Cinle arkadaş olmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan freaky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freaky

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bende foruma yeni kaydolan o cin meraklısı arkadaşlardanım :) Yalniz benim bu merakım yeni değil oldum olası çocukluğumdan beri merak ederim. Çocukken cin falan çağırmaya çalışırdım tabiii o yaşta nasıl çağıracaksam. Neyse uzun bi süre bu merakım geçmişti ama bigün işte bi falciya fal baktirinca bendeki bu merak tekrar kabardı. Fal bakarken geldiklerini falan öğrendim uzun bi süre araştırdım. Kendim fal bakmaya çalıştım belli bi süre sonra soylediklerim çıkar oldu. Ben de bi cinle iletişime geçmek istiyorum ama ne bileyim hiç ciddi anlamda cin daveti falan yapmadım düşünmüyorum da ama cin bi arkadaşım olsun :) Asosyal bi tip değilim ama insanoğlu meraklı işte bi de cin arkadaşım olsu istiyorum. Fal konusunda ya da bu arkadaşlık konusunda fikir verirseniz mutlu olurum :)

Uğraşma adamlarla , kendi elemental varlığını oluştur eğer kontrol edebilirsen ölümüne kanka olursunuz. :D

Düşünce merak sacece kimyasal gelip geçici birseydir böle seylerle uraşma ailene çevrene ciddi zararlar verirsin

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim :D Ama ne bileyim yinede sonuç olarak burda bi kanka olma çabaları var diğer türlü ne bileyim huddam edinmeye çalışmak ya da onları kullanmaya çalışmak daha riskli durumlar değil mi? İşte fal bakarken belki kanka niteliğinde bi cin gelir diye bekliyorum :D

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim :D Ama ne bileyim yinede sonuç olarak burda bi kanka olma çabaları var diğer türlü ne bileyim huddam edinmeye çalışmak ya da onları kullanmaya çalışmak daha riskli durumlar değil mi? İşte fal bakarken belki kanka niteliğinde bi cin gelir diye bekliyorum :D
Aynı olmaktan çok uzak, neredeyse hiç ortak noktası olmayan, varoluş biçimi bile farklı olan bir varlıkla, insanlarla kurduğunuz iletişimin aynısını elde etmeyi ummak zor bir yaklaşım.
Aşk olabiliyor mu oluyor ama bu da insan-insan aşkı vs. gibi değil.
Tam olarak bu ihtiyacın altında olan asıl ihtiyacınız nedir onu bulabilirseniz bence çok daha rahat bir yola girersiniz.

Ya benimkisi ciddi anlamda merak baştada yazmıştım küçüklüğümden beri merak ediyorum diyo. O yaşlarda ne bileyim başka oyunla falan ugrasmam lazımken ben onları merak ediyodum. Hani arkadaş falan diyorum çünkü huddam edinmek falam gibi bi amacım yok onları kullanmak gibi bi amacım da yok. Varlıklarını merak ediyorum.

Ya benimkisi ciddi anlamda merak baştada yazmıştım küçüklüğümden beri merak ediyorum diyo. O yaşlarda ne bileyim başka oyunla falan ugrasmam lazımken ben onları merak ediyodum. Hani arkadaş falan diyorum çünkü huddam edinmek falam gibi bi amacım yok onları kullanmak gibi bi amacım da yok. Varlıklarını merak ediyorum.
Şimdi olay kullanmak kullandırmak değil hep zaten. Ben anladım meseleyi.
Dediğiniz şey çok güzel ve keşke hem varlıkların hem de insanların bilincinde bu yaygın olabilise idi. Hatta evrensel kurallar, enerji paylaşımları, boyutsal değişiklikler de buna daha müsait olabilseydi keşke..
Bizim boyutumuzla alakalı bir durum bir farklılık da var bu konuda. Biraz sınırlandırılmışız çeşitli sebeplerle.
Güzel konu aslında, uzun uzun bir sohbet ve tartışma konusu olur bundan.
Benim tavsiyem rehber varlıklara yönelmeniz, kaldı ki sizin de bir veya daha fazla rehber varlığınız vardır her insanda olduğu gibi.
Sitede bu konuda çalışmalar var az araştırma yapın bulursunuz.

Rehber varlık derken neyi kastediyosunuz? Bahsettiğiniz durumla ilgili link atabilir misin acaba. Yeni üye olduğum için pek hakim değilim foruma.

Teşekkür ederim Aja :) Benim için hepsinle iletisime geçmek zor. Bi de rehber varlıkları araştırayım. Cinlere göre daha masum varlıklar gibi geldi ama araştırmadan bilemem tabi :)

Rehber varlık her insanın doğuşundan itibaren çeşitli sebeplerle yanına verilmiş, daha çok ''iyi'' diye tanımlayabileceğimiz evrensel kuralları, yolları gösteren ve/veya bu yollarla hayatımızı şekillendirmemizi sağlayan, yardımcı olan varlıklardır.
Bir de sonradan çeşitli uygulamalar ile belli bir konuda rehberlik etmesi için danışılan rehberler vardır.
Belirli bir rehbere de başvuru yapılabilir (usülleri bilinmeli o varlığa dair), genel başvuru yapıp uygun olan herhangi bir varlığın gelmesi de beklenebilir.
Rehberler konusunda yukarıda AJA bazı bilinmezlerden bahsetmiş. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, her rehber her zaman görevli kalmayabiliyor.
Rehberlik etmesi gereken konuda görevini bitirip veya sizin ısrarla rehberliği görmezden gelmeniz durumunda iletişim tamamen kopabilir.
Nasıl ki ilk okul öğretmeniniz, lise veya üniversitede de size eğitim veremiyorsa, bu da aynı meseledir.
Rehberler değişebilir ve siz çok da sağlıklı iletişimde değilseniz bunun farkına da varmayabilirsiniz. Hatta bazen gerekli görülmüşse özellikle farkına varmamanız sağlanabilir.
Rehberleri memur olarak görün. Mertebeleri farklılaşır, tayin olurlar, görevleri değişir vs. vs.
Hadimlerden daha farklı bir meseledir. Sizin hizmetliniz değildir, sizin talep ettiğiniz konuda veya siz talep etmeden üst planlarda var olan durumunuza göre bu rehberler gelir ve sonra giderler, bazı durumlarda kalırlar.
Nasıl ki turizm bakanlığının onayı ve sertifikalı rehberleri var, kainatın da böyle rehberleri var. Bunlar sıkı denetim, yetki ve kurallarla görevlerini yaptığından zarar da vermezler.
Mesela benim bebeklik ve çocukluk yıllarımdan kalan bazı imge ve bilgilerden yola çıkarak, Urum ve Yule ile yaptığımız geçmişe dönük çalışmalarda o zamandan kalan imge ve bilgilerin kaynağını tüm netliği ile hatırlamış oldum.
Daha sonra bu hatırlama (bazı kapıları aralıyor) sayesinde o zamanki iki rehberi daha sonra tekrar gördüm ve çok mutlu oldum. Tekrar iletişime geçmek veya tekrar rehberliklerini almak konusunda çabalarım olduğunda ise bunun beyhude olduğunu, bendeki görevlerinin tamamlandığını, yanımdaki diğer varlıkları işaret ederek, eğitimime, yola devam etmemi sevgi ve saygı ile bir şekilde bildirdiler. Bir daha da iletişime geçemedim.

Teşekkür ederim Chillout :) Çok güzel bi açıklama olmuş. Sanki rehber varlıkla ilgili bana detaylı yol gösteren birisi olmadıktan sonra iletişimin zor olduğu hissine kapıldım. Çevremde cinlerle iletişim içinde olan insanlar var ama rehber varlıkla iletişim içinde olan kimseyi görmedim tanımadım. Linklerdeki yazıları da okudum ama açıkçası belirgin bi yöntem göremedim. Yani bi cin daveti için bi sürü yol var ama rehber varlıkla ilgili o kadar bilgi yok.

Teşekkür ederim Chillout :) Çok güzel bi açıklama olmuş. Sanki rehber varlıkla ilgili bana detaylı yol gösteren birisi olmadıktan sonra iletişimin zor olduğu hissine kapıldım. Çevremde cinlerle iletişim içinde olan insanlar var ama rehber varlıkla iletişim içinde olan kimseyi görmedim tanımadım. Linklerdeki yazıları da okudum ama açıkçası belirgin bi yöntem göremedim. Yani bi cin daveti için bi sürü yol var ama rehber varlıkla ilgili o kadar bilgi yok.
Rica ederim.
Rehber varlık konusunda basit bir tavsiye vereyim o halde..
Bu konuyu zorlamana veya kendini çok fazla şartlandırmana gerek yok.
İbadet yapıyorsan ibadetinden sonra içinden nasıl geliyorsa kainata, Allah'a nasıl istersen, seslenip sana faydası olan, yanına verilmiş veya verilecek olan rehber ile ilgili talepte bulun.
Zaten gerekiyorsa senin de talebinle bir tür iletişim oluşur, zorla olacak bir mesele değil. Bu iletişim karşılıklı muhabbet gibi, sadece his yoluyla, telepatik gibi, ya da günlük hayattaki 5 duyunla gibi çeşitlerle zaman zaman sana kendini belli edecektir.
Tabii bu konuda da dikkat etmen gereken başka bir parazit varlık vs. olmaması. Bunu da emin ol anlarsın. Yeter ki kendine dürüst, hislerinle barışık ve biraz da mantıklı ol.

Buraya üye olma yaşı kaç acaba merak içindeyim
Genelde sizin yaşınızda akranlarınız var(19-20 civarı olduğunuzu tahmin ediyorum). Çok daha genç ve çok daha yaşlılar da var arada. TC Kimlik no ile kayıt olmadığından belli bir sınır da yok.

İnsanların kendi cini varmış
Herkes kendi cinini kontorol edip ona emir verebilirmi
Nasıl olacak bu iş yorumlarmısınız

Bir cin bir kurt gibidir En iyi arkadaşınız olabilir ama acıktığı zamanda sizden bir ısırık alabilir.

Biraz kalıpsal konuştum ama Demek istediğim Cinler insanları hep horgören varlıklardır nekadar iyi niyetli olsada İçlerinde yine insanlara duyulan bir hased vardır

Yanlışım varsa düzeltin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri