Cin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan galip63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

galip63

Kayıtlı Üye
herkese iyi formlar arkadaşlar cinlerle irtibata geçen birisi var mı ? bana yardımcı olabilir mi ? şimdiden teşekkür eder tekrar iyi formlar dilerim..

Merhabalar bende bi dönem böyle bi şey istiyodum ama daha sonra araştırdıkça kararlarım değişti. Bi amacınız var mı çağırmak için yoksa sadece meraktan mı böyle bi şey istiyosunuz?

hayır zaten bana hediye edilmiş cinim var. iletişim de kuruyorum fakat bir yerden su aracılığıyla iletişim kurulduğunu da duydum bunu öğrenmek istiyorum

Açıkçası hediye edilmiş cini ilk defa sizden duyuyorum. Eminim sitede daha bilgili arkadaşlar vardır fikirler verir ama bence eğer iletişim kuruyosanız kurduğunuz zaman ondan adını ya da adı yerine geçen bi isim isteyebilirsiniz. Yani binevi onu çağırmak için bi kod olur bu. Çevremde böyle tanıdıklarım var ve o kod sayesinde iletişim kuruyolar illa bi ritüel bi şey yapmalarına gerek kalmıyo.

evet zaten kod var.onunla tesbih aracılığıyla iletişime geçiyorum fakat su aracılığıyla da iletişime geçebileceğimi söylediler

hayır zaten bana hediye edilmiş cinim var. iletişim de kuruyorum fakat bir yerden su aracılığıyla iletişim kurulduğunu da duydum bunu öğrenmek istiyorum

Madem böyle bir bağlantı aracınız var. Bağlantınıza sorun yöntemi o size anlatsın. Bu tür çalışamlar kişiye özeldir ve a kişisinde işe yarayan yöntem b kişisinde işe yaramaz. O yüzden de bir başkasının verdiği bilgiye ihtiyacınız yok.

Nedense 2014 bütün cinler hediye paketine döndü bazı insanlar musallatını bile hediye sanmaya başladı 1 cinler özgür iradeli varlıklardır hediye edilmez

kendisinin sesini fuymadığım için tesbihle anlaşıyoruz zaten. fakar bu anlaşma yönteminin tesbih dışında su ile de yapıldığını duymuştum bu doğru mu ? nasıl yapılır ?

kendisinin sesini fuymadığım için tesbihle anlaşıyoruz zaten. fakar bu anlaşma yönteminin tesbih dışında su ile de yapıldığını duymuştum bu doğru mu ? nasıl yapılır ?

İletişime geçtiğinizi siz söylediniz. İletişimden kasıt nedir. Sizin iletişim sözcüğünden anladığınız nedir. İletişimin Türkçe anlamı "duygu, düşünce veya bilgilerin akla gelebilecek her türlü yolla başkalarına aktarılması, bildirişim, haberleşme, komünikasyon." olarak geçiyor sözlüklerde. Yani araş ne olursa olsun iletişim kurduğunuzu söylüyorsanız yukarıdaki anlamları yaşıyor olmanız gerekir. Bu durumda o yöntem ne ise onunla sorabilirsiniz. Su ile seninle iletişime geçmem için ne yapmalıyım diye. Çünkü a kişisi su ile iletişim kurarken bir dua okuyordur. Ona verilen bir nesne vardır. Ya da buna benzeyen farklı bağlantı yolları kişiye verilmiştir. b insanında ise bu durum tamamen farklı yöntemlerle olur. Çağırma yöntemi ile bağlantı kurulduktan sonraki yöntem bile farklı olabilir. Hatta yıl içerisinde yöntemler aynı varlık için bile değişebilir. Bedenli ve ya bedensiz varlıklarla iletişim şekli dünyada ne kadar fazla insan var ise belki de o kadardır. Standart değildir. Müzikle iletişim kuran var, kitapla var, taşla var, vs... birçok yöntem var. Daha önce de belirttiğim gibi sizin yönteminizi bir başkasından öğrenemezsiniz.

yazdıklarınıza göre bir cine sahip olan onu yönlendirebilen biri olarak durmuyorsunuz , fal baktırdığınız birinden duyduğunuz şeyler mi acaba yazdıklarınız? cin hediye edilmez kimseye , kendi çabanızla belki elde edersiniz belki sizin tasarrufunuz olmayan durumlar sonucu hayatınızda olur ama sizin yazdığınız gibi hediye formunda ve kendisi hakkında bilgileri başkalarından alacağınız bir ilişki kuramazsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri