Durugörü İnisiyasyonu 3. Grup 2. Çalışma 16/04/2011

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Elfangel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elfangel

Kayıtlı Üye
Çalışma 16/04/2011 tarihinde saat 23:00'de yapılacaktır.

Hayırlı olsun, Urum'a teşekkürler :)

Çalışmaya rep puanı 400'ü geçmiş üyelerimiz katılabilirler. Lütfen Enerji Okulu bölümünü inceleyiniz. İyi forumlar...

Arama motoruna tıklayıp konunun veya forumun adını yazıp arayabilirsiniz.
Rep puanınızın 400 olması aranan şartlardandır.Puan kazanmak için faydalı ve site içeriğiyle ilgili güzel paylaşımlar yapmalısınız.Üyelerimizde beğendikleri konuları değerlendirir, tecrübe puanı kadar rep puanı verirler. Ancak konu açmadan önce de sitede aynı konunun daha önce paylaşılıp paylaşılmadığına bakmanız gerekmektedir.
Kısaca bu çalışmalara katılabilmek için, önce puanınızı yükseltmeniz gerekmektedir.Yani site için emek harcayan kişiler çalışmaya hak kazanıyor.
Bu arada öncelikle site kurallarını okumanızı öneririm.
Sevgi ve ışıkla kalın:)

Ben çalışmanın yapıldığı hafta katılamıyordum çalışmaya rep puanım yeterli olmadığı için.Artık katılabilirim.Ama sayın URUMHAMATAHAYİL çalışmadan 1 hafta önce düzenli olarak meditasyon yapılması gerektiğini söylemişti.Bildiğim kadarıyla 4 çalışma yapılıyor. Şu anda ben 16'sındaki çalışmaya katılamam.Diğer iki çalışmaya katılmam yeterli olur mu? Yoksa 4. grubun çalışmasına tam olarak katılmam mı gerekiyor?

Bu soru hakkında bilgim olmadan şahsi görüşümü yazıyorum.

Bence en baştan başlamak daha iyi herşeyin bir başı bir sonu olduğu gibi bununda olmalıdır.

Teşekkür ederim.

Bu soru hakkında bilgim olmadan şahsi görüşümü yazıyorum.

Bence en baştan başlamak daha iyi herşeyin bir başı bir sonu olduğu gibi bununda olmalıdır.

Teşekkür ederim.

Haklısınız,ben teşekkür ederim sabırsızlandığım için soruyu sormak istedim:)
4. grubun oluşturulmasını bekleyeceğim artık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri