"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok yoruldum hüzünlüyüm...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cagatay98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagatay98

Kayıtlı Üye
Nereden başlasam bilemedim 1 yıldır bir kızı seviyorum hemde çok her fırsatta konuşmaya çalıştım taki 1 ay öncesine kadar...En yakın erkek arkadaşım olan zat kızla sinemaya falan gitmiş ama arkadaşız diyor kızla.Bende şüphelenmeye başladım ama yapmaz dedim,insanlık hali işte 3 gün sonra ben bundan hoşlanıyorum diye mesaj attı hiçbişiy diyemedim dondum kaldım gerçekten.En yakın arkadaşım bana bunu nasıl yapabilirdi ? Kızda onu bu kadar sevdiğimi bile bile arkadaşıma güvendiğini söyledi çok yıkıldım arkadaşlar.Üzülüyorum gerçekten ne yapsam bilemedim artık.Hayata küstüm sayılır :(

Öncelikle şunu söyleyim fazla modern olmanın gereği yok herşeyin bir sınırı olmalı
kızla erkeğin fıtratı birbirlerine yakınlaşmak üzere yaratılmıştır
bir kızın erkek arkadaşı olabilir tabi ama bir sınırı olmalı bunun
yok sınır olmuyorsa ozaman duygusal her türlü yakınlaşmaya hazır olmalısınız
arkadaşınızın bence en baştan bir niyeti vardı ama size söylememiş
sonradan söylemeye mecbur kalınca bahsetmiş artık
bence sevgilinizi biraz sahiplenin

Öncelikle şunu söyleyim fazla modern olmanın gereği yok herşeyin bir sınırı olmalı
kızla erkeğin fıtratı birbirlerine yakınlaşmak üzere yaratılmıştır
bir kızın erkek arkadaşı olabilir tabi ama bir sınırı olmalı bunun
yok sınır olmuyorsa ozaman duygusal her türlü yakınlaşmaya hazır olmalısınız
arkadaşınızın bence en baştan bir niyeti vardı ama size söylememiş
sonradan söylemeye mecbur kalınca bahsetmiş artık
bence sevgilinizi biraz sahiplenin

haklısın galiba ama iş işten geçti artık :( benim hatamda var ama yakıştıramadım arkadaşıma onca senedir yakınız sonuçta

haklısın galiba ama iş işten geçti artık :( benim hatamda var ama yakıştıramadım arkadaşıma onca senedir yakınız sonuçta
Nekadar yakın olursa olsun,kız arkadaşınızın başka bir erkekle sinemaya gitmesi abartı
kız arkadaşınızdada hata var böyle birşey yapması uygun değildi
siz siz olun çok yakınınızda olsa herkeze güvenmeyin

Ne söylesek sizi avutmaz,bence her şeyi zamana bırakın..Yaşanıcak ne varsa yaşansın,yapmanız gereken tek şey yüzleşmek olsun.İhanetse ihanet,kabul edin gitsin.Dost kazığıysa dost kazığı,sindirmeye kabul etmeye çalışın.Duygular akması gerektiği gibi aksın ama bir yerde sıkışıp kalmasınlar.
Yaşınızı bilmiyorum ama emin olun yaşadığınız her üzüntü sizi duygusal olarak bir adım daha öteye taşıycak...Üzülerek söylüyorum ki bazı olaylara böyle bakmaktan başka çaresi olmuyor bazen insanın.Ama iyi de geliyor,gelmek zorunda çünkü bir şekilde devam etmeliyiz bu hayata.Hayata küsseniz emin olun yine siz kaybedersiniz.Hepimiz toplanıp hayata küssek yine biz kaybederiz.

Ne söylesek sizi avutmaz,bence her şeyi zamana bırakın..Yaşanıcak ne varsa yaşansın,yapmanız gereken tek şey yüzleşmek olsun.İhanetse ihanet,kabul edin gitsin.Dost kazığıysa dost kazığı,sindirmeye kabul etmeye çalışın.Duygular akması gerektiği gibi aksın ama bir yerde sıkışıp kalmasınlar.
Yaşınızı bilmiyorum ama emin olun yaşadığınız her üzüntü sizi duygusal olarak bir adım daha öteye taşıycak...Üzülerek söylüyorum ki bazı olaylara böyle bakmaktan başka çaresi olmuyor bazen insanın.Ama iyi de geliyor,gelmek zorunda çünkü bir şekilde devam etmeliyiz bu hayata.Hayata küsseniz emin olun yine siz kaybedersiniz.Hepimiz toplanıp hayata küssek yine biz kaybederiz.

haklısınız galiba ...

EN yakin arkadasim sevgilimle yemege gitse ne yapardim bilmiyorum. Kolay bir sey degil bence de en iyisi zamana birakmak yine de ama onleminizi alacaksiniz tabi. Tepkinizi ortaya koymak zorundasiniz. Oyle en yakin arkadasinin sevgilisiyle haber vermeden sinemaya gitmek saygiyla, susmayla ve sabirla karsilanacak bir durum degil bence.

Ama size arti degerleri de olacak bunun Hazar in soyledigi gibi. Duygusal yonden tecrube kazanacak, kuvvetleneceksiniz. Insanlara onlara mecbur oldugunuzu gostermek sizi zayiflatir ve onlardan dolayi hayal kirikligina ugramanizi saglar. Aksine tepkinizi gosterip hayatiniza devam edin.

Giden bir sevgili olsun hayatta daha değerli şeyler var şu an belki kaybetmiş gibi görünüyorsunuz ama musibetlerdede hayır vardır,
mesela sevgilinizin bu hayatta beraber yürünmeyecek birisinin olduğunu öğrendiniz
arkadaşınızın sadık bir dost olmadığını içten pazarlıklı birisi olduğunu öğrendiniz.
Bu olay olmasaydı ve bu iki insan çok ilerde sizin başınıza daha farklı bir dert açsaydı ?
olaya birde bu yönünden bakın böyle insanların gerçek yüzünü gördüğünüze şükredin

ama şunuda diyim faros'unda dediği gibi bu saygıyla sabırla karşılanıcak bir durum değil bence ikisinede tam kalplerine oturucak birer laf söyleyip hayatınızdan uzaklaştırın ikisinide.

Bu aşamadan sonrada kendinizi eve falan kapatmayın üzüntülü günler yaşamayın size kalleşlik yapanlar bu duruma düşsün
dünyada herşeyin bir karşılığı vardır onlarda elbette bu hayatta bir karşılık bulucaklardır,kafanızı dağıtıcak aktiviteler ile meşgul olun arkadaşlarınızla takılın
hayatta daha çok güzel şeyler çıkıcak karşınıza

1.Kız arkadaşınız sizin sevgiliniz mi yoksa daha açılamadığınız bir arkadaşınız mı?
2.Erkek arkadaşınız onu sevdiğinizi biliyor da mı onunla sinemaya gidiyor yoksa bilmeden mi gidiyor?
Kimin suçu var anlayamadım ?

Eğer arkadaşınız ve kız sizin kızı sevdiğinizi biliyorsa sinirlenmekte ve üzülmekte haklısınız. Bu durumda benim yapacağım şey intikam almak için fırsat kollamak. İlahi adalete de bırakabilirim ama o geç işleyebiliyor. Ama eğer arkadaşınız ve kız ya da sadece biri sizin kızı sevdiğinizi bilmiyorsa o zaman ya bilen kişiyle uğraşacaksınız ya da kimse bilmiyorsa bir şey yapmayacak acınızla yaşayıp yüzleşeceksiniz. Ya daeğer kızın size az da olsa ilgisi varsa başka bir kız bulıup o kızı kıskandırabilirsiniz. Ama o zaman bulduğunuz kızı kullanmış olursunuz. Böyle olmaması yani kullanmamış olmak için de bulduğunuz kızla bu işi yapabilmek için önceden anlaşabilirsiniz. Mutlaka böyle bir şey yapmayı kabul eden biri olacaktır. Ben eğer işim yoksa ve biri bana böyle bir şey teklif etmişse ve eğer o kişiyi arkadaş olarak seviyorsam bunu yapardım. Ha siz eğer bunlar bu tavsiyeler çok kötü geldi diyorsanız kafanızı başka şeylere vererek unutmaya çalışın puzzle kitaplar vs.

bir kız bi erkekten hoşlanıp sinemaya gidiyor ve bu sinemaya gittikleri kişide ondan hoşlanıyor. bundan doğal ne var.
Sizse bu kızdan hoşlanıyorsunuz ama kızın haberi yok, herhangibir konuşma yada karşılıklı duygu paylaşımıda yok. -Olsaydı başka biriyle gezmezdi bu kız, özellikle arkadaşınızla-
Arkadaşınız size bunu yapmaz derken neyi kast ettiniz bilmiyorum, ortada yanlış bir şey yok.
Biraz plotonik durumdasınız, Kızda belli arkadaşınızdan hoşlanıyorsa, sizde kendinizi seven birini bulursunuz umarım.

sağolun arkadaşlar moral oldu bu arada kızla yakındım yani tam dananın koptuğu yerde işte bu iş çıktı aramız açıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri