Cinler musallat olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seyforeis96

Kayıtlı Üye
Beyler ben cinlerle uğraştıkdan sonra hiç bir his almamaya başladım üzülme,sevinmek,gülmek,ağlamak sanki robot gibi hissediyorum kendimi bom boş yaşıyormuşum gibi bi kaç ay önce rüyamda bana musallat olmuştu ama korkutucu değildi bu yüzden olmuş olabilirmi ?

Her olayı cinlere bağlamak çok yanlış ayrıca cinlerle uğraşmak kelimesi çok yanlış olmuş olayı doğaüstü güçlerle değilde hem psikolojik hem de sosyolojik açıdan değerlendirilmeli doğrusu da budur

Eğer musallat olduklarını düşünüyorsan cin mektubu deneyebilirsin. Ama bişey sormak istiyorum, cinlerle uğraşırken korunmanı yaptın mı ?

Bahsettiğimiz belirtiler paranormal bir olay ile ilgili değil depresyon belirtileri. Çözüm ise bu konuda uzmanlardan yardım almak

Eğer musallat olduklarını düşünüyorsan cin mektubu deneyebilirsin. Ama bişey sormak istiyorum, cinlerle uğraşırken korunmanı yaptın mı ?

Sitede bilmem kaç yüzkere söylendi cin mektubu işe yaramaz,lütfen araştırarak cevap verelim yardım isteyenlerin durumunun ciddiyetini düşünerek.

Sitede bilmem kaç yüzkere söylendi cin mektubu işe yaramaz,lütfen araştırarak cevap verelim yardım isteyenlerin durumunun ciddiyetini düşünerek.
Ben gerçekten sizi anlamıyorum nasıl işe yaramaz diyosunuz siz kimsiniz din alimimi yoksa dinle çok ilgili birisimi eger öyle olsaydınız işe yaramaz diyemezdiniz bence sizde işin ciddiyetini anlayıp yorum yapın sizden ve benden daha çok bilgisi oldugunu düşünerek inanıyorum sizede tavsiye ederim.
[video=youtube;NJtR5o2hvmA]http://www.youtube.com/watch?v=NJtR5o2hvmA[/video]

Bilgili olmadığını nereden biliyorsunuz? Bilgili gözükmesi için illa kamera karşısında bildiklerini mi anlatması lazım?!
Cin mektubu denilen şey koruyucu bir etki yaratmaz.Tam tersine olayı daha da kötüleştirebilir. Bu konuda Urum ve Yule'de dahil olmak üzere bazı moderatörler de yazılar yazdı, okumalısınız.
Videoda konuşan kişi bir Havas ilmi ustası değil.
evet siz bu insanlardan daha çok bilgilisiniz daha çok okudunuz yada size ögretenler bu insanlardan daha bilgiliydi burda sizinle tartısmak için yazmadım sadece uyarıyorum bu insanların yap dedigini yapma diyosunuz günaha girmeyin.

Ben bir müslümanım ama şunu kabul etmek lazım hocaların ağızlarında dolaşan bir çok şey efsaneden ibarettir cin mektubu sizi korumaz,bu mektup zamanında hz.peygamber tarafından bir sahabesini rahatsız eden cinlere yazılmıştır ve şunuda belirtmekte fayda var ilgili kişiyi korunmak için sadece o kişi için yazılmış bir mektuptur ve sadece o kişiye özel olarak o mektupta peygamber nazarı vardır peygamber birşeyi murat ettiğinde Allah derhal onu yaratır çünki o resulünü yalancı çıkartmaz ve çıkartmamıştır da ilgili kişi bu mektup sayesinde korunmuştur ama bukadar,sonraki gelenlere bir faydası olmaz bu mektubun.Tam aksine zarar verir ki yakın şahidiyim zarar verdiğine dair.

Ayrıca biraz mantıklı olmak lazım havas meselesini hocalardan mı öğrenicez ? Dini bir meseleyi ( fıkıh hadis kelam vs.) nasıl ki bir havasçı bilemezse bir havas meselesinide bir cami hocası bilemez her işi ehlinden sorucaksınız.

Ayrıca bir hatırlatma yapayım bilgi ortaya çıkıp böbürlenmek için öğrenilmez yada ben bilgiliyim diyip durumakta olmaz,ne yani bilgili olmak için insanlardan üstemi çıkmamız lazım ? benimde kendimce bildiklerim var en azından benim bilgim efsanelere dayanmıyor.

cin mektubunun sahih olmadığı hakkındaki rivayetler kuvvetlidir.sahih olduğunu savunan kesin bir delil getirmelidir

YÖNETİCİ NOTU: Mesajınız site içeriğine uygun olmadığı için kaldırılmıştır. Kim olursa olsun site içerisinde hakaretvari bir konuşmaya izin verilmemektedir. Bu sebeple ve konu doygunluğa ulaştığı için kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri