Bir dalda sadece bir büyü yoktur,tüm ihtimalleri değerlendirerek olaya yön vermek gerekir...medyum büyü olduğunu nasıl anladı?neler yaptı?vaktini ve büyünün türünü bildiğine göre büyünün tamamını(yada yakınını)bilmesi gerekir...bu sorulara düzgün cevaplar geldiyse şimdi sıra büyünün analizine geldi:büyü ne zaman yapıldı?(ne zaman etkisini gösterdi).büyü deyip geçmemek lazım,bu bir havas mı?maji mi?yoksa farklı birşey mi?bu sorulara verebildiğiniz kadar cevap verin,bende ona göre yardımcı olmaya çalışayım...
Defol git büyüsü diye bir şey yok. En azından geleneksel manada yok. Bu medyum vatandaş bayağı bir espirili anlaşılan. Neşesi yerinde. Öyle lanlı manlı konuşmalar da cabası.MerhabaLar :
Öncelikle Medyumdan Bahsedeyim Bize Ön Okuma Yapmış Onun Tabiri İle Daha Önce Emniyette İstihbarat Amaçlı Çalışmış ve Doğuştan Görüntülü (anlamını bilmiosanız zaten konuya yorum yapmayın ) ... Şu An Kendi Evinde Gelen İnsanlara Para Karşılığı Büyü ve Lanet Bozuyor !
Öncelikle 10 Kişiyi Bir Odaya Topluyor Ön Okuma Yani İlk Gelenlere Ön Okuma Yapıyor Odada Gözümüzün Önünde Cinlerle Konuşuyor Cinlere Kraliçem ve Ana Kraliçem Diye İfade Ediyor Hatta Sanırım Cinlerden Biri Yanlış Bilgi Verdi ve Yanındaki Duvara Bakarak Bilemedin Lan Dedi Cine (Şaka DeğiL) Bio Enerji Kullandığını Söylüyor ve Cinlerden Yardım Aldığını Açıkça Söylüyor Zaten Söylemesine Gerek Yok Biz Odadayken Duvara Bakarak Onlarla Konuşuyor
Hatta Devamlı Sigara İçiyor Nedenini Bilen Bilir Zaten Neden Sigara İçtiğini !
Neyse Konuşmasının Devamında Odanın İçinde Bir Küre Var Diyor . (Hayali Yani) Ben Size Odaklandığım Zaman Bu Kürenin İçerisinde Sizin Önemli Olaylarınızı Görüyorum Diyor . Bize Evimizi Tarif Etti Resmen Yerdeki Halıya Kadar Bildi Babamın Define Kazısına Gittiğini Ve Hazine Perilerini Peşine Taktığını Söyledi ve Eksiksiz Olarak Bildi !
Büyü Olayına Gelince Dolunayda Anneme Defol-Git Büyüsü Yapıldığını Söyledi . Cinler Ona Bunun Sıradan Bir Büyü Olmadığını Söylemiş . Ve Bize Para Karşılığında Bu Büyüyü Bozabileceğini Söyledi !
Olay Bu Daha Seanslara Gitcez Aklıma Geldikçe Yazarım !!!
Defol git büyüsü diye bir şey yok. En azından geleneksel manada yok. Bu medyum vatandaş bayağı bir espirili anlaşılan. Neşesi yerinde. Öyle lanlı manlı konuşmalar da cabası.
Bu vatandaşın dediğine göre bir ayırma meselesi var. Tamam anlaşıldı.
Her şeyi görüyorsa, kim hangi usulle yapmış söylemedi mi? Önemli olan usuldür. Usulü bilmeden bir şey de çözülmez. Bomba imha gibi yanlış kabloyu kesmek olmaz. Ben de espiri yapayım neyim eksik?
Bir de bu kişi mi size sigara-cin bağlantısından bahsetti yoksa siz genel duyumlarınızla mı yazdınız? Alakası yoktur büyük bir zevzekliktir bilginiz olsun.
Beni dinlerseniz, bir şey öğrenmek istiyorsanız buraya tam bilgiyle yazın. Ya da bakım yaptırın tam bilgi sahibi olun. Ha başkasına bakım yaptırarak tam bilgi sahibi olacaksanız o vatandaşa da gitmeyin. Bu kadar basit.
Cinle irtibatan kuranın lan deme gibi bir hakkı mı oluyor? yoksa çok üst bir şey gibi algıladığınız için mi bu hakkı tanıyorsunuz? Ortada büyü var da kime yapılmış orayı çözmeye çalışıyorum şuan...Şunu Söylemek İsterim Parası Olmayanlara Ücretsiz Bakıyor ...
Kalitesine Gelince İyi Yani Şunu Söyliyeyim Annemin Ve Babamın Bir Zamanlar Çocuğu Olmuyormuş Bunu Dahi Bildi Ve Bunun Büyü Nedenli Olduğunu Söyledi Lan lı Lunlu Konuşma oLayına Gelince Benimde Cinim Olsa Bende Öyle Konuşurdum :sifone:
Biz bu mesafeden o kişinin medyumluk derecesini
tabi ki bilemem. Ona konuyu açan kişi karar vermeli.
Sigara ile cin ilişkisi konusunda Chilliout yok demiş.
Ben kendi deneyimimce bedensizlerle alakası var diyorum.
Çünkü kendime koruma yaptıktan sonra
sigara tüketimim aşırı derecede azaldı ve soğudum.
Lütfen Konudan Sapmayalım Defol-Git Büyüsü Diye Bir Şey Yok Diyen Arkadaşımız Binlerce Çeşit Büyü Var Nasıl Bu Kadar Emin Konuşabiliyorsunuz Lütfen ...
Sadece Dolunayda Yapıldığı Hakkında Bilgim Var ! Adıda Defol-Git Büyüsü Bu Kadar !
BU ARADA CİN VE SİGARA İLİŞKİSİ YOK DİYENLER KONUYA YORUM YAZMASIN BU İLİŞKİYİ BİLMEYENLER ZATEN BU KONU HAKKINDADA BİR ŞEY BİLMİYOR DEMEKTİR !
Lütfen Konudan Sapmayalım Defol-Git Büyüsü Diye Bir Şey Yok Diyen Arkadaşımız Binlerce Çeşit Büyü Var Nasıl Bu Kadar Emin Konuşabiliyorsunuz Lütfen ...
Sadece Dolunayda Yapıldığı Hakkında Bilgim Var ! Adıda Defol-Git Büyüsü Bu Kadar !
BU ARADA CİN VE SİGARA İLİŞKİSİ YOK DİYENLER KONUYA YORUM YAZMASIN BU İLİŞKİYİ BİLMEYENLER ZATEN BU KONU HAKKINDADA BİR ŞEY BİLMİYOR DEMEKTİR !
Sitemizde büyük harfle yazı yazmak, bağırmak anlamı taşıdığından, uygun görülmemektedir. Ayrıca flood yapmak da yasaktır. Yardım dilemişsiniz ve herkes kendi birikimini sizinle paylaşıyor. Kaynağını sormak başka, bağırma anlamı taşır gibi, net kestirip atmak başka.. Size yapılan majinin usulu nedir söylendi mi diye sorulmuş. Yanıt vermek yerine, ikili tartışma yaratacak yorumlarda bulunmayıp, üslubumuza dikkat edersek, forumdan yeterince faydalanabilirsiniz....