"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çok nazar alıyorum :S

sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MerlinMustafa

Kayıtlı Üye
Belki yanlış yere yazıyorum ama yazıcak yer bulamadım.Annem okul aile birliğinde ve benim en yakın arkadaşımın anneside.Ama kadında çok fena göz var annemi öpüyorum eve geldiğimizde bi aramız kötüleşiyo.Oğluna ders çalıştırıyorum 30 40 aldığı sınavdan 80 70 alıyor o gün hemen burnumda homzumda büyük büyük sivilce gibi şeyler çıkıyo ne yapcam :SS yardım edin.Kadının babası gözüyle bir danayı devirirmiş öyle yani korkuyorum annemle aram açıldı :S

Annenizle aranız düzelecek. Kadını görünce içinizden felak ve nas nurelerini okuyun nazarına iyi gelir. Bu ve bu gibi şeyleri fazla düşünmeyin. Birazda evham yapıyorsunuz.

Kendine mavi nazar boncuğu tak mustafa. Birde annene ters davranma git öp, bak bakalım nasıl aranız düzelecek. Yaşın gereği ona biraz sert çıkmış olmayasın sakın. Annen senin için ayetel kursi okur bişeyciğin kalmaz. Sivilcelerinde zamanı dır, ergenliğin belirtiler. Çok cips, asitli içecekler, ve hazır gıda tüketme. Hamburger gibi vs. Sevgiler.

Ergenlik teyim tamam ama ergenlik sivilcesinin 3 4 katı büyüklükte burnumda çıktı :S okulda dalga geçiyolar.Ama nedense hep bu kadın beni sevince bunlar oluyor sırtımda bile çıktı :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri