"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canım çok sıkkın. Sadece içimi dökmek istiyorum

AlpHa1907

Kayıtlı Üye
25 yaşındayım. 14 yaşımdan beri annemle ablamla yaşıyorum. Bir restoranımız vardı ama dükkan sahipleri yüzünden dükkanı bu cuma kapatıyoruz. Yeni bir dükkan için yeterli durumumuz yok. ben grafikerim. Freelance grafik tasarım yapıyorum. paramı gene çıkartabilirim. dükkanı kapatmamıza değil emeklerim çöpe gidiyor ona canım çok sıkılıyor moralim çok kötü. Ne yapmalıyım bilmiyorum çocuk gibi ağlamak istiyorum.

Kazanılmış bir tecrübe çöp değildir. Eğer hak ediyorsanız emeklerinizin çöpe atılmadığını sonradan anlayacaksınız. Aç ve açıkta kalmıyorsanız bu kadar evham yapmanıza gerek yok ama eğer sıkıntı oluyorsa endişelenmenizi tabi anlayışla karşılarım. Umarım daha iyi imkanlar sizi ve ailenizi bulur. Bakın şahsen hayatım bir noktadan sonra hep hareket etmekle geçti. Yani demek istediğim eğer aç kalmıyorsanız korkmayın. Belki bu sizin için daha verimli bir yola evrilir. Zaman size, siz hareket ettikçe farklı fırsatlar sunacaktır. İçinizdeki sesi öldürmediyseniz mutlaka dinleyin.

İlerde geçmişe bakıp iyiki bunları yaşamışım şimdi daha iyisine sahibim diyeceğinizi görür gibiyim sanki,çünkü tecrübeniz var,ağlamak istediğinize göre içinizde başarma hırsıda var.Tarot kartlarından kule kartına benziyor durumunuz,sadece mevcut düzen yıkılıyor ama daha yol devam ediyor dünya kartına kadar.İlk önce arınıyorsunuz yaşanmışlıkları unutuyorsunuz (Yıldız) Sonra toparlanma sürecinde yaşanılan huzursuzluklar gelgitler ve sıkıntılar (Ay) sonra büyük bir refah,özgürlük rahatlık,canlılık sevinç (güneş) Sonra tüm sıkıntılar geçmişte kalıyor eski defterler kapanıyor ve unutuluyor (muhakeme) ve herşey elinizin altında yönetmeyi biliyor ve herşeyi yoluna koymayı başaran biri oluyor sabırla amacınıza ulaşmanızın mutluluğunu yaşıyorsunuz (Dünya)
Tabiki bu noktaya gelene kadar en önemli şey,sabır ve pes etmemek,öfke kontrolü,olumlu düşünmek.Olumlama yapmak.
Hatta tarot bakmak.Mesela benim en mükemmel rehberim tarottur.Tarota danışın bilmiyorsanız bilen birine baktırın.

25 yaşındayım. 14 yaşımdan beri annemle ablamla yaşıyorum. Bir restoranımız vardı ama dükkan sahipleri yüzünden dükkanı bu cuma kapatıyoruz. Yeni bir dükkan için yeterli durumumuz yok. ben grafikerim. Freelance grafik tasarım yapıyorum. paramı gene çıkartabilirim. dükkanı kapatmamıza değil emeklerim çöpe gidiyor ona canım çok sıkılıyor moralim çok kötü. Ne yapmalıyım bilmiyorum çocuk gibi ağlamak istiyorum.
yaşınız çok genç önünüzde uzun yıllar var hayat iniş çıkışlıdır ve son daha güzel başlangıça yer açar en son tecrübemde haksızlık gördüm ilkten sarsıldım bunda da var bir hayır dedim moralim iyi düşündüm hamdolsun başımda bela yok allah insan şerrinden korusun şükür edip hayatın akışındayım .

annen ve ablan için pes etmemen gerekir... sen düşersen onlar daha fazla düşer... ayağa kalkıp moral motivasyonunu hiçbir şeyin bozmasına izin vermeyip hemen toparlanıp yeniden başlamalısın...

Geri