"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

canbar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan curius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

curius

Kayıtlı Üye
Arkadaslar uzun zamandir canbar ask buyusu uzagimizdaki insandan nasil bozulur diye arastiriyorum ama cevap bulamiyorum aranizda bilgisi olan var mi?

Yok bilgi amacli istiyorum. Arkadasim 10sene once yaptirmis etkisi hala duryosa gunahindan korkuyo.lisede eglencesine yapmislar sevgililerine. Simdide supheliler. Gorusmuyorlar ama insa

Yok bilgi amacli istiyorum. Arkadasim 10sene once yaptirmis etkisi hala duryosa gunahindan korkuyo.lisede eglencesine yapmislar sevgililerine. Simdide supheliler. Gorusmuyorlar ama insa
Eğlencesine mi? Yani canları sıkılmış koskoca ilmi eğlencesine 2 dakikalık eğlencede mi bulup kullanmışlar bunu yapması o kadar kolay değildir ve bunu yaparken de iyi bir koruma yapmaları gerekir tükenmez kalemle bir şeyler çizdilerse işe yarayacağını sanmıyorum

yanlış okumuşum üzgünüm yaptırmışları yapmışlar diye okudum o zaman iş değişir hoca ile görüşmüşler mi

Geri