"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canbar büyüsü

Mardinde 6 sene yaşadım bir tane bile süryaniye rastlamadım. Facebookda gruplardan arıyorsan %100 dolandırılıyorsundur. “İşlem” değil “büyü”. İşlem diyince vicdanını rahatlatmaya çalışıyorsun. Bir de büyülerde cinler bir şey almadan istediğini vermezler. Bu “bir şey” genelde çok ağır şart olur
Büyü kimine göre kötüdür kimine göre aşk, meşk işlerinde çaresizlikten yapılıyor ama her büyü cinler ile yapılmıyor enerji yönlendirmesiyle de yapılıyor.

bende sevdiğim kadını geri getirmek istiyorum tekrar beraber olmak istiyorum tek çare büyü olarak görüyorum ama bunu dolandırılmadan gerçekten bu işi yapabilen var mı yada yaptırıp olumlu sonuç alan var mı ?
büyü hakkında şöyle böyle diye yorum yapmanıza gerek yok büyüler hakkında bilgim var
tek çare büyü görüyorum çünkü iletişim filan hepsini denedim olmadı bende bu yolla yapmayı son çare olarak görüyorum
var mı bu işi bilen önereceğiniz veya yaptıran olumlu sonuçlar almış kişi bana bir yol gösterin ?
şimdiden teşekkürler

Valla çok enteresan bi konuşma geçti telefonunu gizli aramalara aç dedi otogardan seni alıcaz dedi bi köydeymiş oraya götürecekler bi arkadaşım gitmiş daha önce o önerdi çok gizemli takılıyorlar bi ince tırsmadım değil ama gidip görücez artık orda polis bi arkadaşım var onunla iletişime geçicem en kötü nolur nolmaz götürdükleri yerde telefonda çekmiyomuş arkadaşımın dediğine göre ama en kötü ne olabilir ki
Ne yaptınız merak ettim gittiniz mi

bende sevdiğim kadını geri getirmek istiyorum tekrar beraber olmak istiyorum tek çare büyü olarak görüyorum ama bunu dolandırılmadan gerçekten bu işi yapabilen var mı yada yaptırıp olumlu sonuç alan var mı ?
büyü hakkında şöyle böyle diye yorum yapmanıza gerek yok büyüler hakkında bilgim var
tek çare büyü görüyorum çünkü iletişim filan hepsini denedim olmadı bende bu yolla yapmayı son çare olarak görüyorum
var mı bu işi bilen önereceğiniz veya yaptıran olumlu sonuçlar almış kişi bana bir yol gösterin ?
şimdiden teşekkürler
Kendiniz yapın derim en iyi yoldur ;) Evet başarılı oluyor doğru işlem ve hatasız ritüeller sonuç verir.

Kendiniz yapın derim en iyi yoldur ;) Evet başarılı oluyor doğru işlem ve hatasız ritüeller sonuç verir.
kendim de büyü yapacak ilmi nitelikleri göremediğim için bu işi bilen birini tercih edeceğim çünkü ritüellerde doğru enerji olmazsa başarısızlıkla sonuçlanır.Ritüel dediğiniz neler yada siz hiç yaptınız ?

Evet başarılı oluyor doğru işlem ve hatasız ritüeller sonuç verir.
Evet tabi..
Doğru işlem, hatasız ritüel önemli bir o kadar da önemli olan doğru kişi yada kişilere yapılmasıdır.. herkeste her büyü tutmaz bazısına en iyi medyumlarla topyekin saldır nafile ;) Kişinin astrolojik haritası, yetişme tarzı, inançları, iradesi karakter yapısı, karması, kadersel döngüler pek çok kriter var hesaplanması gereken..
Bazıları korunuyor mu denir şanslı mı ama büyü tutmuyor tutsa da çabuk toparlıyor.

Evet tabi..
Doğru işlem, hatasız ritüel önemli bir o kadar da önemli olan doğru kişi yada kişilere yapılmasıdır.. herkeste her büyü tutmaz bazısına en iyi medyumlarla topyekin saldır nafile ;) Kişinin astrolojik haritası, yetişme tarzı, inançları, iradesi karakter yapısı, karması, kadersel döngüler pek çok kriter var hesaplanması gereken..
Bazıları korunuyor mu denir şanslı mı ama büyü tutmuyor tutsa da çabuk toparlıyor.
Yada nötr duygu ise genelde bu anlamda olanlarda başarılı sonuç vermiyor.Zaten bişeyler var ama ara açıldı dönüş yapamadı inat etti yada ego tavan va bu tarzların dönmesini hızlandırıyor 😁😁 tamamen okmayan bişeyi olduracağız diye kimse boşa kürek çekmesin öyle bi dünya yok😉

tamamen okmayan bişeyi olduracağız diye kimse boşa kürek çekmesin öyle bi dünya yok😉
evet bazı büyülerin tutma ihtimali ekonominin düzelmesi, dünyaya adaletin gelmesi kadar ütopik 😌
büyü tutsa da bunun alt yapısı olması gerek.. bazı konularda fikir ayrılığı vardır yada ani gelişen durumlar nedeniyle beklenmeyen ayrılık vb olduğunda etkili olabilir, yoksa bir rahibe büyüyle ibo ya aşık olmaz :D yada sabancı hayatımın aşkı şu ilde şu ilçede şöyle bir kadınmış deyip yollara düşüp aramaz ;)

Canbar büyüsü ceylan derisi üzerine safran misk ve gül suyu mürekkep haline getirilip özel tılsım ve tertipler yazılarak kişiye özel yapılır. Eğer elinizde o kişiye ait özel bir eşyası saçı veya tırnağı gibi bir şey mevcut ise bunlar köz ateşinde yakılır. Ve külleri bitmiş olan ceylan derisinin üzerine serpilir. Mürekkep ile kuruyup yapışır. Daha sonra katlanarak yeni ölmüş birinin mezarına gömülür. Etkisi hemen başlar. (Bu doğru bi bilgi mi)
Bahsettiğiniz kişi hangi ilçede olduğunu söyledi mi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
yaptırıp sonuç alan var mı ? ben arıyorum ama dolandırıcıdan başka birini bulamadım

Bana da yardımcı olur musunuz. Ben de aramıyorum ama o kadar dolandırıcı var ki
siz bulabildiniz mi aramıyorum demişsiniz de bulabildiniz mi ?
bende dolandırıcıya çok denk geldim ama bu işi bilen vardır ama nerede ?

Geri