Scrying
Kayıtlı Üye
Şimdi ben bazen suya bakım yaparım,ama bazı gördüklerime göre şunu net söyleyebilirim.Namaz kılan insanı büyü tutmaz,Şeytanlar,cinler dumansız ateşten varlıklardır,bu varlıklar büyü yolu ile karşı tarafın çakralarına,eklemlerine kadar yerleşir.Dumansız ateşten oldukları için sıkıntı verirler.Elemental olarak su,ateşi söndürür.Günde 5 kere su ile abdest almanın şart koşulması bu yüzdendir sadece ibadet için kendini temizlemek değildir abdest almak.Namazlarda rüku ve secdelerde ise bazen eklemlerde bacaklara ağrı yapmayan sanki kemik çatlar gibi ses geldiğini duymuşsundur yada belki sanada olmuştur.Şeytanın bacağını kırmak değimi buradan gelmedir.Abdest alan,namaz kılan bir insanın vücudunda bu varlıklar hayatta barınamaz,yerleşemez.Sıkıntı veremez.Ayrıca böyle devam eden insanda yaşlılık döneminde eklemlerinde kireçlenme olmaz.Namazda okunan dualarda varlıkları uzak tutar.Mesela ben su bakımı yaparken bir ayet okuduğumda varlıklar kayboluyor görünmüyorlardı.Yoğun sıkıntı hissettiğim zaman suda çok varlık görüyordum.Artık gerisini sen az çok fakedersin.Tabiki bu da mantıklı bir düşünce asıl sorunlar çözülmeye yaklaşıldıkça yada ortaya çıkarıcak etmenler ortaya çıktığında sizin dediğiniz gibi tarafıda var. Namaz kılan insanlarda sizce belli bir koruma bulunuyormu farklı olarak.