Şimdi site seninmi değilmi bilmiyorum bu bir insanları kovmak kovalama teşebbusunde bulunmakta sanırım sorunlu geçen bir gunun stresinden olsa gerek herneyse
Demek istediğim şu hani tatsızlıkları duzelticek ufak sorunları halledebilecek küçük yada büyük uygulamaları anlayabilirim Ama niyette kötu amaçlı tarıtışma yaratacak kavga çıkartıcak bişi olduğu için doğru olmadığını söyluyorum Bu arada her iksinide savunmuyorum
Buyu sihir gibi şeyler varsada hoş olmadığını söyluyorum yapılmamasından yanayım Bana hala orta çağ zihniyeti gibi geliyor Ehaliylede sizler bu zihniyetseyseniz cinlerinmizle iblislerinizle mutluluklar size
Hem Fetva iyi bişeydir tavsiye demektir öğut demektir kültürümüzün de önemli bi parçasıdır Sihirle büyüyle yaşamaktansa fetvaları dinleyerek hak yoldan sapmayarak yaşamayı tercih ederim
gunluk dünya ruyasında tebessum etmek için sonsuz ahirette bin bir turlu azapla tebelleş olmak Pozitivist mantık açısından bile akıllıca değil yani ufacık bir kar/zarar denkleminde bile doğru yolu bulmak 0-6yaş bir zeka için bile zor değil
Tanrı size akıl versin
Ha bu arada yada taşı hakkında mesajımı yazdım okursan Yada taşının Yeşim taşı olduğunu anlarsın Yağmur rahmettir nasiplenmeniz dileğiyle
Umarım üyeliğim kısa zamanda silinir