"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çifti arındırma ritueli

Pardon, BSFF olacaktı. Be Set Free Fast.

Aklınıza yatarsa bende bir tane Türkçe protokolü var.
Önce ne olduğunu anlatan bir psikoloğun videosunu sonra uygulamaları anlatan başka bir videoyu izledim. Çok hoşuma gitti özellikle göğüse vurma kısmında Anadolu da kadınların ağlarken ellerini yumruk yapıp goguslerine vurmaları geldi. Özetle bu teknik çok hoşuma gitti Türkçe protokolü paylaşırsanız çok sevinirim.
Ben sizden çok şey öğrendim enerjisel anlamda çok şey aldım karşılığında birşey vermem gerekiyor diye düşünüyorum izniniz olursa sizin adınıza bir ihtiyaç sahibine yardımda bulunmak istiyorum.

Harika bir fikir. @Absoluta Virtute karşılık beklemeden çok şey öğretti. Karşıma bu mesajın çıkması beni de ilgilendirdiğini işaret ediyor.
Hiç birşey karşılıksız olmaz eğer biz bize birşey öğreten veren kişiye bir şey vermezsek enerji akışında dengesizlik olur. Dengesiz enerjimiz ise doğru yonlendirilmez.
Benim bir yakınım sifaciydi . ben çocukken yaşadığımız ilçede insanlar ona gelirdi. Sifalarini alir ve karsiliginda muhakkak bir şey verirlerdi. Cok komik gelirdi bana küçücük bile olsa birşey vermeleri. Ne gerksiz derdim, Bu insanlar bu işin kuralını biliyorlardı.

Mumlar bitinceye kadar yanacak. Ritüeller de herzaman öyle. Düşüp evinizi yakacaklar diye korkuyorsanız büyük tecerenin gibi e azıcık su koyun ve rituelden sonra mumu mumlukla birlikte o tencerenin içine koyun.

Mumlar balmumu olacak. Resimdeki gibi iiki mum birbirine dolanacak. Bunun için unları ısıtmak gerekir. Kalariferin yanına koyun ısınsın. Üstüne de koyabilirsiniz çok sıcak değilse eğer.
önceden dolandırılmış hazır halde satılanlardan alsak olur mu ?

Sarma balmumları var petekten olan. Onlar uygun mudur? Birde fotoğraf değil de çizim olsa kendimiz çizsek resimleri daha fazla emek olur arındırmanın etkisini arttırır mı?

Sarma balmumları var petekten olan. Onlar uygun mudur? Birde fotoğraf değil de çizim olsa kendimiz çizsek resimleri daha fazla emek olur arındırmanın etkisini arttırır mı?
Balmumu mumları gerekli zaten. Kendiniz sarsanaz daha iyi. Sembolik bir işlem çünkü.
El emeği daima daha iyi fakat fotoda auranin de resmi var. Siz cizince sadece sizin enerjiniz geçer. DNA si varsa başka. Resmin üzerine ya surersiniz, ya balmumuyla yapıştırınız. Öyle artar etkisi

Balmumu mumları gerekli zaten. Kendiniz sarsanaz daha iyi. Sembolik bir işlem çünkü.
El emeği daima daha iyi fakat fotoda auranin de resmi var. Siz cizince sadece sizin enerjiniz geçer. DNA si varsa başka. Resmin üzerine ya surersiniz, ya balmumuyla yapıştırınız. Öyle artar etkisi
Kişinin el yazısında dna kalır mı? Veya kullanabileceğimiz farklı bir enerji?

Ekli dosyayı görüntüle 2148

Sizin ve partnerinizin fotoğrafları, ayrı fotoğraflar. Onları karşı karşıya koyuyoruz, ortasına fotoğrafın arasına iki tane birbirine dolandırmış mum koyuyoruz (bal mumundan ince uzun olacak). Bir muma "büyülü negatif", diğer "rutin negatif"- yazıyoruz.

Mumları yakarken şunları okuruz:

"Mumlariyla (...) ve (...) arasındaki ilişkiden ( listele: kavgaları, kırgınlıkları vs....) yakıyorum."

Yaktıktan sonra :

(...) ve (...) ilişkisinde negatif yansın
Yapılan hatalar
Düşünülen yanlışlar
Sarfedilen kötü sözler
Kıskançlıklar, kırgınlıklar
Mumlar gibi, yanınca eriyor
(..)ve (...) bir daha asla ayrılmıyor
Tüm nazarlar, beddualar,
Tüm engeller ve büyüler
Mumların ateşinde yanıyor.
Mumlar bitince dertler de bitecek
Öyle olsun?

3-9-12-21 kez okuyun. Bana kalirsa, 3 kez yeterli değil. Özellikle bu işlere yeni başlayanların çok defa okumaları gerekiyor.

Arınma sırasında tüm olumsuz duygular şiddetlenir - öfke, küskünlük, gözyaşı, partnerinizi ellerinizle bogmak istersiniz. Sabırlı olun. Bütün bunlar

Mehabalar öncelikle teşekkür ederim uygulaması kolay bir ritüelmiş bu ritüelde arınma yaptıktan sonra bağları güçlendirmek içinde yapılabilir mi

şöyle aslında ben bu ritüeli yaparken bu sözleri söyleyip arkasından bana geri dönmesi niyet sözlerini de ekleyebilir miyim yoksa baştan mı yapmam gerekiyor

Geri