"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekmekle yapilan büyü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan carsamba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carsamba

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şimdi biryerde okudum ekmeğe belirli dualar okunuyor kedi ve köpeğe yediriliyor o ekmek. Sonra kişiler kedi köpek gibi tertişiyor ayriliyorlar. Bu doğrumudur.

arkadaşım ne yazık ki yediğimiz nimetle bile neler yapıyorlar ekmakla de her tür büyü yapıyorlar ekmeğe okuyup koyuna yedirip adamı bağlayanlar ayıranlar rızkını bağlayanlar yazıklar olsun. takmayın yani iyiyi de kötüyü de yapıyorlar.

Arkadaşlar şimdi biryerde okudum ekmeğe belirli dualar okunuyor kedi ve köpeğe yediriliyor o ekmek. Sonra kişiler kedi köpek gibi tertişiyor ayriliyorlar. Bu doğrumudur.

Evet kardesim bu dogru, ben de bir yildiznamede okudum. Maalesef detayları ile açıklanmış, uzak dur, çok günah, yüce rabbim hiç kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın;:driving::driving::driving:

hayret yahu gerçek olsa bile bunu düşünmek yapmak istemek nasıl bişeydir nasıl bir bozuk piskolojidir anlamamaktayım İki insanı (kadın/erkek fark etmez) kavga ettirmek onları ayırmaya çalışmak huzursuzluk yatarmak hatta ve ve hatta birinin diğerini öldurmesine sebep olmak nasıl bir insanlıktır

Fetva vermeyi kesseniz artık? Kimse aptal değil. Burası da bu bilgilerin tartışıldığı ve karşılaştırıldığı yerdir. Ne oluyor size? Bu site sizin uyarı siteniz değil. Gidin başka sitede yapın. Çizgisini değiştirdiniz sitenin artık. Bilginiz varsa yazın yoksa forum işgal etmeyin.

bir buyu okulu ve buyu sitesinde fetva vermek kimin haddine bu tarz dusuncelere sahipseniz bu sitede işiniz ne cok merak ettim ...

Bu cemkiriş banaydı sanırım Ben kendi doğrumu paylaştım
Neyse büyülerinizle mutluluklar

Şimdi site seninmi değilmi bilmiyorum bu bir insanları kovmak kovalama teşebbusunde bulunmakta sanırım sorunlu geçen bir gunun stresinden olsa gerek herneyse
Demek istediğim şu hani tatsızlıkları duzelticek ufak sorunları halledebilecek küçük yada büyük uygulamaları anlayabilirim Ama niyette kötu amaçlı tarıtışma yaratacak kavga çıkartıcak bişi olduğu için doğru olmadığını söyluyorum Bu arada her iksinide savunmuyorum
Buyu sihir gibi şeyler varsada hoş olmadığını söyluyorum yapılmamasından yanayım Bana hala orta çağ zihniyeti gibi geliyor Ehaliylede sizler bu zihniyetseyseniz cinlerinmizle iblislerinizle mutluluklar size
Hem Fetva iyi bişeydir tavsiye demektir öğut demektir kültürümüzün de önemli bi parçasıdır Sihirle büyüyle yaşamaktansa fetvaları dinleyerek hak yoldan sapmayarak yaşamayı tercih ederim
gunluk dünya ruyasında tebessum etmek için sonsuz ahirette bin bir turlu azapla tebelleş olmak Pozitivist mantık açısından bile akıllıca değil yani ufacık bir kar/zarar denkleminde bile doğru yolu bulmak 0-6yaş bir zeka için bile zor değil
Tanrı size akıl versin
Ha bu arada yada taşı hakkında mesajımı yazdım okursan Yada taşının Yeşim taşı olduğunu anlarsın Yağmur rahmettir nasiplenmeniz dileğiyle
Umarım üyeliğim kısa zamanda silinir :D

İnsanlar bu siteye birşeyler yapmak, birşeyler öğrenmek
için giriyor.

İnsanlar buraya islam dininin emir ve yasaklarını öğrenmeye
gelmiyor. Yani onun için başka siteler zaten var, bakabilirler.

Ama her konuda en az 3-5 mesajda dini bilgi veriliyor.
Sayenizde hiç gereği olmasa da bende öğrendim günahlarınızı.

Chilliout a katılıyorum, bu sitenin misyonu değişti artık.
Bari en azından foruma bu amaçlı yeni bir bölüm açılsın.
Merak eden de kendi dinini ordan bir güzel okusun.

Ama her başlıkta Allah ı anmak zorunda mısınız?
Anınca bu sizi daha iyi mi yapıyor vicdanen? Sevaba mı giriyorsunuz?

Direk sitenin dini ; islamiyettir deyin, olsun bitsin.
İnanmayan başka dinden insanlar da ona göre bilerek gelirdi.

Şahsen ben bu amaçla gelmemiştim bu siteye.

Şimdi site seninmi değilmi bilmiyorum bu bir insanları kovmak kovalama teşebbusunde bulunmakta sanırım sorunlu geçen bir gunun stresinden olsa gerek herneyse
Demek istediğim şu hani tatsızlıkları duzelticek ufak sorunları halledebilecek küçük yada büyük uygulamaları anlayabilirim Ama niyette kötu amaçlı tarıtışma yaratacak kavga çıkartıcak bişi olduğu için doğru olmadığını söyluyorum Bu arada her iksinide savunmuyorum
Buyu sihir gibi şeyler varsada hoş olmadığını söyluyorum yapılmamasından yanayım Bana hala orta çağ zihniyeti gibi geliyor Ehaliylede sizler bu zihniyetseyseniz cinlerinmizle iblislerinizle mutluluklar size
Hem Fetva iyi bişeydir tavsiye demektir öğut demektir kültürümüzün de önemli bi parçasıdır Sihirle büyüyle yaşamaktansa fetvaları dinleyerek hak yoldan sapmayarak yaşamayı tercih ederim
gunluk dünya ruyasında tebessum etmek için sonsuz ahirette bin bir turlu azapla tebelleş olmak Pozitivist mantık açısından bile akıllıca değil yani ufacık bir kar/zarar denkleminde bile doğru yolu bulmak 0-6yaş bir zeka için bile zor değil
Tanrı size akıl versin
Ha bu arada yada taşı hakkında mesajımı yazdım okursan Yada taşının Yeşim taşı olduğunu anlarsın Yağmur rahmettir nasiplenmeniz dileğiyle
Umarım üyeliğim kısa zamanda silinir :D
Bu site bir büyü sitesidir. Herhangi bir inancın ve değerlerinin savunulduğu, konuşulduğu, tartışıldığı bir yer değildir.
Bu sitede herhangi bir dinin yasakları veya sevapları konuşulmaz. Hiç bir dine göre büyünün ne olduğu ile ilgili yorum yapılmaz. Herkes önceden neyin ne olduğunu kabullenerek gelir buraya. Kabullenmeyenin ya da kendi fikirlerinin doğru olduğunu söyleyip milleti uyarmaya, kendi inancına döndürmeye çalışanın ve bu şekilde kendine göre sevap işleme rantını elde etmek isteyenin burada işi yoktur.
Hem kendi isteğiniz hem de bu site için uygun bir yapıda olmadığınız için üyeliğiniz iptal edilecektir.

Büyüde her tür malzeme kullanılır, büyücü için ne olduğu hisleri bakımından önem ifade etmez. Formüldeki her malzeme ve ifade eksiksiz yerine getirilir. Bunu anlayın artık burada. Ayrıca ekmek ortadoğuda kutsaldır, başka kavimler için sıradan bir gıdadır. Buğday bitkisinin dünyada ilk çıktığı yayılış merkezi ortadoğudur. Önemi buradan gelir. Hayatında ekmeğin varlığından habersiz binlerce kişi yaşamıştır dünyada. Tarımın gelişmesi ve ulaşımın kolaylaşması ile yayılmıştır. Onların kutsal saydığı ürünler de burada sıradandır. Çok uzaklara gitmeye de gerek yok bizler sığır yerken Hintliler için kutsaldır, dünyanın nasıl böyle bir saygısızlık yaptığına şaşıyorlar ve kızıyorlardır.

Buğdaya okunan yada pirince okunan dua olabiliyorda ekmeğe okunanında olması büyü için normal bence. ben sadece duydugum birseyi yazmak istedim.

Büyü okuluna gelip ahkam kesen, vaaz verenlerin bu sitede ne aradıklarını çok merak ediyorum...Gerçekten üyelik sebepleri bu mu?..Bence kendilerini kandırıyor ve bizi boşuna meşgul ediyorlar...

Evet ya bende bu tür yorumlardan sıkıldım usandım artık...O zaman büyü bölümünde işiniz ne.Gidin ahkamlarınızı başka sitede kesin isteyen yapar isteyen sorar istersem akıl alırım istersemde paylaşırım.Bu sitenin modları yöneticileri var zaten ne gerek var modluğa soyunmaya anlayamadım.Yeter artık ama gerçekten konuyu amacından çıkartıyorsunuz.Herkesin dinide günahıda kendine.Ya okumayın ya girmeyin ya da susup oturmasını bilin artık ya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri