Cin Suresinin Sırlarından Bir Misal (Mücerreb'dir)

Maksimilyanus

Banlı Kullanıcı
Her gün tam taharetli olarak,yani gusül abdesti alarak,Cin suresini sabah ve akşam 300 'er kere okuyun.Sonra her vakit namazdan sonra 1'er kere okuyun.Sırlarını görürsünüz.
Bu sırlara br kaç misal verecek olursak.Rivayetlere göre bu ameli yapana ilahi kapılar açılır.
Her dilediğine nail olur.Her türlü şerden emin olur.Kendisi ve etrafı nurlanmaya başlar.Cin suresinin görevlilerini ve ruhani varlıkları görür.Birde her gün yastığının altında 1 Altın bulur,

Maksimilyanus...

Bu uygulamayı bir kaç yıl önce ben denemiştim.Hem zor hemde emek isteyen bir ameldir.Denememin sonucunda en az 500 kişilik bir cin taifesini görmüştüm.7 gün bu uygulamayı yaptım. ve 7.gün namaz kılarken 3 cinin arkada saf halinde benimle birlikte namaz kıldıklarını görmüştüm. ve 7 tane büyük altın ve birde gümüş yüzük verdiler. Yüzük,neden altın değilde gümüş,sorusuna,gümüş yüzük takmak sünnettir cevabını verdiler..Altının üzerinde de bir cin padişahının resmi vardı ve ismi yazıyordu.

bunu yapmanın herhangi bir sakıncası var mı? yani musallat tarzı. sadece Müslüman zararsız cinler gözükür değil mi?

ve okumayı bıraktığımızda herhangi bir sorunla karşılaşmayız değil mi?

Okurken Temiz bir kalp ile samimi okunursa ve bu okuduklarınızı peygamberlere,ve cinlerin mümin olarak vefat etmişlerine bağışlayın.Niyetinizde de öncelikle ALLAH rızası için okumalısınız.Ayrıca cin suresinin görevlilerini görmeyi isteyip,Bazı ihtiyacınız olan iyi niyetli isteklerinizi de kalbinizden geçirmelisiniz,Elbet mükafatı verilecektir.Amel bu şekilde yapılırsa gelenler de Müslüman olacaktır.Bu ameldeki sırlar bazı insanlara sadece rüya halinde de gösterilebilir.Çünkü her insan bu halleri kaldıramayacağı için ve varlıklarda bunu çok iyi bildikleri için farklı şekilde muamele gösterirler.

çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. bir sorum daha olacak. günde 600 kere okumak oldukça zor olsa gerek çünkü hatırladığım kadarıyla kısa bir sure değil. illa bu rakam mı olmalı yoksa gücümüzün yettiği kadar okumamız kafi olur mu sayın Maksimilyanus?

Güzel bir soru,Okuyabilirseniz 600 kere okuyun.Çünkü sayılar çok önemlidir ve sırlıdır..Fakat bazı okuyan kişiye göre değişiklikler gösterebilir.Bu sayı belki 21,belki 70 olabilir.Bu amelden nasıl bir onay alırsınız denemek lazım.Mesala,21 gün riyazat yapıyorsunuz,Bakıyorsunuz ki daha 21 bir gün dolmadan cevap alıyorsunuz.Bazen de hiç cevap alamayabilirsiniz de.Onun için kime ne zaman,ne verileceği bir sırdır.

Bu uygulamayı bir kaç yıl önce ben denemiştim.Hem zor hemde emek isteyen bir ameldir.Denememin sonucunda en az 500 kişilik bir cin taifesini görmüştüm.7 gün bu uygulamayı yaptım. ve 7.gün namaz kılarken 3 cinin arkada saf halinde benimle birlikte namaz kıldıklarını görmüştüm. ve 7 tane büyük altın ve birde gümüş yüzük verdiler. Yüzük,neden altın değilde gümüş,sorusuna,gümüş yüzük takmak sünnettir cevabını verdiler..Altının üzerinde de bir cin padişahının resmi vardı ve ismi yazıyordu.
peki paraları ne yaptınız ayıptır sorması.. şey açısından soruyorum tılsım gibi mi kullaıyorsuuz yani her hagi bir nazar savma, şans getirme gibi bir özelliği var mı yoksa kuyumcuya gidip sattınız mı? kuyumcu görünce ne dedi vs böyle şeyleri merak ettim nedense :)

Zaten Allah'ın lütfu olan o altını, sırf kuyumcuda bozdurup parasını yemek için okuyan adama; Allah o lütfu sunmaz rahat olun.

yani şahsi fikrim

o zaman o altı para vs taşınmak için? taşınmak içinse ne gibi hikmetleri oluyor neden 7 tane her birinin ayrı bir meziyeti mi var? şifa huuzur aşk gibi mesela...

peki paraları ne yaptınız ayıptır sorması.. şey açısından soruyorum tılsım gibi mi kullaıyorsuuz yani her hagi bir nazar savma, şans getirme gibi bir özelliği var mı yoksa kuyumcuya gidip sattınız mı? kuyumcu görünce ne dedi vs böyle şeyleri merak ettim nedense :)

Altınlarım evde duruyor.Bozdurmadım.Fakat bu verilen altınları bozdurmak veya harcamak helaldir.Bereket uygulamalarında bu altınlar kesenin içine koyulduğu zaman cüzdanınız da paranız hiç eksik olmaz.Ayrıca bu altınları hayır yolunda kullanmak veya bir yetime bu altınlarla yardım etmek çok sevabdır.Bence en hayırlısı budur.

vay 500 kişilik cin taifesi aman yarabbim :biggrinjester: baya cesuruz.
siz namaz kılıyorsunuz bazı cinlerde sizle namaz kılıyor üstüne altın alıyorsunuz gümüş almışssınız.
her şey iyi güzelde varlık var burda hemde çok var korkar insan. annnnnnnnnnecim :offtopic:
varlık varsa ben böyle altınsız gümüşsüz iyim evet.
beni dünyada iyi insan bulamıyorumda varlığın iyisine kalmıştı iş :P

Altın cumhuriyet mi yada tam altın mı belirtseydin keşke :D İşi bil işe gitme , Her gün çıkarsa zengim olurum la :D

altın altındır :P

Cin suresine netten ulaşabilirsiniz. buraya kopyalamak istedim ama olmadı yapamadım.

her sabah namazında cin taifesini namaza çağırdım. şu ana kadar icab eden olmadı :) bunu deneyeceğim. altın için falan değil. altın nedir ki hepimiz ademiz ve ademiz. asıl adem e altın neki? önemli olan o öbürü işte. (kur an da 2 adem geçer. ilki adem diye okunur ikincisi ağdem diye. bilen bilir. varlık ve yokluk) saçmaladım mı ki?

cinlerin verdiği o altın helalmidir...veren bizden ne istiyor mükafat olarakmı veriyor onu okuduğumuz için...ve sadece 1 kişiye söylesek ve onunda yapması için kötü bir amaçla değil ama...bunu yapmak doğrumudur ...cevabınızı bekliyorum...

nasıl yaptığınızı biraz daha aydınlatıcı olarak anlatırsanız....?sağlıcakla

300'er kere demişsiniz. 28 ayetlik bu sureyi toplamda 3 dakikada okusak, 300 tekrardan 900 dakika yapar. sabah başlasan akşam biter yani :)
yoksa ben mi yanlış anladım, yeniyim buralarda da..

Her gün derken tam anlamıyla her gün mü :D
Belirli bir günü yokmuydu bunun ya da görmeye başlayınca bırakmalı mıyız?

Geri