Durugörü (Vizyon) İnisiyasyonu Çalışma Takvimi

Çalışamalar şuabat ayında başlayacaktır o zamana kadar değerlendirme devame decek. Her bir çalışma 5 kişi ile sınırlı tutulacaktır. Seçimler özel bir şeye göre değil ilk başvuran 5 kişi şeklinde olacaktır. Onların çalışması bitince diğer kişilerede geçeceğim. 5 kişi sınırı katılımcılar içindir , onlar için daha verimli olsun diye. Çalışmaya katılacak arkadaşlar 400 rep+ puanı alması gerekmektedir. Rep + Puanı Verme - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

1. Çalışma: 05/02/2011 cumartesi günü saat 23:00 da
2. Çalışma: 12/02/2011 cumartesi günü saat 23:00 da
3. Çalışma: 19/02/2011 cumartesi günü saat 23:00 da
4. Çalışma: 26/02/2011 cumartesi günü saat 23:00 da

ovv vizyon çalışması olmasını bekliyordum. :) umarım zamanı gelinceye kadar başarırım +rep puanımı toplamayı :)

Rep puanı 400 e ulasması için baya bir paylaşım ve beyeni gerektiriyor.. :( Rep puanım çok düşük 400 rep puanı altı çalışma olucakmı peki.. ?

Bana bilgi verecek var mı acaba? Rep puanımın yetmeişinden giremiyorum ama eğer bu 4 çalışma da farklıysa katılabilirim sanırım bir dahakilere.

Bana bilgi verecek var mı acaba? Rep puanımın yetmeişinden giremiyorum ama eğer bu 4 çalışma da farklıysa katılabilirim sanırım bir dahakilere.

Bu 4 çalışma da,İlk başvuran,Rep puanı yeterli olan 5 kişiyle yapılacak.Yani aylık bir çalışma.Siz bol bol faydalı konular açıp,bir daha ki çalışmaya kadar Rep puanınızı yükseltmeye çalışın.

Bir de ilk sayfada çalışmaların pazar günleri yapılacağı yazılmış,bir yanlışlık olmuş sanırım.o tarihler cumartesi günleri oluyor.Urum,Şubat ayı için çalışma takvimi hazırlamış, doğru tarihler oradan da görülebilir.

Urum acaba başvurulara cevap veriyormusun yoksa başvuru yapanlar direk insiyeye girebiliyormu?

Çalışamalar şuabat ayında başlayacaktır o zamana kadar değerlendirme devame decek. Her bir çalışma 5 kişi ile sınırlı tutulacaktır. Seçimler özel bir şeye göre değil ilk başvuran 5 kişi şeklinde olacaktır. Onların çalışması bitince diğer kişilerede geçeceğim. 5 kişi sınırı katılımcılar içindir , onlar için daha verimli olsun diye. Çalışmaya katılacak arkadaşlar 400 rep+ puanı alması gerekmektedir. Rep + Puanı Verme - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

1. Çalışma: 05/02/2011 cumartesi günü saat 23:00 da
2. Çalışma: 12/02/2011 cumartesi günü saat 23:00 da
3. Çalışma: 19/02/2011 cumartesi günü saat 23:00 da
4. Çalışma: 26/02/2011 cumartesi günü saat 23:00 da

2. grubun çalışmaları da 3. ayın aynı günlerinde mi yapılacak?

Geri