"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Defol-Git Büyüsü Hakkında Bilgi Lazım !

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali

EL-KAHHAR

Kayıtlı Üye
Bir medyuma gittik anneme ve babama eskiden dolunayda defol-git büyüsü yapıldığını söyledi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim!

Sanirim biraz konuyu acmaniz gerek.. ne ise yariyormus bu büyü. Ikisi birden nereye "def olup" gideceklermis? Esleri ayirma büyüsümü?
Ailenize ne tür etkisi olmus ve nasil anlasilmis?

Bence soru gayet açık defol-git adı üzerinde ayırma büyüsü nasıl anlaşıldığına gelince soru içinde cevabı gayet açık medyum söyledi.

:) Evet soru gayet acik, ben anlamamisim o zaman
neyse.. bu derece acik soruya cevap bekleyin siz.. belki bulursunuz!

Bir dalda sadece bir büyü yoktur,tüm ihtimalleri değerlendirerek olaya yön vermek gerekir...medyum büyü olduğunu nasıl anladı?neler yaptı?vaktini ve büyünün türünü bildiğine göre büyünün tamamını(yada yakınını)bilmesi gerekir...bu sorulara düzgün cevaplar geldiyse şimdi sıra büyünün analizine geldi:büyü ne zaman yapıldı?(ne zaman etkisini gösterdi).büyü deyip geçmemek lazım,bu bir havas mı?maji mi?yoksa farklı birşey mi?bu sorulara verebildiğiniz kadar cevap verin,bende ona göre yardımcı olmaya çalışayım...

Kızma tamam bir şey demedik :D Ancak gerçekten soru gayet açık bu kadar büyücü bulunan bir sitede soruma cevap alamamak ilginç :D

Merhabalar :

Öncelikle medyumdan bahsedeyim bize ön okuma yapmış onun tabiri ile daha önce emniyette istihbarat amaçlı çalışmış ve doğuştan görüntülü (anlamını bilmiyorsanız zaten konuya yorum yapmayın) ... Şu an kendi evinde gelen insanlara para karşılığı büyü ve lanet bozuyor.

Öncelikle 10 kişiyi bir odaya topluyor ön okuma yani ilk gelenlere ön okuma yapıyor odada gözümüzün önünde cinlerle konuşuyor cinlere kraliçem ve ana kraliçem diye ifade ediyor hatta sanırım cinlerden biri yanlış bilgi verdi ve yanındaki duvara bakarak bilemedin lan dedi cine (şaka değil :D ) Bio enerji kullandığını söylüyor ve cinlerden yardım aldığını açıkça söylüyor zaten söylemesine gerek yok biz odadayken duvara bakarak onlarla konuşuyor :) hatta devamlı sigara içiyor nedenini bilen bilir zaten neden sigara içtiğini.

Neyse konuşmasının devamında odanın içinde bir küre var diyor. (hayali yani) ben size odaklandığım zaman bu kürenin içerisinde sizin önemli olaylarınızı görüyorum diyor. bize evimizi tarif etti resmen yerdeki halıya kadar bildi babamın define kazısına gittiğini ve hazine perilerini peşine taktığını söyledi ve eksiksiz olarak bildi.

Büyü olayına gelince dolunayda anneme defol-git büyüsü yapıldığını söyledi. Cinler ona bunun sıradan bir büyü olmadığını söylemiş. Ve bize para karşılığında bu büyüyü bozabileceğini söyledi.

Olay bu daha seanslara gideceğiz aklıma geldikçe yazarım.

Bir dalda sadece bir büyü yoktur,tüm ihtimalleri değerlendirerek olaya yön vermek gerekir...medyum büyü olduğunu nasıl anladı?neler yaptı?vaktini ve büyünün türünü bildiğine göre büyünün tamamını(yada yakınını)bilmesi gerekir...bu sorulara düzgün cevaplar geldiyse şimdi sıra büyünün analizine geldi:büyü ne zaman yapıldı?(ne zaman etkisini gösterdi).büyü deyip geçmemek lazım,bu bir havas mı?maji mi?yoksa farklı birşey mi?bu sorulara verebildiğiniz kadar cevap verin,bende ona göre yardımcı olmaya çalışayım...

Arkadaşım maji olduğu belli :D

İlk olarak site kurallarını okumanız rica olunur.ardarda 3 mesaj yazılmaz...arkadaşım gibi tabirlerde yasaktır...bu işlerde şu olduğu belliyle hareket edemem...ben ne dedim?tüm ihtimalleri değerlendirin...şu anda medyum olduğu kadar sahteleride var ve aa bak nefes alıyorsun kesin sende büyü var gibi herşeyi büyüye bağlayarak para kazanan insanlarda var...birde ayışığıyla yapılan birsürü büyü var...hangisinin yapılan olduğunu bulmak imkansıza yakın...

MerhabaLar :

Öncelikle Medyumdan Bahsedeyim Bize Ön Okuma Yapmış Onun Tabiri İle Daha Önce Emniyette İstihbarat Amaçlı Çalışmış ve Doğuştan Görüntülü (anlamını bilmiosanız zaten konuya yorum yapmayın ) ... Şu An Kendi Evinde Gelen İnsanlara Para Karşılığı Büyü ve Lanet Bozuyor !

Öncelikle 10 Kişiyi Bir Odaya Topluyor Ön Okuma Yani İlk Gelenlere Ön Okuma Yapıyor Odada Gözümüzün Önünde Cinlerle Konuşuyor Cinlere Kraliçem ve Ana Kraliçem Diye İfade Ediyor Hatta Sanırım Cinlerden Biri Yanlış Bilgi Verdi ve Yanındaki Duvara Bakarak Bilemedin Lan Dedi Cine (Şaka DeğiL :D ) Bio Enerji Kullandığını Söylüyor ve Cinlerden Yardım Aldığını Açıkça Söylüyor Zaten Söylemesine Gerek Yok Biz Odadayken Duvara Bakarak Onlarla Konuşuyor :) Hatta Devamlı Sigara İçiyor Nedenini Bilen Bilir Zaten Neden Sigara İçtiğini !

Neyse Konuşmasının Devamında Odanın İçinde Bir Küre Var Diyor . (Hayali Yani) Ben Size Odaklandığım Zaman Bu Kürenin İçerisinde Sizin Önemli Olaylarınızı Görüyorum Diyor . Bize Evimizi Tarif Etti Resmen Yerdeki Halıya Kadar Bildi Babamın Define Kazısına Gittiğini Ve Hazine Perilerini Peşine Taktığını Söyledi ve Eksiksiz Olarak Bildi !

Büyü Olayına Gelince Dolunayda Anneme Defol-Git Büyüsü Yapıldığını Söyledi . Cinler Ona Bunun Sıradan Bir Büyü Olmadığını Söylemiş . Ve Bize Para Karşılığında Bu Büyüyü Bozabileceğini Söyledi !

Olay Bu Daha Seanslara Gitcez Aklıma Geldikçe Yazarım !!!
Defol git büyüsü diye bir şey yok. En azından geleneksel manada yok. Bu medyum vatandaş bayağı bir espirili anlaşılan. Neşesi yerinde. Öyle lanlı manlı konuşmalar da cabası.
Bu vatandaşın dediğine göre bir ayırma meselesi var. Tamam anlaşıldı.
Her şeyi görüyorsa, kim hangi usulle yapmış söylemedi mi? Önemli olan usuldür. Usulü bilmeden bir şey de çözülmez. Bomba imha gibi yanlış kabloyu kesmek olmaz. Ben de espiri yapayım neyim eksik?
Bir de bu kişi mi size sigara-cin bağlantısından bahsetti yoksa siz genel duyumlarınızla mı yazdınız? Alakası yoktur büyük bir zevzekliktir bilginiz olsun.
Beni dinlerseniz, bir şey öğrenmek istiyorsanız buraya tam bilgiyle yazın. Ya da bakım yaptırın tam bilgi sahibi olun. Ha başkasına bakım yaptırarak tam bilgi sahibi olacaksanız o vatandaşa da gitmeyin. Bu kadar basit.

ya neden bu kadar irdeliyorsunuz adam çözerim demiş çözdürmek istiyorsanız parasını verin çözsün. adam biraz rahat konuşan ve şov yapan biri ama evdeki halıya kadar bilmiş hayatınızı bilmiş büyü dolunay vakti annenizin evden kendiliğinden gitmesi için yapılmış adam süslü konuşuyor ben cinleri olduğına inandım normal bir fal ya da ebced bakımıyla evin şekli halısı bilinmez ama bu biliyor

Şunu söylemek isterim parası olmayanlara ücretsiz bakıyor ...

Kalitesine gelince iyi yani şunu söyleyeyim annemin ve babamın bir zamanlar çocuğu olmuyormuş bunu dahi bildi ve bunun büyü nedenli olduğunu söyledi lan lı lunlu konuşma olayına gelince benimde cinim olsa bende öyle konuşurdum :sifone:

Defol git büyüsü diye bir şey yok. En azından geleneksel manada yok. Bu medyum vatandaş bayağı bir espirili anlaşılan. Neşesi yerinde. Öyle lanlı manlı konuşmalar da cabası.
Bu vatandaşın dediğine göre bir ayırma meselesi var. Tamam anlaşıldı.
Her şeyi görüyorsa, kim hangi usulle yapmış söylemedi mi? Önemli olan usuldür. Usulü bilmeden bir şey de çözülmez. Bomba imha gibi yanlış kabloyu kesmek olmaz. Ben de espiri yapayım neyim eksik?
Bir de bu kişi mi size sigara-cin bağlantısından bahsetti yoksa siz genel duyumlarınızla mı yazdınız? Alakası yoktur büyük bir zevzekliktir bilginiz olsun.
Beni dinlerseniz, bir şey öğrenmek istiyorsanız buraya tam bilgiyle yazın. Ya da bakım yaptırın tam bilgi sahibi olun. Ha başkasına bakım yaptırarak tam bilgi sahibi olacaksanız o vatandaşa da gitmeyin. Bu kadar basit.

benimde anlatmak istediğim buydu...ağzınıza sağlık :)

Biz bu mesafeden o kişinin medyumluk derecesini
tabi ki bilemem. Ona konuyu açan kişi karar vermeli.

Sigara ile cin ilişkisi konusunda Chilliout yok demiş.
Ben kendi deneyimimce bedensizlerle alakası var diyorum.
Çünkü kendime koruma yaptıktan sonra
sigara tüketimim aşırı derecede azaldı ve soğudum.

Şunu Söylemek İsterim Parası Olmayanlara Ücretsiz Bakıyor ...

Kalitesine Gelince İyi Yani Şunu Söyliyeyim Annemin Ve Babamın Bir Zamanlar Çocuğu Olmuyormuş Bunu Dahi Bildi Ve Bunun Büyü Nedenli Olduğunu Söyledi Lan lı Lunlu Konuşma oLayına Gelince Benimde Cinim Olsa Bende Öyle Konuşurdum :sifone:
Cinle irtibatan kuranın lan deme gibi bir hakkı mı oluyor? yoksa çok üst bir şey gibi algıladığınız için mi bu hakkı tanıyorsunuz? Ortada büyü var da kime yapılmış orayı çözmeye çalışıyorum şuan...

Biz bu mesafeden o kişinin medyumluk derecesini
tabi ki bilemem. Ona konuyu açan kişi karar vermeli.

Sigara ile cin ilişkisi konusunda Chilliout yok demiş.
Ben kendi deneyimimce bedensizlerle alakası var diyorum.
Çünkü kendime koruma yaptıktan sonra
sigara tüketimim aşırı derecede azaldı ve soğudum.

Bunu ortaya atan çok bilgin alim vs. vs. kişinin yazısını çok pardon fetvasını bayağı bir vakit önce Gizli Mabet içinde gördük ve layıkıyla da sildik. Mesele nereden geliyor bildiğim için zevzeklik dedim. Sigara dumanıyla beynimize giriyorlarmış falan o açıdan zevzeklik. Yazı bu kadar masum değildi, bunu sunan kişi bu alimin (!) başka şeylerini de yazmıştı oradan alerjim var şu sigara=varlık mevzusuna. Sigara markaları sigara ifritleriyle anlaşma yapıyor olmasın :D
Sizin olayınıza gelince, stresten arınmak, rahatlamak ve negatifliği azaltmak sigara tüketiminizi zaten azaltır. Varlıkların sigarayla olan ilişkisi sanırım en fazla stresin dolaylı etkisi olur.

Lütfen konudan sapmayalım defol-git büyüsü diye bir şey yok diyen arkadaşımız binlerce çeşit büyü var nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz lütfen...

Sadece dolunayda yapıldığı hakkında bilgim var! Adı da defol-git büyüsü bu kadar!

Bu arada cin ve sigara ilişkisi yok diyenler konuya yorum yazmasın bu ilişkiyi bilmeyenler zaten bu konu hakkınd ada bir şey bilmiyor demektir!

Bu arada Dream güzel özetlemişsin medyumun kalitesini gözümle gördüm ve gerçekten kaliteli bir medyum yerdeki halıya kadar bildi daha ne diyeyim :D

Çok ilginç bir şey daha yapıyor! İnsanları ayağa kaldırıp ana kraliçem salla diyor ve ayaktaki şahıs öne arkaya doğru istemsiz olarak eğiliyor!

Lütfen Konudan Sapmayalım Defol-Git Büyüsü Diye Bir Şey Yok Diyen Arkadaşımız Binlerce Çeşit Büyü Var Nasıl Bu Kadar Emin Konuşabiliyorsunuz Lütfen ...

Sadece Dolunayda Yapıldığı Hakkında Bilgim Var ! Adıda Defol-Git Büyüsü Bu Kadar !

BU ARADA CİN VE SİGARA İLİŞKİSİ YOK DİYENLER KONUYA YORUM YAZMASIN BU İLİŞKİYİ BİLMEYENLER ZATEN BU KONU HAKKINDADA BİR ŞEY BİLMİYOR DEMEKTİR !

siz bizim fikrimizi istediniz bizde söyledik...ben chillouta katılıyorum...madem medyumdan o kadar eminsiniz o halde parasını verinde bitsin...bir yorumunuz dikkatimi çekti:
sigara ve cin bağlantısını siz biliyorsunuz medyumda bilemez mi?emin olun medyumun yaptığı herşeyi SİZDE yapabilirsiniz...anladığım kadarıyla medyumun hadmi var cinleri var hepsi bu kadar...onu çok gözünüzde büyütmeyin çünkü ikinizde topraksınız...hatalıysam düzeltin ancak zaten hadim,cin vb.varlıklardan bilgi alınabilir:orta yaşlarda bir cinle bağlantı kuran bir insan emin olun sizin dedenizin babasına kadar herşeyi bilir...gömüleri söylüyor diyorsunuz bunuda açıklayayım:bilirsiniz ki cinler madde değildir onların temel yapıları bizim auramızdır yani enerji diyelim biz buna...şimdi peki bazıları cinleri anlayamayanlara plazma ışık demeti bazılarıda enerji diyor ikisinide açıklayayım:şimdi güneş ışıkları camdan geçiyor...peki bu ışık camı kırarak mı geçiyor?elbette hayır çünkü enerji yada plazma maddeye çarpmadan geçebilir...şimdi sizin gömü nerede?toprakta siz oraya ancak kazarak ulaşırsınız ancak cin maddelerin içinden geçebildiği için gömüyü anında bulabilir...ömürleri çok uzun olduğundan aile ferdlerinizin yaptıklarını TEK TEK anlatabilir...yani siz medyum sağlam diyorsunuz ancak benimde bir hocam vardı...gününün çoğunu çilehanede geçirirdi adam gün yüzü görmezdi neden?çünkü gün yüzü görürsem belki dünya nimetlerine kapılırım günah işlerim diye o hocam öldü mekanı cennet olsun oda benim herşeyimi bilirdi ve BAĞIŞ alırdı.yani parası olsa bile ancak ve ancak karşıdaki isterse bağış olarak alırdı...evinde eşya yoktu sadece bir seccade vardı ev dediğime bakmayın 2 tane oda bir de lavabosu vardı...işte sağlam medyum budur...bunlar kendilerini göstermezler neden?kibirlenip günah işlerim korkusuyla...şimdi siz bu hocayı gözünüzün önüne getirin birde sizin sigara içen o yüce medyumunuzu...ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım...

Lütfen Konudan Sapmayalım Defol-Git Büyüsü Diye Bir Şey Yok Diyen Arkadaşımız Binlerce Çeşit Büyü Var Nasıl Bu Kadar Emin Konuşabiliyorsunuz Lütfen ...

Sadece Dolunayda Yapıldığı Hakkında Bilgim Var ! Adıda Defol-Git Büyüsü Bu Kadar !

BU ARADA CİN VE SİGARA İLİŞKİSİ YOK DİYENLER KONUYA YORUM YAZMASIN BU İLİŞKİYİ BİLMEYENLER ZATEN BU KONU HAKKINDADA BİR ŞEY BİLMİYOR DEMEKTİR !

Sitemizde büyük harfle yazı yazmak, bağırmak anlamı taşıdığından, uygun görülmemektedir. Ayrıca flood yapmak da yasaktır. Yardım dilemişsiniz ve herkes kendi birikimini sizinle paylaşıyor. Kaynağını sormak başka, bağırma anlamı taşır gibi, net kestirip atmak başka.. Size yapılan majinin usulu nedir söylendi mi diye sorulmuş. Yanıt vermek yerine, ikili tartışma yaratacak yorumlarda bulunmayıp, üslubumuza dikkat edersek, forumdan yeterince faydalanabilirsiniz....

Sitemizde büyük harfle yazı yazmak, bağırmak anlamı taşıdığından, uygun görülmemektedir. Ayrıca flood yapmak da yasaktır. Yardım dilemişsiniz ve herkes kendi birikimini sizinle paylaşıyor. Kaynağını sormak başka, bağırma anlamı taşır gibi, net kestirip atmak başka.. Size yapılan majinin usulu nedir söylendi mi diye sorulmuş. Yanıt vermek yerine, ikili tartışma yaratacak yorumlarda bulunmayıp, üslubumuza dikkat edersek, forumdan yeterince faydalanabilirsiniz....

Flood kelimesi yerine daha düzgün bir kelime kullansak ard arda mesala? Ve büyük yazı için üzgünüm!

Kaynak soranlara söyledim elimde sadece dolunayda yapıldığına dair ve adının defol-git büyüsü olduğunu biliyorum ayrıntılı bilgim fazla yok malesef ...

Sayın EL-KAHHAR sitemiz Türk diline yeterince özen gösteriyor. Dilimizin içinde her kelimeye büyük harfle başlamak da yoktur.Bu da site kurallarına aykırıdır, bundan bahsetmedik dahi. Otobüs yerine oturgaçlı-götürgeç denilmediği kadar kullanım yeriyle alakalı sözcükler vardır. Flood da site dili içinde kullanılır. Elbette ard arda diyebiliriz ancak siz yine, aynı usul ile özürünüzde dahi bilir kişilik takınır gizlice iğnelerseniz, gerçek amacınıza ulaşana kadar, ikili tartışmaları daha çok yaşamanız olasıdır. Site kurallarını okuduğunuz farz ediyorum. İyi forumlar....

(30 x 13 inç)
Geri