"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daha Çok Okursun

Secretwonders

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Ben siteye yeni üyeyim . Bir çok konu başlığını okuyorum . Büyüler hakkında bir çok defa dolandırılmış biriyim ki daha çok yeni çok ciddi miktarlar .. cimer’e taşıdım konuyu vs. bu konuda da sorularım var ve hatta gerçekten bana yardımcı olabilecek birini arıyorum. ama öncelikle merak ettiğim şeyi sormak istiyorum.
Nasıl nereden başlarım bilemiyorum bir çok deneyimim ve ailemin de deneyimleri senelerce oldu ve oluyor .. anneanemden ve onun da gerilerinden ailemde olduğu söylenen varlık veya varlıklar var.
Bunu görebilen biri, bir tanesinin devamlı benimle olduğunu hatta bana duygusal bağlandığını benim de onu takip edildiğimi hissederek bildiğimi hissettiğimi söyledi ki bir minvalde bu hissim var evet , ama ben her zaman izin vermediğim sürece bana görünemez diye koşulladım. Bana görünmesine daha fazla hissettirmesine müsade etmiyorum. Lohusayken beni alıp götürmeye çalışan bir köşede durup bana dik dik bakan o kısa tıknaz kadını unutamıyorum . Uyanıktım . Çokça çaba sonucu annem okuyarak kendime getirebilmiş beni gideceğimden korkmuş çok.. bu ve bir çok deneyimim oldu lakin;
Esas merak ettiğim ise uykularım.
Bazı geceler uyurken bir anda ayak parmaklarımdan başlayan bir uyuşma hissediyorum adına karabasan diyemiyorum çünkü üzerime çöken bir ağırlıktan çok fazlası bu. Bu uyuşma başladığında asla kalkamayacağımı biliyorum, bilinçliyim çünkü bunu fark ediyorum. Geldi diyorum kendi kendime ve o uyuşukluk omzuma kadar çıkıyor ben ise okumaya başlıyorum. Bildiğim tüm duaları.. ve o sırada bir sesi bana “oku oku daha çok okursun” diyerek gülüyor ve o beni bırakana kadar ne yaparsam yapayım o karıncalanma uyuşma çınlama sesi ile beraber sürüyor.
Çok sık olmamakla beraber eğer bir karabasan olayı yaşayacaksam bu bende bu şekilde tesir ediyor
Bunun ne olabileceği hakkında bir fikri olan var ise çok sevineceğim.

Geri