fgulerce
Banlı Kullanıcı
KENZÜ'L HAVASS - SEYYİD SÜLEYMAN EL - HÜSEYNİ
Bu ism-i celilü'ş-şan her bir husuta, şedaid zamanlarında yani bela ve müsibetler anında, bela ve sıkıntıları kaldırmak, hayır veya şer zuhura getirmek, fayda te'min etmek veya zarar verdirmek, kalbleri celp ve tesir etmek, buğz u adavet ilka etmek, ara açmak gibi hususlarda ve daha buna benzer herşey için seyf-i kaatı' - keskin kılıç - gibi te'siri görülen bir ism-i şerifdir. Diyebilirim ki esma-i hüsna içerisinde lafza-i celal ve ism-i azam'dan sonra mübarek havassı en çok olan bir isimdir.
1 -- Her gün beş vakit namazı müteakip 129 defa << Ya Latif >> diyerek Cenab-ı Vacib'ül- Vücud Hazretlerine tefviz-i umur eden, bütün hal ve hareketlerini, işlerini ve güçlerini Cenab-ı Allah'a ısmarlayan, O' na havale eden bir kimse teşebbüs ettiği her şeyde muvaffak olur, hiç bir şeyde ve hiç bir suretle darlığa ve sıkıntıya düşmez, hiç bir müşkilat ile karşılaşmaz; bütün yer ve gök bela ve afetlerinden emin ve mahfuz olur.
2 -- İşlerinden birinde müşkilata düşüp ne yapacağını bilmeyen ve şaşırmış olan kimse << Ya Latif >> isim-i şerifini sıdku ihlas ve hulus-i kalb ve halisane bir niyyet ile 16.641 defa okur ise Cenab-ı Vacibül-Vücuh Hazretleri onu müşkilattan halas eder, kurtarır, bu ism-i şerifin hürmetine onu selamete çıkarır.
3 -- Rızkı kalil -az- olup hal-i müzayakada bulunan bir kimse, maddi durumu sıkıntılı olan herhangi bir insan << Ya Latif >> mübarek ism-i şerifini 16.641 defa okur ve Cenab-ı vacibül-Vücud Hazretlerinden rızkının genişlemesini ve maddi durumunun düzelmesi için dua eder, talebde bulunursa duası dergah-ı izzet' de kabul olarak maddi sıkıntıları kalkar ve hali düzelir, aynı zamanda servet sahibi olur.
4 -- Arzu eylediği maksud ve muradına nail olmak için bu ism-i celili 16.641 defa zikreden adam biiznillahi teala bütün maksadlarına ve meaklarına nail ve vasıl olur.
Not: Arkadaşlar bir nebze olsun bilgi aktarmak istedim bendeki havas kaynağından aslında sadece 4 maddeyle bitmiyo toplamda 14 madde ama diğer hususların vefkleri ve duaları olduğu için sizlerle paylaşamıyorum keşke bir tarayıcım olsaydı hepsini paylaşmak isterdim. Hepinizi Cenab-ı Allah kazlardan belalardan şeytan şerrinden vesveselerden korusun İnşallah. Selametle