Dedemin cinlerle ilişkisi ve bana etkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan marestuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

marestuk

Banlı Kullanıcı
mMerhaba,

Geçen gün ailem ile sohbet ederken dedemin (babamın babasının) cinlerle haşır neşir olduğunu öğrendim, dedem 1995 vefat etti, o zaman küçük olduğum için hatırlamıyorum kendisini. annem ve abimin anlattığına göre dedem köydeki insanlara cinler aracılığı ile yardım eder cin düğünlerine gider hatta onlardan bir kaç tane hanımı olduğunu ve onlarla cinsel münasebete girdiğini öğrendim ne kadar doğru bilemem ama dedemin cinlerle ilişkisi varmış. babama bu konuyu açtığımda hemen konuyu değiştiriyor yada odadan kaçıyor ser verip sır vermiyor neler yaşadıklarını öğrenemiyorum ama tahminime göre çok olaylar yaşanmış. dedemin babası dedemin dedesi ve ondan önceki 4-5 nesil hep hooca ve mollalarmış bu ilimin dedeme ailesinden aktarıldığını düşünüyorum belki dedemde bir çocuğuna bu ilimi kazandırmak istemiştir ama bir bilgim yok

aklımda birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim

1-herhangi bir cinle iletişime geçersem ve kendimi X'in oğlu olan Y'nin torunu Z olarak tanıtırsam dedemi tanırlarmı dedem yüzünden bana yardım edip dostça yaklaşırlarmı
2-dedeme yoldaşlık eden o cinleri bulabilirmiyim herhangi bir cine söylesem bu konuda yol gösterebilirmi ?
3-dedemin neler yaşadığını bilmiyor kötü bir olaya karışmışsa acısını yada intikamını benden çıkarabilirlermi

şimdiden teşekkürler

1.Dedeni taniyan cinler buyuk ihtimal su anda da yasiyorlardir.
Yardim edip dostça yaklasmalari dedenin onlarla samimiyetine bagli.
3.Eger dedenle iyi seyler yasamamislarsa, çoktan sana ve ailene zarar vermeye çalisirlardi

1.Dedeni taniyan cinler buyuk ihtimal su anda da yasiyorlardir.
Yardim edip dostça yaklasmalari dedenin onlarla samimiyetine bagli.
3.Eger dedenle iyi seyler yasamamislarsa, çoktan sana ve ailene zarar vermeye çalisirlardi

ilgilendiğin için teşekkürler,
dedemin ne kadar samimi olduğunu neler yaşadığını bilmiyorum ayrıca dedemi tanıyan cinleri nasıl bulurum nasıl çağırırım onuda bilmiyorum, astral seyahate çıkabiliyorum acaba bu alemde bulmam mümkünmüdür.
bende dedem bir zarar vermemiştir diye düşünüyorum ve sizin gibi düşünüp eğer bir mesele olsaydı 20 yıl içinde hallederlerdi diye düşünüyorum.

ilgilendiğin için teşekkürler,
dedemin ne kadar samimi olduğunu neler yaşadığını bilmiyorum ayrıca dedemi tanıyan cinleri nasıl bulurum nasıl çağırırım onuda bilmiyorum, astral seyahate çıkabiliyorum acaba bu alemde bulmam mümkünmüdür.
bende dedem bir zarar vermemiştir diye düşünüyorum ve sizin gibi düşünüp eğer bir mesele olsaydı 20 yıl içinde hallederlerdi diye düşünüyorum.

Bir kisi oldukten sonra çogu zaman arkadas oldugu veya anlasma cinler aileden diger bir uyeye miras kaliyor yani sonradan gelen aileden bir bireyle arkadaslik ve anlasma surduruluyor.
Astral seyahatte degil de ancak yapacagin bir davette bulabilirsin bence. Evin içinde yasiyor olma ihtimalleri de var. Keske adlarini bilseydin o zaman bulabilirdin.

Bir kisi oldukten sonra çogu zaman arkadas oldugu veya anlasma cinler aileden diger bir uyeye miras kaliyor yani sonradan gelen aileden bir bireyle arkadaslik ve anlasma surduruluyor.
Astral seyahatte degil de ancak yapacagin bir davette bulabilirsin bence. Evin içinde yasiyor olma ihtimalleri de var. Keske adlarini bilseydin o zaman bulabilirdin.

dedemin ve babamların yaşadığı ev yıkılmış, dedem aile fertlerinden bazılarını alarak farklı bir ilde bir apartman dairesine yerleşmiş, miras kalsa bile kime kaldığını bilemiyorum babamlar 16 kardeşler, kim bilir hangisi ile iletişim halindeler belkide dedem çocuklarını uzak tutmak istemiştir, adlarını bilmiyorum ne yazıkki, bulmam imkansızmı oluyor

Başka birisine miras kalsa da sen onlarla iletişim kurduğun halde seninle devam ettirebilirler diye düşünüyorum sonuçta onları hiç tanımayacak birinin peşinde neden gezsinler ? Ev yıkılsa da yine de sizi takip ettiklerini düşünüyorum .

Bence de onlarla tekrardan iletisim kurdugun halde anlasmayi seninle devam ettirirler.

Olayın Aslını astarını bilmeden bunlara kalkışma derim.

Deden hakknıda bilgi edinmeye çalış ilk önce sonra ne yapacağına karar verirsin

benimde anneannem sizin dedeniz gibiydi. ama onlarla nasıl bir iletişim halindeydi napardı bilmiyorum. ama sizinde hatırlamama olayınızı anlamış değilim. çünkü ben daha 2 yaşımdan tut şu yaşıma kadar anneannemi hatırlarım birde böyle şeylerle alakalı kişiler bazı şeyler yapıyorlar ve siz bu yaptıklarına şahit oluyorsunuz. mesela ben hastalandığımda bana bazı şeyler yaptığını hatırlarım sonra kahve fallarını hatırlarım. birde enfes bi kadındı anneannem şimdi ki falcılar gerçekten fos. mesela hatırladıklarımı anlatayım daha 9 yaşındaydım anneannem bana 17 yaşında birileri sana şu zararı vericek dedi dikkat et dedi tabi ben küçüğüm daha çok korktum herkesten kim yapar bunu diye sonra akllımdan çıktı tabi ama 17 yaşımda cidden birileri bana dediği zararı verdi. sonra ev çekilişimiz vardı. ozaman ben 13 yaşımdaydım anneanne bize kaçıncı kat çıkıcak dedim 2 kat dedi 2 çıktı. mistik bir kadındı. etrafında böyle değişik kişiler olan kişiler bunları fark edememe gibi bir şey bence sözkonusu değil ya siz dedeniz nerdeyse hiç görüşmüyordunuz ya da hafızanız çok zayıf. çünkü 2 yaşımdan beri bi sürü hatıram var anneannemle birde zaten korkuyorsunuz ve mistik şeyler olunca ister istemez hafınıza kazınıyor. ve akıl sağlığını kaybederek öldü anneannemde. ondan anneme ve bana kalma bazı özel şeyler var. belkide daha bilmediğim daha bazı şeylerde var bilmiyorum. birde size şuan istenilen şeyler gibi gözükebilir ama normal bir insanın yaşaması isteyeceği şeyler değil bence bunlar. çünkü her insanı sectiklerini düşünmüyorum bu varlıkların. siz çağırsanızda sizinle devam etmeyebilirler. çünkü dedenizin kritirlerine sahip olmanız lazım. ben bu olaya böyle bakıyor ve yorumluyorum ne kadar doğrudur bilemem dediklerim ama genelde anneannemden tut diğer tanıdığım kişilerin hepsinin verdiği elektrik hayata bakışı duruşu ne bileyim belli ediyor. ve genelde bunlarla yani varlıklarla başlama anları kişiler mutsuzken, yanlız ve bir ıssızlıkta iken başlıyor. yani varlıklar kanımca bunlar yanlız ve ıssız tabir edilen yerde görüşmeye geçiyor. ve sonra hayat boyu o insanla takılıyorlar. yani dur bir çağırma ritüle yapayımda varlığım olsun değil bu tanıdığım insanlar.

