"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

dil bağlamak için.. lütfen bakınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan svg12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

svg12

Kayıtlı Üye
selamlar ben evliyim eşim beni dinlemiyor.

çok mutsuzum. sürekli benden başka herkesi dinliyor.
bana yedirmeli içirmeli dil bağlama büyüsü varsa yazarmıısnız bu akşam yapayım.
lütfen yardım edin bana bu işi iyi bilenler

"kula bela gelmez hak yazmadıkça
hak bela yazmaz
kul azmadıkça.."

Bir maske ne kadar siz olabilir? Maskeli bir adam ne kadar sizin olabilir? Büyü değil de eksik başka bir şeyler vardır belki de..!

Sitede talebinizle ilgili bir çok konu var.. Detaylı bir araştırma sizi istediğinize götürecektir..

Diger actiginiz konuda size büyü yapildigini yazmissiniz. Bence simdi sizde birseyler yaparsaniz tam ters teper. Isterseniz Sayin Uruma bir sorun büyü konusunu. Bence en güvenceli sekilde o size yardimci olur. Emin olursunuz üzerinizde bir uygulama olup olmadigindan. Sizi cok iyi anliyorum ama üzülmeyin o kadar...

Diger actiginiz konuda size büyü yapildigini yazmissiniz. Bence simdi sizde birseyler yaparsaniz tam ters teper. Isterseniz Sayin Uruma bir sorun büyü konusunu. Bence en güvenceli sekilde o size yardimci olur. Emin olursunuz üzerinizde bir uygulama olup olmadigindan. Sizi cok iyi anliyorum ama üzülmeyin o kadar...

eşime büyü yapılmış olabılır cok mutluyduk ama şimdi hiç benı dınlemıyor seviyor beni ama hiç bi sözümü dinlemiyor :(

"kula bela gelmez hak yazmadıkça
hak bela yazmaz
kul azmadıkça.."

Bir maske ne kadar siz olabilir? Maskeli bir adam ne kadar sizin olabilir? Büyü değil de eksik başka bir şeyler vardır belki de..!

Sitede talebinizle ilgili bir çok konu var.. Detaylı bir araştırma sizi istediğinize götürecektir..

tamam sizde bulursanız bana lınk atarmısınız

Tamam sizi anliyorum. Bence gercekten sayin Uruma bir özel mesaj gönderin. Bakin büyü varmi. Büyü oldugunu düsnüelim, birde siz yaparsaniz ne olur. Siz esinize bu sekil cok zarar verebilirsiniz. Benim esime büyü yapila yapila cift karakterli biri oldu cikti. Bugün bosanmak istemiyorum diyor iki gün sonra ben öyle demedim boasanacagim diyor. Gercekten sizi anladigim icin yaziyorum

ves vese kuruntu bunlar herşeyi büyü ile ilişkilendirmeyin psikolıjınız bozulur ALLAHa dua edin kızmayın ama biraz da hatayı kendinizde arayın lütfen bayanlar bazen haddinden fazla erkekleri sıkar ilgi göstermez erkekte uzaklaşınca vay buna büyü yapıldı derler... biraz ilgi sevgi medeni insanlar gibi oturup konuşsanız sorunlarınızı çözersiniz...

Haklı oldugunuza gerçekten inansam paylaşacam ama

lütfen yazın ben sadece evlılıgımı kurtmak pesındeyım
bana karşı dılının baglanmasında ne sorun varkı?
sadece kavga etmıycez lütfen yazın yardım edin

baglayabilceginiz ne malum :) size burda bir tarif verilcek bu tarifin arka planinda ne oldugunu bilmiyosunuz bunu yaparken ya kapi acilirsa ? hadi kapi acilmadi ya ters teptiririrsiniz hadi tepmedi kendi enerjinizi mahvedersiniz bunu nasil temizliceksiniz :)

kisisel dusuncem buyu yok esinizde insani zekanizla ustesinden gelincek bir durum soz konusu majiye bulasmaniz gerekmiyor.bakim yapmadim suan sadece icime dogan bu eger emin olmak istiyorsaniz bakim yaptirmalisiniz :) bence bir normal bi sekilde duzeltmeyi deneyin olmadi profesyonelden yardim alin vedud zikri yapabilirsiniz pazar gunu sevgi ve isikla:)

Benzer konularda birden çok konu açıyorsunuz ve her birinde size inanmamızı bekliyorsunuz. Doğruyu söyleyip söylemediğiniz konusunda kesin bir yargıya varamasam da diyeceğim o ki işin ehli olmadan büyü yapmak kulağa hoş gelmiyor. Hatta kulak tırmalıyor.

Vedud ismini zikr et seher - aksam

Moderatör Notu: Esma-ül Hüsna'dan olan bu isim sevgi ve muhabbet için okunur. Zaman olarak cuma günü (perşembeyi cumaya bağlayan gece) okunmalıdır. Duası;

'Ya Vedud! Ya Vedud! Ya Ze'l-arşi'l-mecîd! Ya Mübdi, Ya Mu'id!
-(Esma-ül Hüsna da Allah'ın isimleri.)
Ya Fe'aalün lima yürid! Eselüke bi-nuri vechike'l-lezi mele'e erkane arşike ve es'elüke bi-kudretike'l-leti kadderte biha halkake ve bi rahmetike-lleti vesiat külle şeyin. La ilahe illa ente. Ya Muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni! Ya muğis, eğisni!
-Ey dilediğini yapan, arşı kapsayan nurun hürmetine senden diliyorum,
Yaratıkların tümünü yarattığın kudretin hürmetine senden diliyorum,
ve Herşeyi kuşatan Rahmetin hürmetine senden diliyorum,
Senden başka ilah yoktur.
Ey Yardım eden bana yardım et!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri