"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

duaların kabulü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kererm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kererm

Kayıtlı Üye
Öncelikle sa üstüne alınan herkese.dün şahmeran duasını denedim erken uyudum ama kulagimda bozuk televizyon sesi olur ya cızırtı gibi o sesle uyandım aksine o kadarda rahatsızlık vermiyordu bu sesi bana açıklayabilir misiniz ve şahmeran berhetiyye türü uygulamalar onermenizi rica ediyorum bu iki soru haricinde başka bir nasihat tavsiye turu şeyler yazmayın lütfen.

Benim size yazicaklarim nasihat yada akil vermek degil sadece tecrube sonucu elde edilen ozelliklerdir. Okudugunuz Sahmeran duasini en az 15 gun yatmadan once okuyun yada sabah kalktiginizda okuyun ve kulaginizdaki cizirti sesler anlasilir soz haline donusucektir. Kolay gelsin arkadas..

Yanlış anlasildiysa özür dilerim bu herkes için geçerli değil bazı kişiler sırf yorum olsun diye alakasız nasihatler vs yazıyorlar yorumunuz için teşekkür ederim biraz daha açıklayabilir misiniz ne özelliği var bu duanın bu arada şahmeran aşkına diye baslamiyorum ben.

sizinde bildiginiz gibi Sahmeran Duasi Allah'in butun isimlerini bir araya toplayn bir duadir ve kisi kalbini vererek okusun yada anlamini bilmeyerek okusun, okurken kendi boyutudan diger boyuta melek daveti yapmakta ve bunu duzenli olaraktan belli bir sure devam edince yani 15 gun yada daha fazla , davet sonunda diger boyuttan ziyaret eden meleklerin sesini duyma zevkini mutlulugunu yasamaktadir. sizin durumunuz bunun bir belirtisidir ve eger devam ederseniz eminim hosunuza gidicek cok guzel sesler duyucaksiniz ve mutluluk nehrinden su icmis gibi olucaksiniz. Kalbiniz sevgiyle dolucak, ummadiginiz guzellikler belirmeye basliycak.

Söyliceklerim tecrübeye dayalı değil tecrübe ettiklerini iddia eden kişilerin belirttikleridir
Şahmeran bir cin'in ismidir ve bu dua 40 gün okunduğunda dileğin ney ise o cin bunu yerine getirirmiş
okunduğu süre içerisinde bazı enteresan şeylerle karşılaşlılırmış sizdeki televizyon cızırtısı olarak başlamış
bazılarında bu dahada ilerilere taşınıyor sizde ne olucak bilemem
ve çok önemli bir husus daha bu duayı kaç gün devam ettirilmesi söylenmişse okadar gün okunmalıymış
yarıda kesilmesi halinde iyi şeyler olmazmış

Duyduklarım bunlar bu saydıklarımın içinde yanlış birşey varsa bilenler düzeltirler umarım

Simdi icme fenalik gelicek vallahi, eger sahmeran cin ismi olduysa Kurani Kerimde Incil oldu!!!!!!!!!!!

Evet bende duymuştum o yüzden sayın urum şahmeran aşkına diyerek başlanmasını pek tavsiye etmiyor bugün baya bi fazla okudum bu duayı yediyi aştı sorun olmaz degilmi?

berhetiyye cok etkili kardesim gece namazından sonra adetleri kadar okumaya devam et, cok hızlı ilerlemene yardımcı olur, duasıda var onun, başlamadanda onu oku muhakkak.

Evet konuda yazdım uzun sure önce okudum gece boyunca bekledim hiçbirşey olmadı.ertesi gün okumayı bıraktım

Korumasız yaparsan ister istemez maruz kalırsın kötü şeylere. Yare-i yarim demiş diger bildiklerimi de. Urumda demişti evet.

Simdi icme fenalik gelicek vallahi, eger sahmeran cin ismi olduysa Kurani Kerimde Incil oldu!!!!!!!!!!!

Forumda bol bol dolaşıp maji ile ilgili konuları ve yetkililerin o konulardaki yorumlarını bol bol okumanızı öneririm
okuduğunuzda neyi öğreneceksiniz ?

- parapsikoloji formunda dua denildiği zaman bu bizim anladığımız manada dualar değildir

- harflerin iç manaları vardır bu iç manalar hurufu mukatta ismi altında anlatılır,harflerin titreşim seviyeleri bazı boyutlarla iletişim kurmamızı sağlar
mesela bir kuran ayetinde iyiliği tavsiye kötülüğü men etmeden bahsediyordur ama gel gelelim bu ayetlerin harflerin iç manalarını majik çalışmalar için kullanabilirsin
mesela bir tertipe bakıyorsun Allaha kulluktan vs. bahsediyordur ama o tertip ayetlerdeki kelimelerin iç manalarını kullanarak cin daveti yapıyordur
sen belirtilen günde saatte sayıda okursun ah negüzel dua dersin birde bakmışın varlıklar yanınıza teşrif etmişler.
en basitinden vefkleri inceleyin ayetlerin yazılı olduğu vefkler var vefklerin büyü olduğunu bilmeyen yoktur heralde
şahmeran duasıda böyle birşeydir içinde Allahın isimleri vardır ama kelimelerin kullanım amacı başkadır
bir şeyde ayetler veya Allahın isimleri geçiyor diye sırf Allah ile kul arasında olan duaları anlamayın

Forumda bol bol dolaşıp maji ile ilgili konuları ve yetkililerin o konulardaki yorumlarını bol bol okumanızı öneririm
okuduğunuzda neyi öğreneceksiniz ?

- parapsikoloji formunda dua denildiği zaman bu bizim anladığımız manada dualar değildir

- harflerin iç manaları vardır bu iç manalar hurufu mukatta ismi altında anlatılır,harflerin titreşim seviyeleri bazı boyutlarla iletişim kurmamızı sağlar
mesela bir kuran ayetinde iyiliği tavsiye kötülüğü men etmeden bahsediyordur ama gel gelelim bu ayetlerin harflerin iç manalarını majik çalışmalar için kullanabilirsin
mesela bir tertipe bakıyorsun Allaha kulluktan vs. bahsediyordur ama o tertip ayetlerdeki kelimelerin iç manalarını kullanarak cin daveti yapıyordur
sen belirtilen günde saatte sayıda okursun ah negüzel dua dersin birde bakmışın varlıklar yanınıza teşrif etmişler.
en basitinden vefkleri inceleyin ayetlerin yazılı olduğu vefkler var vefklerin büyü olduğunu bilmeyen yoktur heralde
şahmeran duasıda böyle birşeydir içinde Allahın isimleri vardır ama kelimelerin kullanım amacı başkadır
bir şeyde ayetler veya Allahın isimleri geçiyor diye sırf Allah ile kul arasında olan duaları anlamayın

sizin yazdiklariniza gore Salman Rustu doguru yazmis demekki??

Şahmeran duası hakkında o kadar çok yorum var ki cevaplarda dolayısıyla.Duanın ne demek olduğunu bilmeden kaç defa ne zaman okuyacağınızı bilmeden neden yaaprsınız anlamıyorum.Defalarca uyardık herkesi, bilmeyeni.Ayrıca şahmeran cin olunca Kuran neden incile döüyor onu anlamadım.Yanlış ifade ettiniz sanırım kendinizi.Yüzlerce kuran ayetleriyle yapılan büyü ve ritüeller var onlara ne diyeceksiniz bu durumda mrak ettim.

İlk cümle bana değildir herhalde sevgili Aja.) anlamını vs herseyini biliyorum duanın bildiğiniz şahmeran berhetiyye dışında benzer dualar varmı?

eskiden film izliyodum kanal 7 de şahmeran hep yılan oluyor insan başlı yılanların lideri hikayelerde anlatırlardı dedem annanem falan :)
Tamam o anlatılanlar baki de, üye ''Şahmeran cin adı ise Kuran da İncil olur'' gibi ciddi bir fikri var. Şahmeran tam olarak neyin adıdır üyemize göre onu merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri