GabrielAngel
Kayıtlı Üye
size yaşadığımız olayı anlatıcam.4-5yıl önce annem dayım teyzem ve 2yengem cin daveti yaptılar teyzemin olu 10 yasında onunla beraber bir odada yattık bizimkilerde cin çağırıcak teyzem koruma yaptı odaya korkudan ölüyorum ben tabi kuzenim uyudu ben bir türlü uyuyamadım korkudan bir ara uyuya kalmısım kuzenim kalkmış kapıyı açmış ora kapının orda simsiyah birşey görmedüm ve korkudan kafamı yastığın altına koydum o ara teyzem oğlunun sesini duydu ve hemen cıktı cin üstüme doğru gelıomus.bunlar cin çağırdıklarında küçük kız sesi duymuslar bebek gülmesimi mi kız gülmesimi ney pencerenın ordanda çalı sesleri gelmiş bizim pencerının arkasında calılar fln vardı köydeydik neyse bunlar bi korkmuş herkez ayetel kürsi fln okumuş annemde bana gelsin bana gelsin diyiyormuş. o ara annem kapıda siyah bir el görmüş korkmuş tabi oda dua okumuş sonra uyumaya gitti herkez 2. gün tekrar yaptılar ogun herkez yatmaya gıttığınde annem ben ve dayım salonda 3koltuk var her birimiz bir koltukta yattı. ben uyumusum tabi annem uyku ile uyanıklık arasındaymıs ve ayaklarının ordan böyle 2 parmağızı koltuğa koyun bastıra bastıra ılerletın oyle birşey hissetmiş ama birşey görmüşmü bilmiyorum unuttum. dayıma sesleniyormuş dayım duymamıs annem sesı cıkmıyordu çünki neyse dayım uyanmış dua fln okumuşlar bu ara anneme galiba musallat olmuş cin anneme aşık mı ne olmuş ilişkiye girmeye çalışmış neyseki kurtuldu ama ondan 1sene sonra annem ve babam ayrıldı ne hikmetse.