Cin mi İfrit mi yada ne ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Junmen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Junmen

Kayıtlı Üye
Öncelikle konu hakkında vakit ayırıp okuyan mesaj yazan yada imkanı ölçüsünde cevap yazan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Oldukça uzun süredir aşırı olumsuzluklarla yaşamaya çalışan birisiyim hayatta neyin hayalini kurmuşsam ne istemişsem en ufak şeyler için bile ya olmamış yada istediğim gibi sonuçlanmamıştır. Tabi ki bu hemen hemen herkesin başına gelebilecek kadar olsaydı buraya yazmazdım. Mevzunun detaylarını uzun uzun aktarmak isterdim fakat amacım ilgi çekmek isteyen birisi gibi görünmekten ziyade ne zaman varlığına inanmasam bana kendisini belli eden bu şeyin ne olduğunu bilen birisinden yardım almak . Evdeki ışıkların kendi kendine açılıp durması gibi başkalarına şok etkisi yapabilecek bana ise artık gayet sıradan gelen durumlar var . Ama öyle her akşam olmuyor dediğim gibi ne zaman beynimin oyunu bunlar desem farklı şekilde gece görünen bazı rüyaların ertesi gün gerçekleşmesi vb.

itiraf ediyorum psikologa ve psikiyatrise gittim tabi bu olanlardan değil kişisel etkilerinden bahsettim tutup ta kadına bana cin geliyor ifrit geliyor lambaları söndürüyor sevmediğim kimselere zarar veriyor demedim .

İçki uyuşturucu sigara kumar gibi alışkanlıklarım yoktur hiç kullanmadım kullanmamda ( evet ot gibi bişiyim :D )

varlığı fiziksel olarak hiç göremedim ama özellikle gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştığımda yada uyurken bir miktar nesnelleşiyor . Falcılara kendisine medyum hoca sıfatı yakıştıranlara bakım yaptırdım bende büyü yada cin etkisi olduğunu söylemeyen çıkmadı . Tabi işin ucunda para söz konusu olduğu için kimin objektif olduğu kimin art niyetli olduğunu bilemiyorum zira bende PARA yok :( tarifler verdiler muskalar yazdılar şunları oku bunları yap dediler . Fakat harfi harfine uygulamama rağmen bir değişiklik göremedim.

Bu yaşıma kadar ne kadar çalışırsam çalışayım paramın bereketi olmuyor ne evim ne arabam ne işim var . Ekmek parası deyip iş seçmeden ne iş olsa girip çalışırım ama bir şekilde benimle alakası olmayan nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kalırım .

Çirkin birisi değilim hatta eli yüzü düzgün birisi bile sayılırım ama bayanlar bana nedensiz bir şekilde soğuk davranır .Tanıdıklarıma sebebini sorduklarımda onlarda mantıklı bir açıklama yapamazlar . Fakat bu durum evli bayanlar söz konusu olduğunda tam tersi oluyor hemde çok bariz .( bu konuda vereceğim örnek özel olduğu için herkese açıklamak istemiyorum ).

Uyku halinde yada uyurken bazı yönlendirmeleri oluyor lakin bu konuşma şeklinden ziyade aklıma birden gelen düşünceler gibi oluşmakta. Eğer bu oluşan düşüncelere göre davranmamayı seçersem ciddi kazalar vede yaralanmalara maruz kalıyorum . ( bu konuda vereceğim örnek özel olduğu için herkese açıklamak istemiyorum ).

sırf bu nedenlerden dolayı fırsat buldukça araştırma yapar etrafta bilgisi olanlara danışırım işte bu forumuda bu nedenle bulup üye olduk okuduğum ilk konu ne yazık ki kapatılmış bir konu . Konuda bir demonu çağırıp hakimiyetine aldığını iddia eden birisinin ve ona inanmayan kişilerin tartışmaları vardı. Konuyu okuduktan kısa bir süre sonra uyumaya çalışırken aklıma geldiği için uyumadan önce bunun mümkün olup olamayacağını düşündüm .
Uyuduğum esnada varlığın bana hitap edercesine konuştuğunu hissettim . Aşırı kızgın sinirli bir sövme küfretme gibi şeylerdi ama kahkaha attığınıda duyuyordum ama sanki nefes alış gibiydi anladığım bir dil yada kelimeler bulunmuyordu içersin de orada geçen bazı kelimler de şu vardı ( bu konuda vereceğim örnek özel olduğu için herkese açıklamak istemiyorum ). tamamen kendi yorumumdur sanki böyle birşeyi yaptığını iddia edene kızıp sövüyor ve onunla dalga geçip gülüyordu . Saat 04:30 gibi uyandım sabah ezanını duyuyordum faka beni rahatlatmıyordu sabah ezanı beni inanılmaz huzur içinde rahatlatır . telefondan ezan saatlerine baktım daha ezana vakit vardı ayetel kürsi okudum felag nas okudum ve yatmaya çalıştım .

konu hakkında cin mi ifritmi diye sorma nedenime gelirsek yazının bazı yerlerinde vermek istemediğim örneklerde bu soruyu sorma gereğini duymamı sağlayacak şeyler olduğu içindir.

burada üstü kapalı basitçe aktardım oturup karşılıklı sohbet etsek 3 günde ancak anlatacağım için ne sizi meşgul etmesini neden değerli vaktinizi boşa harcamanızı istemediğim dendir .

okuyan mesaj yazan cevap veren herkese tekrar teşekkürler.

Siz bu olumsuzluklari kac zaman önce fark etiniz, ve fark ettiginiz anda daha genc yaslarda ilginc olaylar yasadiginizi da hatirladiniz mi, varmi yani öyle seyler.
Kac yasindasiniz ?

Aslinda siz guzel ifade etmissiniz kendinizi fakat önemli olan kisimlari kabaca gecmissiniz, mesela uyku halinde size yapilan o telkinlerin sekilini rengini bildirmek durumundasiniz, elbette özel hayatiniz fakat nasil bir doktorun önünde bu benim özelim anlatmam diyemiyorsaniz, bu konuyu sonuclandirmak adinada bu benim özelim diyemezsiniz, telkin olayinin bir cok sebebi var, ben en cok onu merak ettim, zira o bütün hikayede göze carpan kirmizi ip konumunda.ve bence olayiniz onunla cözülecek.

Siz bu olumsuzluklari kac zaman önce fark etiniz, ve fark ettiginiz anda daha genc yaslarda ilginc olaylar yasadiginizi da hatirladiniz mi, varmi yani öyle seyler.
Kac yasindasiniz ?

Aslinda siz guzel ifade etmissiniz kendinizi fakat önemli olan kisimlari kabaca gecmissiniz, mesela uyku halinde size yapilan o telkinlerin sekilini rengini bildirmek durumundasiniz, elbette özel hayatiniz fakat nasil bir doktorun önünde bu benim özelim anlatmam diyemiyorsaniz, bu konuyu sonuclandirmak adinada bu benim özelim diyemezsiniz, telkin olayinin bir cok sebebi var, ben en cok onu merak ettim, zira o bütün hikayede göze carpan kirmizi ip konumunda.ve bence olayiniz onunla cözülecek.

Ben 3 yaşında iken Allah c.c size uzun ömür versin rahmetli anneme gördüğüm bazı şeylerden bahsetmişim . Oda beni Kurra bi hocaya götürmüş hoca anlatmış bazı şeyleri rahmetli bana hocanın söylediklerini hiç anlatmadı . Bana etkisini fark ettiğimde zaten anneme söylemiştim ilkokula giderken annemde hocayı görmeye gitmişti ama hoca rahmetli olmuş. Bana ilk fiili zararı 16 yaşımda yaşadım ciddi bir trafik kazası geçirdim zira dediğim gibi bazı yönlendirmeleri olmakta onun bu yönlendirmelerine uygun davranmaz isem ne hikmetse tamamen TESADÜF olarak ya kaza geçirip yaralanır ya hastalanır yada canımı çok sıkacak durumlara düşerim ( işten çıkarılmak gibi ) .

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Eğer ki sizin durumunuz psikolojik değilse ki ve anlattıklarınıza nazaran,konuda bahsettiğiniz durumunuzun sıkıntılı ve bir varlık musallatı olduğu anlaşılıyor.Sorunuz olan cin mi?ifrit mi?afarit mi?peri mi?marid mi?cadı mı?şeytan mı?bunun pek bir önemi varda yok,aralarında ki farklar biraz güç,biraz hız ve biraz da öfkedir.Yani biri diğerinden daha hızlı ve daha öfkeli olmasıdır.Şaka bir yana sonuçta hepsi de cin taifesindendir.Ortada bir varlık musallatı varsa hangi çeşidi olursa olsun sizi yıpratır ve size zarar verir.Bence onlara fazla kafayı takmamanız kardeşim çünki siz onlarla uğraştıkça ve düşündükçe size daha çok yaklaşırlar ve daha çok yüklenirler.En iyisi inancınız gereği dua etmeniz,yanlış birşeyler yaptıysanız veya yapıyorsanız kendinizi gözden geçirmeniz iyi olacaktır.Ayrıca iyi ve tam bilgili alimlerden yardım albilirsiniz.Sağlıkla kal kardeşim.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Eğer ki sizin durumunuz psikolojik değilse ki ve anlattıklarınıza nazaran,konuda bahsettiğiniz durumunuzun sıkıntılı ve bir varlık musallatı olduğu anlaşılıyor.Sorunuz olan cin mi?ifrit mi?afarit mi?peri mi?marid mi?cadı mı?şeytan mı?bunun pek bir önemi varda yok,aralarında ki farklar biraz güç,biraz hız ve biraz da öfkedir.Yani biri diğerinden daha hızlı ve daha öfkeli olmasıdır.Şaka bir yana sonuçta hepsi de cin taifesindendir.Ortada bir varlık musallatı varsa hangi çeşidi olursa olsun sizi yıpratır ve size zarar verir.Bence onlara fazla kafayı takmamanız kardeşim çünki siz onlarla uğraştıkça ve düşündükçe size daha çok yaklaşırlar ve daha çok yüklenirler.En iyisi inancınız gereği dua etmeniz,yanlış birşeyler yaptıysanız veya yapıyorsanız kendinizi gözden geçirmeniz iyi olacaktır.Ayrıca iyi ve tam bilgili alimlerden yardım albilirsiniz.Sağlıkla kal kardeşim.

Kapı kapı dolaştığım zamanlar oldu bu alim zaat olayını sonuca bağlamak için ne yazık ki maddi mevzular çok ön planda . Ben senin işini GARANTİLİ hallederim 300 alırım 500 alırım 4000 alırım diyenlere işimi hallet iki katını vereceğim karşılığını vermekten yoruldum. Onlarda bu sözü duyunca benimle bağlantıyı sonlandırıp durdular :) madem garanti veriyorsun gücün yetecek biliyorsun kendine güveniyorsun bende iki katını teklif ediyorum neden kabul etmiyorsun ? Çünkü şarlatansın .

35 yaşındayım ne masalar sandalyeler uçuşuyor etrafımda neden ağlayan kadın çocuk sesleri duyuyorum hiç olmadı böyle şeyler. Ama şöyle bir örnek verebilirim gece kendi kendime uyanıyorum karşı binada oturan daha önce hiç konuşmadığım bir kadın aklıma yer etmiş neden niçin bilmiyorum hatırladığım kadının bana gülümsediği ben arkamı dönünce elini uzatıp sağ elimi tuttu . Ertesi gün binadan çıkarken karşıma çıktı daha adını bile bilmediğim o kadın beni evine çağırıyor artık mutfak dolabınamı yardım edecekmişim ne gibi bir mana uydurduğunu hatırlayamadım . Gitseydim neler olurdu neler yaşardık bilmiyorum ama gitmedim o gün iş yerinde kaza geçirip elimi yaraladım dikiş attılar tabiki tamamen tesadüf eseri SAĞ ELİMİN ORTA PARMAĞINA .

Dedim ki ben kafama bunu takıntı yaptım o nedenle bu kaza başıma geldi

2 ay sonra benzeri bir rüya gördüm bu sefer tanıdık birisi vardı ben kalamam işe geç kalırım kovarlar dedim rüyada oda bana kalmasan kovulursun dedi . Bu bayan tanıdıktı akşam yengem aradı yemeğe çağırdı bende beleş yemek var dururmuyum gittim tabi . Bir baktım bu kadın kocası küçük kızıda orada tabi ben yemeği yer yemez bir bahane bulup kaçma planları yaparken adam abimle sohpet etmek için kalacağını karısını ve kızını eve bırakıp bırakamayacağımı sordu saat geç olmuş ben şimdi bunlara ne desem olmaz rüyamda karın bana asılıyordumu desem o saatte kadını kızı tek başınamı yollasam peki dedim . Evlerine gittik kız arabada uyuya kalmıştı kadın bana kucağına alıp yukarı çıkarabilir misin dedi bende çocuğu çıkarıp evden kaçtım kadın az dur bekle soluklan dedi ama durmadım. Ertesi gün işe gittiğmde patron beni yanına çağırıp işler kötü adam çıkarmam gerek diğerleri evli çocukları var felan filan feşmekan yine TESADÜF eseri kovuldum.

bu anlattıklarım birkaç kez başıma gelse eyvallah tesadüf derim fakat o kadar çok örnek teşkil eden durum var ki hiç inanmayacak insanları bile şüpheye düşürür.

gecmiş olsun..bendede bazı seyler mevcut anlam veremedıgım ve gece duydugum davul sesleri..umarım bir çözüm bulursunuz Allah yardımcınız olsun

Çirkin birisi değilim hatta eli yüzü düzgün birisi bile sayılırım ama bayanlar bana nedensiz bir şekilde soğuk davranır-bu olay bendede mevcut karsı cins için.nedenini cözemedim bır türlü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri