"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En sevdiğiniz korku filmi hangisidir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zagor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Z

Zagor

Selamun aleyküm arkadaşlar forumda aradım bulamadım yazmak istedim.. En sevdiğiniz korku filminiz hangisidir...?
Benim en sevdiğim korku filmi çocuklukda aklımda kalan elm sokağında kabus 13.hayalet

Selamun aleyküm arkadaşlar forumda aradım bulamadım yazmak istedim.. En sevdiğiniz korku filminiz hangisidir...?
Benim en sevdiğim korku filmi çocuklukda aklımda kalan elm sokağında kabus 13.hayalet
cinli perili filmleri sevmiyorum k^til temalı olanlar daha hoş it, testere serisi ve 13. cuma bana göre en güzel korku fimleri

Korkunç olmasa da psikolojik korku oldugunu düşünüyorum It serisi en çok korktuğum film olmuştur bu güne kadar.

Ben korku gerilim seviyorum ama hayatta kalmalı olmalı. Cehenneme bir adım gibi mesela.

As above, so below ( Derin Kabus ) simya ilmi ile ilgilenenler için özellikle tavsiye ediyorum.​

Geri