cin(Hüddam) ile dost olmak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kererm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kererm

Kayıtlı Üye
arkadaşlar hayırlı akşamlar,
izlediğim bir videoda bi kızdan peri çıkartıyorlardı.belirli dualarla ve peri en sonunda çıkarsam beni yakarlar diyordu ve çıkmadan su istiyordu.İnsanlar hep cinleri tehdit ederekmi işlerini yaptırmaya dost olmaya çalışıyor bunun başka bir yolu yokmu? Cinlerde insanlara beddua ediyormuş.Böyle bir yaklaşım olmadan nasıl arkadaş dost olunabilir daveti uygulamaları vs tarif edermisiniz?

"Kardeş zahmet olmazsa şu bedenden bi çıkıversen" diyerek cin çıkarana rastlamadım öyle birinin varlığınıda duymadım sanırım öyle bir yöntemde yoktur heralde

Beddua haklı yere yapılınca duadır. Haksızsa beddua olmaz, olsa olsa kötü sözdür.
İzlediğin yada okuduğun kaynaklardan yanlış bir kanıya varmışsın sanırım. İnsan taraf, her davette emrederek, tehdit ederek bir şey yapmaz, hepsinde böyle değildir bu. Siz sanırım, tehdit vb. Olmayan davet arıyorsunuz ama söylediğim gibi bazı davetlerde olabilir bu durum. Daha çok kişiyede bağlı,
İzlediğin videoda taraflar anlaşma kısmını gecip kavga kısmına gelmişlerdir. Sert bir yaklaşım olmak zorunda değil, Durduk yere hiç kimse karşı tarafın canını yakmaz önce uzlaşmaya calışılır.
Sorunuza yardımcı oldummu bilmiyorum artık.

Cin farklı şey, hüddam çok farklı şey, bir cinle dostluk kurulur ama öyle kitaplarda internette yazan yolla yapmak nerdeyse imkansız,

Müslüman olan cinler zaten kolay kolay insanlarla uğraşmazlar , onların dostluğunu kazanan insanlar var lakin onlarla iletişim kurmak kolay değildir,belli uygulamalarla beraber sabır gerektirir.Lakin kötü niyetli,ifrit diye adlandırdıklarımızla kolayca iletişim kurabilirsin, ama onların dostluğu senden inancını,imanını alasıya kadardır,sonra boyundurluğu altına girersin. Eğer böyle dost olma gibi bir fikrin var ise, çok dikkatli olmanı öneriyorum.

cinlerle dostluk olmaz olursanIZ şeytanlarla dost olursunuz çünkü müslüman cinler insanlardan uzak durur Allah yasağından dolayı..yanına gelen cinler müslümanım dese bile onlar şeytani cinlerdir benden söylemesi çünkü yalancıdırlar ve kandırırlar betholmes arkadasımızında dediği gibi sonra onların boyunduruğu altına girersiniz..kardesim siz Allahı anın en güzel şeylerle dostluk yapmış olacaksınız hem Allahın sevgisini rızasını kazanacaksınız hemde onun dostluğunu hemde nurani varlıklar olan rahmet melekleriyle olan dostluğu kazanacaksınız bundan güzeli var mı?..bırakın şeytanları onlar size sadece zarar getirirler..karartmayın dünyanızı ve ahiretinizi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri