Düşünce Gücü

Doğaüstü14

Kayıtlı Üye
Dr. Kammers’a göre, insanların ağrıyan yerlerine ellerini götürmesi otomatik olarak düşünce gücünü harekete geçiriyor ve kişinin, o noktaya yoğunlaşmasını sağlıyor. Bu da beynin, bedensel duyumsal korteks denen somatosensory cortex bölgesini aktive ederek oluyor. Çalışmayı yapan uzmanlar, araştırmaya katılan hastalardan ellerini ağrıyan yerlerinden çekmeleri istendiğinde ve bir başkasının elinin o bölgede tutulması halinde ağrıda artış olduğunu belirtiyor.

Arkadaşlar bunu bir araştırmam sırasında buldum ve hak verdim, tamamen bendede aynısı oluyor ve bu yazıdan şu dersi çıkardım, bir şeyi yapmak için sadece düşünmemiz yeterliymiş, sadece oraya odaklanıp düşüneceğiz, hayali dedektif Sherlock Holmes'inde dediği gibi, ' Sadece düşünmeyi beceremeyen insanlar aptaldır.' Bunun benim gibi bir çok amatöre ışık tutacağını düşünüyorum.

Dediğin konuyu deneyimlemiştim sanırım.Şöyle bir olaydı.Babamla hava almak için balkona çıktık.Bir süre sonra kasılmaya falan başladı rahatsız olmuş gibiydi.Sordum baba ne var birşeyinmi var diye.Evet dedi.Bacağı ağrıyormuş tam diziyle belinin olduğu yere kadar.Sonra baba birşey deneyeceğim dedim ve ellerimi bacağına koydum şifa vermeye çalıştım imajinasyon kullandım.Neyse bir süre sonra geçtiğini söyledi bundan sonrada bana ve parapsikolojiye inanmaya başladı.Hatta şöyle bile demişti.Bunu kullanabilirsin istersen bunu uygulamaya geçir demişti.Çok sevindim.Buda benim böyle bir anım. Herkese iyi forumlar :D
Sevgi ve Işıkla

Geri