dedenize geri dönersem şimdi dedenizin onlarla iyi mi kötü mü bir ilişkisi olduğunu bilmiyorsunuz. belkide hiç ilişkisi yoktu ve sizin dedeniz etrafınızdakileri kandırıyor olabilirde. diyeceksin anneannende öyleyse diye ben şahidim anneannem gerçekti bu konuda. sizde dedenizin bu konuda gerçek mi sahte mi olduğunu ona yardım ettiği kişilere ulaşarak anlayabilirsiniz. onlar kesinlikle der. çünkü eminim anlarlar sahte mi gerçek olduğunu. ayrıca babanızın bu konuda sizinle konuşmamasıda tuhaf. kötü bir şeyler mi oldu ki acaba. babanız bu duruma karşıda olabilir ama diğer kişileride bir yoklayın herkes konuşmak istemiyorsa kötü şeylerde yaşanmış olabilir. ya da bi sahtekar olabilir. seninde aynı şeyleri yapamınıda istemiyor olabilir baban. varlıklara bulaşmanı tavsiye etmem aptalca bi davranış olur şu anlattığınız kadarıyla harekete geçmeniz dahilinde. çünkü gelen varlıklar sizi ciddiye almayabilirler. zarar görebilirsiniz. ve şunuda söyleyim daha önceki mesajlarımda da belirttim VARLIKLA İLİŞKİN BAŞLADI DİYELİM ONLAR SENİ SADECE KULLANIRLAR. VARLIKLARIN NE DİNDEN OLDUKLARININ ÖNEMİ YOK. SENİ KULLANIRLAR. EVET NE KADAR İSTERSEN ZENGİNLERSİN YA DA BAŞKA ŞEYLERİDE YAPARSIN. AMA BU ELDE ETTİKLERİNE İYİ YOLLA KAZANMAZSIN. ayrıca senin enerjini alıcaklar bunlarla bi iş yaparken inanılmaz enerjini alıyorlar. bence sen bu konuyu kapat deden hayatta değil. birde büyük ihtimal ailede birileriyle devam ediyor olabilir bu varlıklar. diyeceksin ailemde biri yok böyle diye. tabi ki kendini göstermek istemez korkar herkes ondan uzaklaşırlar deli damgası yer vs vs gizlenir oyüzden. Ailedeki kişilere bak anormal davranış sergileyenleri görürsen yakından takibe al. tabi kişinin kendisi kendini ne kadar ele verirse bilebilirsin. kısacası eğer deden gerçekten böyleyse büyük ihtimal ailenizde devam edicektir bunun etkileri.

Kısaca
1-evet(senin ilmini sınarlar. Dedeninkinden azsa umursamazlar.)
2-evet(cinlerin özellikle aynı bölgede yaşıyanları diğerlerinin ismini bilirler. Çok fısıldaşırlar ettiğin bir laf öteki şehirlere bile saniyede ulaşır.)
3-evet(ama kinleri olsa babana giderlerdi önce babanın başına böyle birşey gelmemişse endişelenmene gerek yok)

@aşk

öncelikle uğraşıp cevap verdiğin için teşekkür ederim. dediğim gibi dedem 95 te vefat etti o zaman 4 yaşındaydım, ben 2 yaşındayken dedem farklı bir ile göç etmiş zaten, o yüzden sadece süliyetini hatırlayabiliyorum birde bir kaç anımızı daha fazla birşey hatırlayamıyorum, tavsiyeleriniz için teşekkürler, aileden birisi ile devam ediceklerini sanmıyorum ama olabilirde sorup soruşturmam lazım ağzı gevşek bir halam var :) bana yardımcı olacaktır herhalde, en iyisi bir ziyaret etmek kendisini, tekrar teşekkür ederim

ilim sonradan kazanılan birşey değilmidir, daha henüz bir ilimde diğerlerine göre önde değilim, kendimi çeşitli konularda geliştirdikten sonramı yönelmeliyim bu konuya, ne şekilde sınarlar ? birde aynı bölgede yaşayanlar demişsiniz benle memleketim arasında yaklaşık 1500 km var, onlardaki bölge kavramı nasıldır, bir ülke olarakmı bölge, şehir olarakmı, mahalle olarakmı

ilim sonradan kazanılan birşey değilmidir, daha henüz bir ilimde diğerlerine göre önde değilim, kendimi çeşitli konularda geliştirdikten sonramı yönelmeliyim bu konuya, ne şekilde sınarlar ? birde aynı bölgede yaşayanlar demişsiniz benle memleketim arasında yaklaşık 1500 km var, onlardaki bölge kavramı nasıldır, bir ülke olarakmı bölge, şehir olarakmı, mahalle olarakmı

Deden sana el vermiş mi diye bakabilirler(ki vermemiş belliki) Onlar hakkında ne bildiğine bakarlar, havas ararlar hatta deden mübarek bir zatsa ledûn bile arayabilirler.

Bölge den kastım kabiledir aynı kabile içinde haberler ve isimler hemen yayılır. Kabile ismini veya o cinlerin ismini bilmiyorsan bir cinden yardım alabilirsin, dedenin ismiyle kendini belli etmen akıllıca olabilirde olmayabilirde bu dedenin şerle mi hayır la mı bu işlerle uğraştığına bağlı. Ya hiç bulaşma(kesinlikle tavsiyem) ya da ilmin doruktayken başla ki bu zor olandır.

Dedenin isminden bahsederken dedenin babasının isminide söylemen doğru olur. Çünkü bu tür uygulamalarda baba ismi soyad gibidir.
ama 3 üncü kez söylüyorum ilmin yoksa BULAŞMA.

Ben kenzül arşla bir tanesini yanlışlıkla çağırdım bana melekmiş gibi yaklaşarak görüşlerini aşılayacak küfre çekecekti ama ben ilmimle onun cin olduğunu anladım lakin mümin salih cin sanıp kovmadım. o da oyununun bozulduğunu anlayınca bir miktar benle uğraştı Allah'a şükür hiçbir zarar görmeden yine kenzül arşla kovdum.
İlmim iyice artmadıkça bidaha bulaşmam.

Sn.marestuk,inanın şu ilgilendiğiniz konu kendinizi aldatmaktan öte birşey değil.Cinler sizin kim olduğunuzu bilir.Yani seni senden daha iyi tanır.Sen kendini nasıl x yerine z olduğunu söyleyeleyerek kandıracağını sanıyorsun düşündüğün gibi değil eğer öyle olsaydı onların adı cin olmazdı.Babanızın size neden sır vermediği konusunda belki siz korkmayın diye anlatmıyorda olabilir,belkide dedenden sonra babana geçmişde baban,annenden ve senden herkezden birşeyler saklıyorda olabilirmi?En iyisi kardeşim sen hiç uğraşma böyle şeylerle,sen zorla cinler gelsin beni kaşısın diyorsun sakın bulaşma ilgilenme konuyuda burada kapat.

Sn.marestuk,inanın şu ilgilendiğiniz konu kendinizi aldatmaktan öte birşey değil.Cinler sizin kim olduğunuzu bilir.Yani seni senden daha iyi tanır.Sen kendini nasıl x yerine z olduğunu söyleyeleyerek kandıracağını sanıyorsun düşündüğün gibi değil eğer öyle olsaydı onların adı cin olmazdı.Babanızın size neden sır vermediği konusunda belki siz korkmayın diye anlatmıyorda olabilir,belkide dedenden sonra babana geçmişde baban,annenden ve senden herkezden birşeyler saklıyorda olabilirmi?En iyisi kardeşim sen hiç uğraşma böyle şeylerle,sen zorla cinler gelsin beni kaşısın diyorsun sakın bulaşma ilgilenme konuyuda burada kapat.

siz olayı yanlış anlamışsınız kendimi başkası gibi tanıtmak gibi bir amacım yok, dedemin ismini kullanarak ona gösterilen bir hürmet varsa banada gösterilmesinin mümkün olup olmadığını öğrenmek istiyorum mümkünse nasıl olduğunu, kusura bakmayın bu site bu amaçlarımıza cevap vermek için kurulmuş bir site, benim tercihim bu yönde siz ancak tavsiyede bulunabilirsiniz irademe karışamazsınız

benim düşünceme göre (birazda gördüklerim bazı olaylara göre) eğer deden birine el vermediyse onlar başka yerlere gitmişlerdir senin istemenle gelmezler kimle irtibattaysalar o kişiyle kalırlar ölene kadar.Yani dedemin cinleri vardı benimde olur diye bir kural yok.

Ben senin iradene karışmıyorum sen sadece macera arıyorsun ve belkide yaş olarak daha gençsin bulaşma diye sana bir abi nasihatı vermek istedim.Ama sen bilirsin buyur cinler seni bekliyor tanış ve danış onlarla.Ayrıca hürmet isimlere değil kişinin şahsına gösterilir cinlerde senin ismine bakıpta ha bu dede deyipte senin elini öpecek kadar saf olacaklarınıda düşünmüyorum.

Kardeşim dedenin ismini söylemeyle sana hürmet göstermezler onlar ilgilendikleri şahısa saygı hürmet gösterirlerse gösterirler.Belkide dedenin onlardan hürmet görecek bir sırrı vardı.Deden onlarla görüşmüş konuşmuş diye illaki seninde onlarla haşir neşir olmak zorundasın anlamına gelmez.Sen sanki sana altın veya akçe gibi bir miras kalmışta bunu paylaşır gibi bir davadan bahsediyor gibisin ve hakkımı verin bana der gibisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri