Cinlere Emir vermek ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seyforeis96

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok merak ediyorum o kadar çok kişi anlatıyor ben cinle evliyim cinlerle konuşuyorum istediğimi yaptırıyorum bunlar gerçek mi bana kanıtlayıcı bir cevap verebilirmisiniz?

Ben bu cin meseleriyle çok uğraştım ama hiç bir şey olmadı.

Teşekkürler...

Gerçek olanlar da,kurmaca olanlarda var.

Aslında o kadar büyük olaylar değil,abartılıyormu yoksa korkulması normalmi tartışılır..

Siz yinede tek başınıza uğraşmayın ne olacağı belli olmaz.

Duyduğuma göre müslaman cin gelirse istediğini yaptırıyormuşsun (define buldurma gibi gibi ) bunları karşılıklımı yapıyoruz bizde bir bedel ödemek zorundamıyız böyle birşey olursa acaba ?

Duyduğuma göre müslaman cin gelirse istediğini yaptırıyormuşsun (define buldurma gibi gibi ) bunları karşılıklımı yapıyoruz bizde bir bedel ödemek zorundamıyız böyle birşey olursa acaba ?

Müslüman cinler ,insanlar ve cinlerin iletişim kurmasının yasak olduğunu bildiği için çok zorunlu olmadıkça iletişime geçmez herhalde.

Ayrıca nasıl insan dinine göre iyi yada kötü olmuyorsa cinler içinde aynısı geçerli sırf birisi müslüman diye iyi olacak hali yok,aynısı cinler içinde geçerli.

Bazı kimseler nasıl cinler insanlara musallat oluyorsa aynı şekilde onların canlarını sıkıp bağlılık yemini ettiriyor,tabi bu kolay olmuyor.

Çoğu insan cinleri yönettiğini zanneder aslı öyle değildir cinler onu yönetir ama bunu ruhu bile duymaz . Bu iş İlim irfan işidir her baba yiğidin harcı değildir

Bence çok şanslısın sen onlarla uğraşmaya çalışıyorsun ama sana birşey yapmıyorlar.. Bazılarımız uğraşmaz ama nedense gelir bulur. Acaba bu çarpılma dedğimiz olaylamı oluyor bilmem. Öyle iletişim falanda kurmazlar, (aman kalsın zaten) maksat rahatsızlık vermek, korkutmak oluyor bazlarının işi gücü. İyisimi dertsiz insan başına birde cin musallat etme, mutlu mesut yaşa :)

Bence bunu söyleyenlerin çoğusu uyduruyorlar sanki muhabbet kuşu yönetiyormuş gibi anlatıyorlar o işler okadar kolay olsaydı ohooo.

Ayrıca müslüman cin'ler yardım eder deniliyor ben bu konuda şöyle düşünüyorum tanımadığınız müslüman bir insan nekadar yardım ediyorsa müslüman bir cin'de okadar yardım ediyordur.

Bu konu ile ilgili sitemizde birçok kez bu tür soruların cevabı verildi. Birçok açıklama yapıldı. Birçok sistem anlatıldı. Bu tür konuları açan kişiler artık site içinde önce bir araştırmalı ve daha sonra konu açmalı. Armut pişsin ağzıma düşsün olmasın artık. Gelişmek ve öğrenmek istiyorsanız biraz emek sarf etmelisiniz. Çünkü bu yollar sabır ve emek ile geçilecek yollardır. Bu konuda yine diğer üyelerimiz yeterli cevabı verdiği için ve bahsettiğim sebeplerden dolayı konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri