"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Defol-Git Büyüsü Hakkında Bilgi Lazım !

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Sayın EL-KAHHAR sitemiz Türk diline yeterince özen gösteriyor. Dilimizin içinde her kelimeye büyük harfle başlamak da yoktur.Bu da site kurallarına aykırıdır, bundan bahsetmedik dahi. Otobüs yerine oturgaçlı-götürgeç denilmediği kadar kullanım yeriyle alakalı sözcükler vardır. Flood da site dili içinde kullanılır. Elbette ard arda diyebiliriz ancak siz yine, aynı usul ile özürünüzde dahi bilir kişilik takınır gizlice iğnelerseniz, gerçek amacınıza ulaşana kadar, ikili tartışmaları daha çok yaşamanız olasıdır. Site kurallarını okuduğunuz farz ediyorum. İyi forumlar....

Bu kadar uzun bir cevap vermenize gerek yoktu flood konusunda üzgünüm deseniz yeterliydi :sifone:

@Chilliout

''Sigara markaları sigara ifritleriyle anlaşma yapıyor olmasın.''

İnsanı yavaş yavaş öldüren bu maddenin
üzerinden gelir ve rant elde etmek meleklerle
iş birliği kurularak elde dilmiyordur.

Ben sigara ifriti değil de birebir şeytanla anlaştıklarını
düşünmekteyim.

Tabii ki sadece sigara değil; uyuşturucu ve alkol
bağımlılığında da bu şeytani varlıkların etkisi olduğunu
düşünüyorum.

Ayrıca zina gibi günaha insanı
sevk eden nefsi isteklerle;

adam öldürmek işkence ve adam yaralama
gibi başkalarına zararı olan şeylerde de
kötü varlıkların etkisi olduğunu düşünüyorum.

İnsana bir şekilde etki ettiklerini düşünüyorum.
Çünkü bunları yapan kişide sadistç bir zevk
duygusu da beraberinde gliyor.

Tabi bu sadece benim gözlemlerim ve düşüncelerim.
Genel olarak bir yargıya varmak için çokça kişi
üzerinde bir araştırması yapılması gerekir.

Ben tam bir sigara tiryakisiyim, ne bir ifrit'le ne de cin' le anlaşmam var, görmedim de kendilerini. Ama illahiki zararları var vücudumuza o ayrı konu.

@Chilliout

''Sigara markaları sigara ifritleriyle anlaşma yapıyor olmasın.''

İnsanı yavaş yavaş öldüren bu maddenin
üzerinden gelir ve rant elde etmek meleklerle
iş birliği kurularak elde dilmiyordur.

Ben sigara ifriti değil de birebir şeytanla anlaştıklarını
düşünmekteyim.

Tabii ki sadece sigara değil; uyuşturucu ve alkol
bağımlılığında da bu şeytani varlıkların etkisi olduğunu
düşünüyorum.

Ayrıca zina gibi günaha insanı
sevk eden nefsi isteklerle;

adam öldürmek işkence ve adam yaralama
gibi başkalarına zararı olan şeylerde de
kötü varlıkların etkisi olduğunu düşünüyorum.

İnsana bir şekilde etki ettiklerini düşünüyorum.
Çünkü bunları yapan kişide sadistç bir zevk
duygusu da beraberinde gliyor.

Tabi bu sadece benim gözlemlerim ve düşüncelerim.
Genel olarak bir yargıya varmak için çokça kişi
üzerinde bir araştırması yapılması gerekir.

Güzel özet özellikle kuranda şeytanın nasıl çalıştığına dair bilgiler verir nas ve felak surelerinin anlamlarını bir kere okumak dahi yeterlidir!

@ Sonol
Bu maddeleri kullananların değil de;
bu firmaların büyük sahiplerinin şeytanla anlaşması olduğunu
düşünüyorum. Veya birebir şeytani kişilikler de denebilir.

@El- Kahhar
Burası ne yeri ne zamanı o yüzden ayrıntılı anlatmayacağım.
Ama şeytanın insanın en büyük düşmanı olduğunu
ve biz insanlara karşı büyük bir kıskançlık içinde
olduğuna artık ben de inanıyorum.
Eskiden göremiyordum ama artık çok daha net görebiliyorum.

Umarım baş yazımı içinde selamun aleykum yazdığı için silmemişsinizdir umarım.

Editör notu: Sitede selam hitapları yazılmaz, sadece "Sayın" şeklinde hitap edilir.

@Dreamduality, o halde bu mantığa göre kızılderililer tamamen şeytan çocuklarıydı. Bırakınız hurafeleri..
Ayrıca insanın kötülük yapmasıyla alakalı olarak her şeyi atalım varlıklara oh ne ala.
Aklıma Şeytanın fıkrası geldi:
Adam her şeyi yapıp yapıp, Allah'ım tövbe bir daha yapmam,ben şeytana uydum, affet! Diyip duruyor. Onuncu kere de aynı şey olunca, Allah'ım affet şeytana uydum derken şeytan arkasında belirip tekmeyi atıyor ve be adam ben senin kadar günah işlemedim ne bu iki de birde bana uydun bana uydun diyorsun!
Bu işin fıkrası o ayrı konu da her şey de varlık, paranormal, fantastik falan değil.

@EL-KAHHAR
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
@DreamDuality
Sigara hakkındaki sezilerinize büyük ölçüde katılıyorum.

Affınıza mahsuben şuna değinmek istiyorum,
Ortada gezen ve paylaşanın sadece kendi vizyonunu yansıtan bilgilere öylesine güveniliyor öylesine inanılıyor ki o cümleler evrenin yasası addedilip benimsiyor ve savunuluyor.
Lan.. gibi konuşmalar olmaz diye bir kaidemi var, iletişimde olan iki irade ve onların hukuku söz konusu. Yeri gelir küfürlü konuşur, yeri gelir kavga eder ister şakalaşır gülüşür. Medyum küfür etmez, medyum kola içmez, medyum dine inanır gibi kavramları kalıba koyulması nezdimce bilgi darlığı yahut kibirle yazılan yazılardır. Neden olmasın ?

Saygılar ve sevgiler.

Benim birde birşey daha dikkatimi çekti medyumun odasında 2 tane kaplan resmi vardı sitedekilerin çoğundada kaplan resmi var profillerinde en azından bir kısmında bunu gördüm ben dahil bende niye koyduğumu bilmiyorum ama :)

2. si eski mısır yazıtlarını gördüm odasında bu arada medyum müslüman onuda belirtiyim müslüman ama dikkatimi çekn bir şey daha aşırı makyajlıydı ! Makyajı bu mısır kadınındakine benziyordu tabi bu kadarda aşırı bir süslenme biçiminde değildi :) sadece göz makyajını söylüyorum !

150876-misirlilarin-goz-makyaji.html

sw3u.jpg

(30 x 13 inç)
Geri