"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Dua ve Rukyeler Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan az4p
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

az4p

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bölüme girdiğinizde bir çok konuda dualar falan görüyoruz ama şöyle bir sorum var:

-Her şeyin duası olur mu mesela dua ile doğdumuz yer değişmez ama tıbben imkansız bir şey gerçekleşir mi ?
örnek:Kör birinin görmeye başlaması , 40 yaşından sonra boy uzaması

Bazı özel durumlar için fizik kurallarının dışına çıkılan şeyler oluyor.Ama orada keramet duada değil duayı okuyan dilde.
Sizin benim gibilerin edeceği dua ile bir misyon için seçilmiş kişilerin edeceği dualar aynı karşılığı almaz.

Bu olay duayı yapacağın düşünceye göre değişir mesela uçma özelliği azalmak için veya 4 kollu olmak için dua ederseniz büyük ihtimalle kabul ollmaz(en doğrusunu ALLAH bilir) ama bir hastalığının geçmesi için inanarak dua edersen kabul olabilir

Hocam bende öyle biliyorum ama sahih hadislerde böyle olaylar var kerametler var ona bakarsanız cin musallatıda fiziken çok mümkün bir olay değil

Kerametler halka özgü değil yalnız. Neden size olabileceği hissine kapıldınız.
Herneyse bazı şeyler büyü ile mümkün olur ve sadece yetkilendirilmiş kişiler tarafından yapılabilir. Mahalle hocaları, üfürükçüleri kastetmiyorum, gerçek majisyen olan bu amaç için doğup, yetiştirilip, yetkilendirilen alimleri kastediyorum. O da sadece ilahi planda çok önemli işler için, sadece gerektikçe yapılır.
Bizler olmayacak gibi görünen bazı şeyleri gerçekleştiriyoruz ve çok ağır bir şekilde etkileniyoruz, kısmen zarar görüyoruz, kendimizi korumasak ölebiliriz. Bu yüzden çok kısıtlı şekilde ve gerekli hallerde uyguluyoruz. Yoksa bazı büyücülerin geçim kaynağı için yaptıkları Ali Ayşeyi sevsin, Alinin rızkı açılsın gibi dünyevi (nefsani) büyüleri kastetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri