kbly123
Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar yazdıklarınız biraz uzun olabilir zaman ayırıp okuduğunuz için herkese teşekkürler. Merak ettikleri şey eski zamanda anne veya baba kendileri için muska tarzı şeyleri yazdıklarında bu ileriki zamanda çocukları sirayet edermi ?: Kötü amaçlı yapılmış olmasa bile çocuklar üzerinde kötü etki yaraları mı?
Bununla alakalı başımdan ufak bir olay geçti sizlerle de paylaşıyım. Benim hayatım aklımın yettiği günden beri hep bir kısıtlama içindedir(bu ayrı bir konu uzun uzun yazmayım ) ben devamlı bunun nedenini ve çözümünü aradım ama bir türlü bulamadım. Geçtiğimiz aylarda evin balkonunda oturuyordum gece saat 2 3 civarı yaradana isyan ettim(bunun için linç yemeyim durumum bildiğiniz gibi degil
yeter artık aynı şeyleri yaşamaktan bıktım usandım ya bende bir sorun var ya sende bir sorun var yada başka bir neden var, ben çözüm bulamıyorum gücüm yetmiyor yetemiyorum bana yardım et vs vs diye. O gün gece bir rüya gördüm, Rüyada annem babam ben varım, fakat annemle babamı görmüyorum onlar diğer odada ev karanlık,babam anneme midem ayağa kalktı diyor annemde babama ben seni cin sandım diyor daha sonra ben yataktan kalkıyorum yanlarına gitmek için o anda sağ avcumun içerisinde siyah eskimiş(kullanılmış) üçgen bir muska var rengi su değdiginde hafif yeşilimsi olmuş, ben elimi sallıyorum muska düşssün diye bir türlü düşmüyor avcumun içinden korkarak uyanıyorum.Ertesi gün yatarken dedimki Yaradanım sen bana birşeyler göstedin ama nasıl çözerim, o gece başka bir rüya gördüm ben(benim 6-7 yaş aralığım ),annem ve yanımızda kısa boylu başka bir kadın üçümüz bir yere gidiyoruz fırın tarzı ekmek kokusu felan geliyor neyse buda ikinci rüyamdı tabi ben gene ne yapacagımı bilmiyorum.Aradan 1 ay felan geçti ailemi ziyarete memlekete gittim evde aynı rüyamda gördüğüm muskaya benzer bir muska buldum siyah üçgen ve eskimiş, anneme sordum bu ne kimin ne için yapılmış felan diye oda zamanında başım ağrıyordu(annemde migren var ) onun yaptırmıştık dedi ve ben hatırladım o muskayı yaptırmaya ben annem ve annannem gitmiştik hatta gittiğimiz evi bile hatırlıyorum.Neyse arkadaşlar ben muskayı actım çok güzel kaplanmış acar acmaz çok güzel bir koku geldi muskanın uzunluğu 1 metre felan vardır herhalde boylama dediklerinden safranla yazılmış içinde vefkler felan var arkalı önlü.Ben daha sonra yazan adamıda buldum(evi tamamen tesadüf buldum sokaktan gecerken tanıdım burası diye ) gösterdim bak dedim yemin ettim bıraktım bakmıyorum artık dedi yaşlanmış zaten amca.Bana bunu yak at dedi ama ben yakamadım aylardan beride durur acık bir şekilde. Merak ettiğim konu bu arkadaşlar bu tarz bir durum geldi başıma acaba bunu etkisi olabilirmi.Ne düşünürsen o olur,çok takma,iyi düşün vs vs herşeyi denedim her yolu denedim bu hayatta bakar kör olmak çok zor arkadaşlar, benim hayatımı başkası yaşıyor ben izlemekle yetiniyorum hayatta sebeb sonuc ilişkisi vardır ama ben hep sonuclara katlanlıyorum her konuda
Bununla alakalı başımdan ufak bir olay geçti sizlerle de paylaşıyım. Benim hayatım aklımın yettiği günden beri hep bir kısıtlama içindedir(bu ayrı bir konu uzun uzun yazmayım ) ben devamlı bunun nedenini ve çözümünü aradım ama bir türlü bulamadım. Geçtiğimiz aylarda evin balkonunda oturuyordum gece saat 2 3 civarı yaradana isyan ettim(bunun için linç yemeyim durumum bildiğiniz gibi degil