El Vedûd İle Celp-i Tesir

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YasinLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YasinLY

Kayıtlı Üye
Selâmun Aleyküm. Bilenleriniz den ricam Allah'ın El Vedûd Esma'sı ile birisini kendimize bağlayabilirmiyiz ? Konuya benzer konu var ama çok dağınık herkes farklı bir şey söylemiş. Bilenlerden ricâmdır...

ben de birşey sormak istiyorum bir yerde okumuştum öncelikle hatırlayamadığımdan kaynak veremeyeceğim bu konu da özür diliyorum okuduğum 2 rekaat namaz kılıp seccadeden kalkmadan önce kuranı kerimden rahman suresi okunuyor sure bitiminde seccadeye kapanıp dua ediliyor tekrar allah rızası için iki rekaat namaz kılınıp bu sefer de kuranı kerimden muhammed suresi okunuyor sure bitince tekrar secdeye kapanıp allah rızası için istediğini söylüyor seccadeden kalkmadan ya vedud ya mukaddim esmalarını (beraber )1000 defa tespih ediyorsun benim sorum ya vedud ya mukaddim esmalarının aynı anda çekilmesi celbe tesir eder mi? doğru yere yazdım mı onuda bilmiyorum yanlışsa site yönetiminden tekrar özür dilerim ...

Celb tesiri için bir çok uygulama verildi fakat eksik olanlar varsa o konuda birşey diyemeyeceğim. İllada Vedud esmasıyla olmak şartını gözetliyorsanız sevgili Kontejyan'dan başka kimse yardımcı olamayacak gibi gözüküyor. Mesaj gözünden kaçmış olabilir.

Selâmun Aleyküm. Bilenleriniz den ricam Allah'ın El Vedûd Esma'sı ile birisini kendimize bağlayabilirmiyiz ? Konuya benzer konu var ama çok dağınık herkes farklı bir şey söylemiş. Bilenlerden ricâmdır...

ben de birşey sormak istiyorum bir yerde okumuştum öncelikle hatırlayamadığımdan kaynak veremeyeceğim bu konu da özür diliyorum okuduğum 2 rekaat namaz kılıp seccadeden kalkmadan önce kuranı kerimden rahman suresi okunuyor sure bitiminde seccadeye kapanıp dua ediliyor tekrar allah rızası için iki rekaat namaz kılınıp bu sefer de kuranı kerimden muhammed suresi okunuyor sure bitince tekrar secdeye kapanıp allah rızası için istediğini söylüyor seccadeden kalkmadan ya vedud ya mukaddim esmalarını (beraber )1000 defa tespih ediyorsun benim sorum ya vedud ya mukaddim esmalarının aynı anda çekilmesi celbe tesir eder mi? doğru yere yazdım mı onuda bilmiyorum yanlışsa site yönetiminden tekrar özür dilerim ...

Öncelikle İlk soru:

El Vedud esması Mıknatıstır kalpleri zikrediciye baglar çeker güzel bir manyetik çekim sahası oluşturur.. Bu mıknatısı dilerseniz aile içinde dilerseniz ikili ilişkilerde dilerseniz iş yerinde kullanabilirsiniz.. Gönüllere sevdirmek sadece aşk degildir kardeşlik dostluk herşeyde sevgi vardır.. Tek başına kullanılmasıda bu sahayı oluşturur yada uygun diger esmalarla kullanılmasıda uygun olur misalen El CAMİİ misalen Ya Semiu Ya Halık..

İkinci soru:

Rahman suresi çok kuvvetli dualar barındırır Muhammed suresi ise tamamlayıcıdır teselli edicidir.. Bu surelerle edilen müracaat elbette ki çok kuvvetli olur.. Mukaddim esmasını Vedud ile çok baglantılı oldugunu düşünmeyin mana meal ilişkisine bakmayın sadece, bunun yerine mevcut sureleri okuduktan sonra Vedud ismine yönelişle iyi bir öz dua arkasında salatlar ve Kavii esmasından güç almak ile sonuca ulaşabilirsiniz...

Vedud esması kısaca Celb Ve Cezb esmalarındandır.. Her zaman kullanılabilir..

aklından onu geçirerek 200-400 tane 'Allahümme ya vedud' demeliymişsin.ben daha sık tekrarlıyorum.içimi rahatlatıyor.

ya vedüdül kaviul camii yada perşembe günleri 3003 ya vedud 1001 ya camii zikrederek istediğinize ulaşabilirsiniz

ya allah,ya fettah,ya vedud şeklinde de zikredilebiliyor diye okudum yine sitede...sevgi ve aşk için..

Ya Vedud'ün anlamı, Allah Tealâ yarattıkları mahlukatları sevendir, O sevilendir, ve sevdirendir. Dil bağlama da ise çağu kişnin de bildiği gibi imzamda ki Bakara Sure'sinin 18. Ayet'i kullanılır...

ALLAHÜMME YA VEDUD nasıl dil bağlamada kullanılıyor....teşekkür ederim saygılar

Kişinin yanına geldiğinizde 3. göz seviyesine konsantre olarak "Allahümme vedud filanca kişinin (burada istediğiniz kişinin adını söyleyeceksiniz) ağzını bağla dilini tut" demeniz gerekmektedir. O sırada sizin için kötü bir söz söylemesine engel olur sadece.

Geri