Celb için kişinin yüzüne okuyup üfleyebilceğim bi dua var mı? Yardımcı olan lütfen !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ecumy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ecumy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Çarşamba günü sevdiğim çocuk İstanbul'dan Ankara'ya geliyor ve benimle görüşmek istediğini söyledi. Daha öncede bi kaç uygulama yapmıştım ama onu sadece cinsel olarak kendime bağlamışım sanırım, aşık olmamış ama arzuluyor. Şimdi ben onun yanına gittiğimde öyle bir dua okumalıyım, ya da bir şey yedirmeliyim ki o beni asla unutmasın. Uzağa gitse bile aklından çıkaramasın, sürekli benimle konuşmak istesin. Yardım edebilir misiniz lütfen? Çok acil sadece 1 günüm kaldı ve geleceğini de son anda haber verdi. Lütfen yardım edin:(

ya kimse cevap vermemiş yazık ya ..!

Herkes size cevap vermek zorunda mı? Asıl bu yazık bi durum çünkü burası armut piş ağzıma düş sitelerden değil biraz çaba gösterin de bi zahmet siz bulun, size cevap verecek kişiler de araştırarak öğrenerek bu duruma gelmiş oluyor. Bir zahmet siz de araştırın takıldığınız yerleri sorun.

Bence de sormayın. Kimse de bir daha sitede olan bir şeyi ACİİL!!!! YARDIIIMM!!!! HEYHAAT!! tarzı başlıklarla da sormasın. Tekrar sitesi mi burası? 15.000 üye her gün her yazanı tekrar sorup da cevap beklerse yandık! Araştırdınız mı? diye sormaktan artık sıkıldım. Cevaba gerek yok çünkü araştırmadınız. Hem madem cinsel biçimde bağlayabilecek yetenektesiniz, önce onun etkilerinin kaldırılıp kaldırılmayacağı, nasıl bozulacağı, nasıl temizleneceği sonra yeni işlemi nasıl ve ne zaman yapacağınıza dair bilginiz de vardır. Yoksa da sitede bu konuda onlarca referans vardır. KONU KİLİT!
lütfen bilenler bir açıklama yaparmı !
Hayır yapmaz, yukarıda nedeni yazıldı! Bu nasıl bir üslup ayrıca ünlemli, sert vari? Ben olayda bir aciliyet de göremedim? Ayrıca sitede olan şeyi neden bin kere tekrar yazalım? Üslubunuza dikkat edin, uşak çalışmıyor burada.

bir günde bu işler olmaz arkadaşlar önceden çalışma gerektirir
Hadi ya? Bu çalışmayı da özelden telefonunu dağıttığın hoca yapar değil mi? O hocaya söyle nefesi kuvvetli ise banını kaldırsın. Bunların yasak olduğunu bile bile ısrarla nedir bu telefon vermeler isim vermeler ben anlamıyorum! Yok bilmem kim hoca! Oldu reklam yapmaya başlayalım çok muhterem hocanı!

Telefon verilen iki üyeye uyarıdır ve herkesin önünde yapılmaktadır: Bu kişiyi tanımıyoruz, kim olduğunu, ne olduğunu bilmiyoruz. Bağlantı kurmanız dahilinde oluşabilecek rahatsızlıklardan GMPP sorumlu değildir. Genel olarak duyuru yapılıp ikza edilmiştir. Sorumluluk kabul edilmemektedir.
GMPP YÖNETİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri