Bir uygulamaya başlarken baştan sona doğru, bulundurmamız gereken vasıflarda dahil buna. Eksiksiz yazılsa olmaz mı? Bir fikir.
Yani işleme başlamadan önce günü, saati abdestli veya boy abdestli korunmanın nasıl yapılacağı sarfı umarı nerde, zilzali nerde tövbeyi ve salavatı nerde işlemi yaparken nasıl olacağımız bitirdikten sonra sarfı umar okunup okunmayacağı veya işlemi bitirdikten sonrada yapacaklarımız, okuyacaklarımızı da ya her konunun bir köşesinde işleme başlamadan önce ve işlemi bitirdikten sonra bunları veya şunları yapın diye bir bir küçükk bir tıklama yeri olsa
.............daha iyi olmaz mı
En azında uygulamalarda bunda nasıl korunma yapacağız bunda nasıl başlıyacağız veya bitirdikten sonra korunma esnasında bulunduğumuz bölgeden gönderdiklerimiz nasıl geri getireceğimiz yazılırsa bence bu tür sorularla karşılasırmaz.
Uygulamayı okurken gözünden kaçana Sağ ,sol üst ,alt veya yandaki bölümü tıkla deyince kişi başlarken ve bititirken ne yapacağını bilir.
Demek istediklerimi biraz karmaşık yazmış olabilirim ama benim ne demek istediğimi anlayacak sarnırım bir yönetici, admin veya modaratör olduğunu düşünerek yazıyorum.
Aslında dilden konuşarak söylesem bu kadar karmaşık değil daha anlaşılır anlatabirdim ama Kusuruma bakmayın.
Beni anlayabilecek bir yönetici olduğunu düşünerek yazıyorum
saygılar...................