklıdır...o zaman benim falımda şu kişiyle evleneceğim çıkıyor,hemen evlenmeliyim!aklınız boşuna verilmemiş kullanın diye verilmiş bırakın gitsin.aklınıza sorun eğer sizi sevseydi ayrılır mıydı?sizi sevmeyen biriyle nasıl evleneceksiniz biraz düşünün lütfen!

Falcı gerekli özelliklere sahipse geleceği değil olanı bilir.O yüzden sizi şaşırtacak şeyler söylemesi normal.Ama geleceği bilmesi varsayımlardan öteye gitmez.

Size faldan daha iyi ve kesin bir çözüm önerisi sunayım. Aranızda geçenleri bilmiyorum ama gidip özür diler ve onu çok sevdiğinizi söyleyip yaşanılanları unutmayı teklif ederseniz barışıp barışmayacağınızı ( daha doğrusu kesinlikle barışacağınızı ) gözlerinizle görmüş olacaksınız. Seviyorsanız yapın bunu, aşkta gurur olmaz. İşi fallara bırakmayın.
Sevgiler.

Seviyosan git konuş dertlerini anlat sorunları çözmeye çalış baktınki olmuyo zorlamaya gerek yok , zaten sen ne kadar anlatmak istersen anlat, kişi anlamak istediği kadarını anlar ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri