"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Elinizde bu tip bir uygulma var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aphosiss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aphosiss

Banlı Kullanıcı
Değerli mabet üyeleri,

Çalıştığım iş yerinde yalancı, haset, riyakar ve yalaka tiplerle dolu bir arkadaş grubu var. Boş muhaetler, kakara kikiri... vs vs Kendilerine dahil olmayanları hor görüp, patrona da kimi olayları farklı aksettiriyorlar.

Gıcık oluyorum ne yalan söyleyim. :) Bunları dağıtacak, perişan edecek, uslandıracak bir çalışma bilyorsanız paylaşımlarınızı bekliyorum lütfen.

İyi forumlar...

bekle onlar mutlaka birbirlerini yerler yada bir yerde öyle bir hata yaparlarki işlerinden olurlar şer odaklı toplanan hiçbir topluluk uzun süre başarılı olamaz

Allah sabır versin. İftira attıkları için daha fazla tahammül edemeyip işi bırakmıştım.:(Sizi çok iyi anlıyorum. Siz benim yaptığımı yapmayın. Onlara nispet sizde onları sinir edecek şeyler yapın. Mutlaka bir arkadaşınız vardır. Ogrubun yanından geçerken fısıldaşıp kahkaha atın. ...:):p

Bence niye bu kadar önemsiyorsunuz ki kendi minik dünyalarında debelensinler. Siz iş yerinizde işinize odaklanıp bundan keyif almaya çalışın.

8 saat aynı insanlarla zorunlu olarak bir arada duruyorum. görmezden gelmek beni biraz aşıyor maalesef...
havasçılar nerdesiniz? :)

dil bağlama yada ara bozma işlemleri yapılabilirmi acaba. dilleri baglandıgında kötü konusamazlar yadaaraları bozuldugunda

Fil Suresini okuyup böyle kişileri Allah'a havale ederseniz İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız.

8 saat aynı insanlarla zorunlu olarak bir arada duruyorum. görmezden gelmek beni biraz aşıyor maalesef...

Kardesim nereye gidersen git bu tür insanlarla,her yerde karsilasirsin.sana abla tavsiyesi.onlari ALLAHA HAVALE et.ama böyle kisilerden sakinmak icin,cesitli dualar oldugunu biliyorum.Ama bana cok faydasi olan,öyle kisilerin agzini kilitlemek icin bir uygulama biliyorum.bunu ben iki kisiye yaptim,artik hakkimda dedikodu yapamiyorlar.Sen önce dua ile dene.eger yine aynisi devam ederse.o uygulamayi paylasa bilirim.kendine iyi bak.hayirli geceler:driving::driving:

sanırım burada havasçıların gerçek uygulama vermemizi beklemiyorsunuz :) sitede kalp sıkıştırma uygulaması var...oraya bakabilirsiniz...

ilginen tüm arkadaşlara teşekkürler...
arzuhal abla sana ayrıca teşekkür :) isterim tabiki o uygulamayı.
demonic arkadaşım bakacağım kalp sıkıştırması uygulamasına..
selamlar... iyi forumlar

(Şemhahirin..sizi üzmek istemezdim ama sandığınız gibi etkili olmuyor..)
Sizi çok iyi anlıyor ve sabırlar diliyorum.Bence yapabiliyorsanız odanızı ayırın..Yapamıyorsanız ve özellikle de size sataşma-uğraşma yapılıyorsa buna sebep olan elebaşını iyi tesbit edin.Kısa bir süre önce benzerini ben de yaşadım.Kadın iyi eğitimli biri..Odada 8-10 kişi önünde kendisi gibi evli adamla cilveleşiyor,ve daha biçok saçmalık..Akşam üzeri başka bir evli adama kendisini arabasıyla evine bırakmasını istediğini söylüyor(evi İstanbul un öbür ucu).Ve bu kadın elebaşı..Etrafındaki adamlar ise maalesef hiçbişeyin farkında olamayan birer zavallılar..Kullanılıyorlar.Kadın bu adamcaızları dilediği kişiye karşı kışkırtabiliyor..Dünya kurulduğundan beri "kadınlık " hep iyi iş görmüş olmalı.. Odamı ayırdım..Yaptıkları iğrençlikleri görmüyorum artık..Darısı başınıza..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri