Canlı rüya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Beylane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beylane

Kayıtlı Üye
Bir sabah uyandım kapı çaldı kapıyı açtım kargocu bir valiz getirdi. Ücreti ne kadar dedim ne ücreti dedi. Annemler de mutfakta oturuyorlardı. 5lira verin anne dedim. Sonra tekrar yatağa geçtim uyudum. Uyandığımda adama ne kadar verdiniz dedim? Hangi adam diye sorunca olayı anlattım onlar da şaşırdı. Hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım

5'in bir anlamı olmalı benim de rüyalarımda özellikle para ile ilgili olanlarda 5'li sayılar (5-5000 gibi) gördüğüm oldu.

Bir sabah uyandım kapı çaldı kapıyı açtım kargocu bir valiz getirdi. Ücreti ne kadar dedim ne ücreti dedi. Annemler de mutfakta oturuyorlardı. 5lira verin anne dedim. Sonra tekrar yatağa geçtim uyudum. Uyandığımda adama ne kadar verdiniz dedim? Hangi adam diye sorunca olayı anlattım onlar da şaşırdı. Hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım
Büyü yapılmış olabilir size. Bakım baktırın. Erken teşhis hayat kurtarır.

Bir bakım yaptırdım. Son 3 ay içinde mezara gömülen bir büyü var. Aileye komple yapılan. Yapan kişiyi söylemedi ancak tahmin edebiliyoruz. Büyüyü bozacak ve büyüyü yaptırana geri döndürecek birini arıyoruz ancak bulamadık.

Bir bakım yaptırdım. Son 3 ay içinde mezara gömülen bir büyü var. Aileye komple yapılan. Yapan kişiyi söylemedi ancak tahmin edebiliyoruz. Büyüyü bozacak ve büyüyü yaptırana geri döndürecek birini arıyoruz ancak bulamadık.
Erken teşhis yapıldığı için kolay bozulabileceği söylendi. Ailedeki en yıldızı düşük olan yani ben etkilendim bu durumdan panik atak hastası gibi oldum

Bir de bakım yapan kişi karın ağrısı çekiyor musun dedi evet dedim. Kan sübyanı gibisinden bir şey söyledi. Ayriyeten küçükken bizim köyde eski ermeni mezarlıgı var evimizin etrafında. Küçükken oraya işemiştim bir varlığa denk gelmiş. 7 yaslarımdan beri 6. Hislerim kuvvetlendi. Panik atak dönemimde bir köydeydik içime burada biri kaza yapacak hissi uyandırdı ertesi gün oradakilerden biri trafik kazası geçirdi. Her gece 7 nas felak ayetelkürsi okuyup uyuyorum
Onlar öyle.. beni taciz ederlerdi bir ara bakınıyorum o kadar gariban tipli bir adamki ayakta zor duruyor mümkün değil bu bana dokunmamıştır diyordum :ROFLMAO:

Geri