durugoru1846
Kayıtlı Üye
Biri bana doğuştan gelen çok yüksek bir duru goru yeteneğim olduğunu söyledi. Bunu nasıl geliştirebilir?Bir de doğuştan gelse bile bu işlerle uğraşmak sıkıntı yaratır mı, varlıklar musallat olur mu ?Ne yapmam lazım?
Herkeste vardır bu,sadece zamanla körelir kişiler kullanmadığı için.Sende ki yüksek ise meditasyon yaparak dene. Varlıklar sana musallat olmaz, Onları görmek isemiyorsan meditasyon yaparken kendine bi çember çiz ya da bazı nesneler mesela doğal taşlar ile alan yap içinde oturarak yap. Bu alanı sınır belirle meditasyon yaparken hiçbir varlık geçemez ben dokunulmazım de ve sonrasında meditasyonuna başla. https://www.gizlimabet.com/konular/432-hz-duygusal-yaralarini-sar.37544/ Bu urumun freanksı bunu gözlerin kapalı bir şekilde dinle. İçinde ki bu telaşı korkuyu bastırır dinginler seni ardından Bırak seni gittiği yere götürsün . İlk başta gözlerin kapalıyken bazı şeyler hissedip bazı sembol gibi şeyler görebilirsin ama korkma bunlar alışırsın en azından ben sembol çok görüyorum. Başlangıç olarak da Ametist ve ay taşı al seni dengeler. Taşı satın altıkdan sonra 1 gün toprakta bekler ardından yanında taşı seni korurlar. Her günün sonunda taşı toprağa koyarak enerjilerini nötrle ki negatflik kalmasın üstünde. Enerjini bende yüksek hissetim potansiyelin var. Umarım iyi yönde kullanırsın.Biri bana doğuştan gelen çok yüksek bir duru goru yeteneğim olduğunu söyledi. Bunu nasıl geliştirebilir?Bir de doğuştan gelse bile bu işlerle uğraşmak sıkıntı yaratır mı, varlıklar musallat olur mu ?Ne yapmam lazım?
O kadar basit miydi korunmak? Taşlar koruma sağlamaz, enerji alanını güçlendirir. Taş bir çeşit pil gibi etki eder özelliğine göre. Korkuların asıl ilacı bilgi, tecrübe ve zamandır.Herkeste vardır bu,sadece zamanla körelir kişiler kullanmadığı için.Sende ki yüksek ise meditasyon yaparak dene. Varlıklar sana musallat olmaz, Onları görmek isemiyorsan meditasyon yaparken kendine bi çember çiz ya da bazı nesneler mesela doğal taşlar ile alan yap içinde oturarak yap. Bu alanı sınır belirle meditasyon yaparken hiçbir varlık geçemez ben dokunulmazım de ve sonrasında meditasyonuna başla. https://www.gizlimabet.com/konular/432-hz-duygusal-yaralarini-sar.37544/ Bu urumun freanksı bunu gözlerin kapalı bir şekilde dinle. İçinde ki bu telaşı korkuyu bastırır dinginler seni ardından Bırak seni gittiği yere götürsün . İlk başta gözlerin kapalıyken bazı şeyler hissedip bazı sembol gibi şeyler görebilirsin ama korkma bunlar alışırsın en azından ben sembol çok görüyorum. Başlangıç olarak da Ametist ve ay taşı al seni dengeler. Taşı satın altıkdan sonra 1 gün toprakta bekler ardından yanında taşı seni korurlar. Her günün sonunda taşı toprağa koyarak enerjilerini nötrle ki negatflik kalmasın üstünde. Enerjini bende yüksek hissetim potansiyelin var. Umarım iyi yönde kullanırsın.
başlangıç seviyesinde biri için evet. İlerledikçede korunma teknikleri gelişir. 0 dan başlayan birinin yapabileceği en basit şeydir. Daha farklı tekniklerde var lakin henüz becerlerini bilmiyorO kadar basit miydi korunmak? Taşlar koruma sağlamaz, enerji alanını güçlendirir. Taş bir çeşit pil gibi etki eder özelliğine göre. Korkuların asıl ilacı bilgi, tecrübe ve zamandır.
Ayrıca her taş korunma sağlamaz ben kişinin amacına uygun taşları önerdim.Enerji alanını da güçlendirmez her taş.Taşlarda insanlar gibi karakterislik özellikleri var ve kullanım şekilleri farklıdır. Sen enerji alanını güçlendirmek için kullanırsın ben ise şifa vermesi için. Alanı çok bu konuda daha fazla araştırma yapmanı öneririm. Ve bunlarında ona etki şekline kadar açıkladım. Zamanla zaten araştırma vs yaparak kendini törpiler ya da köreleri kişiye kalmış.O kadar basit miydi korunmak? Taşlar koruma sağlamaz, enerji alanını güçlendirir. Taş bir çeşit pil gibi etki eder özelliğine göre. Korkuların asıl ilacı bilgi, tecrübe ve zamandır.
Yeterince bilgim olduğu için yorum yapıyorum, karşındakinin bilgisinden emin olmadan araştırma önermek küçümsemek gibi algılanıyor.Ayrıca her taş korunma sağlamaz ben kişinin amacına uygun taşları önerdim.Enerji alanını da güçlendirmez her taş.Taşlarda insanlar gibi karakterislik özellikleri var ve kullanım şekilleri farklıdır. Sen enerji alanını güçlendirmek için kullanırsın ben ise şifa vermesi için. Alanı çok bu konuda daha fazla araştırma yapmanı öneririm. Ve bunlarında ona etki şekline kadar açıkladım. Zamanla zaten araştırma vs yaparak kendini törpiler ya da köreleri kişiye kalmış.
Senin veya başkasının başlangıcı için yeterli olabilir ama herkeste işe yarayacak diye bir kanun yok. Birkaç ay sonra farklı bir başlıkta olumsuz yan etkiden şikayet etmeyecek öneriler versek daha iyi olur, basit korunma teknikleri belki forumda vardır. Onlar okunabilir.başlangıç seviyesinde biri için evet. İlerledikçede korunma teknikleri gelişir. 0 dan başlayan birinin yapabileceği en basit şeydir. Daha farklı tekniklerde var lakin henüz becerlerini bilmiyor