Öncelikle herkese hayırlı günler iyi forumlar dilerim. Uzun süredir farkındalık uygulamaları ve nefes teknikleri üzerinde durmaktayım. Otomatik pilottan çıkmak üzere yoğun çaba harcıyorum. Buna bağlı olarak araştırma, öğrenme konusunda aşırı derece istek hasıl oldu. Çalışmalar devam ettikçe bünyemdeki değişiklikleri gözlemliyorum. Çakra bölgelerindeki enerji akışını net şekilde hissediyorum. Özellikle 3-6 ve 7. çakraların sürekli aktif olduğunu net şekilde hissediyorum. Onları hissedemediğim tek zaman uyku zamanı... Tabi araştırdıkça korunulması gerektiği, korunulmadığı takdirde bu enerji akışının bedensiz varlıkların dikkatini çekeceğini gördüm. Ki üzerimde sürekli takip edildiğim ve izlendiğim fikri var. Hava akımının olmadığı yerlerde yüzümde sürekli bir nefes gibi hava akımı deneyimliyorum. Beni Rabbim ziyadesiyle korur dedim girdim havas bölümüne. Bir sayfada zecr kasemine rastladım. Korumasıyla ve uzaklaştırmasıyla ilgili methiyeler falan... Çektim euzu besmele başladım okumaya. Sesli şekilde birkez okudum...Okumam bittiği gibi taç çakramda ve kulaklarımda aşırı çınlama ile beraber şiddetli yanma oldu. Niye böyle oldu diye araştırırken baktım ki okuduğum, koruma-kalkan diye paylaşılan ifrit davetiymiş... İçimi inanılmaz bir sıkıntı kapladı. Bununla beraber endişemden dolayımı bilmiyorum, rüyamda insan içine girmiş cinlerle uğraştım durdum. Onlar geldikçe kaçmıyor, aksine üzerlerine gidip İhlas, Fatiha ve Ayetel Kursi okuyup mücadele ediyorum falan. Ehil kişiye sorum şu...Tehlike arz eden bir durumum var mı? Varsa ne yapmalıyım? Bütün bunlara nasıl bir anlam verir? Teşekkür ederim.